Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liskaq

Czy w czasie ciązy ma się zólte upławy??

Polecane posty

Gość 17stka
Hey! jeszcze wczoraj czytałam wasze forum i strasznie się bałam myśląc że mój opóźniający się okres jest wynikiem ciąży, uprawiałam seks bez prezerwatywy 6 dni przed okresem, dziś jest już 3 dzień po tym jak powinnam dostać okres czyli minęło 9 dni... bałam się przeraźliwie więc postanowiłam wykonać test, jedna kreseczka a jaka radość!! i radze wam laski nie martwcie się na zapas, bo to jeszcze opóźnia okres ;)))

Gość jakajatonieja
Czesc dziewczyny, mam problem. Nie mam okresu od 40dni. Ostatni raz kochałam sie ostatniego dnia miesiączki, ponad miesiąc temu - to był pierwszy raz z prezerwatywą, moj facet nie doszedł. Teraz sie boje ze podczas pierwszego razu wpadłam... Nie widze zadnych objawow na okres, nie bolą mnie piersi ani nic...

Gość vanilliowa
hey dziewczyny. mam pytanie do was a zarazem problem... 2,5 tyg. temu chłopak włozyl mi swojego członka doslownie na 20 sekund i wyjał ja nic nawet nie czułam. (bylo to bez gumki) błłone dziewicza dalej mam i prawdopodobnie nie naruszoną. bo wsadzil tylko ledziuteńko.on jest pewny ze nic a nic nie wytrysknoł ale powinnam okres dostac 3 a dzis 10.! :( mi okres nigdy sie nie spoznial zawsze dostawalam dzien wczesniej. a teraz nic...boje sie czy nie jestem w ciązy... Jest to mozliwe zebym zaszła skoro blone dziewicza mam? istnieje jakis % szansy? Prosze o odp. :(

Gość gość
vaniliowa to raczej mało możliwe ;) za to możliwe jest, że okres przesunął Ci się właśnie przez takie pieszczoty! bynajmniej ja tak miałam :) luzik bluzik, będzie dobrze! ;*