Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Hehehe Alchemia, Singer, Kuchnia i Wino, Kogutek, pierożki u Wincenta - mniaaaaam.Kazimierz - jestem tam bardzo często - raz w tygodniu na pewno :D:D:D:D

kurcze, aż żal mi się zrobiło:O ostatnio jak mieszkałam w okolicach poczty głównej to na Kazimierz po kilka razy w tygodniu, najmilej wspominam początki wiosny, pierwsze slońca i ogródek w mleczarni w samo poludnie... a teraz - jak raz w miesiącu tam się wybiorę to dobrze jest:O w ogóle przez ta brzydka pogodę to nie chce mi się na żadne wypady w miasto - browarek i nasiadówka w domku...

no właśnie;) co z ta kawą? która to chciała biżuterie sprzedawać, bo własnie wczoraj dostałam kolejne kolczyki :D

Gość sokół nisko
ponad wszystko

papierowe - kawa do sesji pasuje w sam raz:) jeszcze żadna kawa nie opusciła udziału w moich sesjach - normalnie jest od nich uzalezniona::) albo one od niej:P

No teraz ja też nie , ale rano było u mnie na wsi.Ale zimno jest , cholera.dzieje sie cos ciekawego w ten weekend w mieście?

Gość jabłonka
dzieje się w różnych zakatkach na Rynku np.

nie mam pojęcia:O cały weekend w pracy siedzę więc wole nie wiedzieć żeby żal mi nie było:)

Gość jabłonka
się to nazywa - urodziny miasta :D

Kawa to jak już odchorujemy...ech U mnie ponuro z przebłyskami słońca, ale ono se dziś z nas ewidentnie kpi:> A co w Rynku w weekend?

ja juz na ten topik dziś nie wejdę bo juz mi żal:O

Gość jabłonka
będą grały brathanki i elektryczne gitary ( w piątek wieczorem) smoczy piknik rodzinny ( w sobotę) impreza dla dzieci i wizyta VIoletty Villas :D (niedziela)

A , faktycznie gdzieś cos kiedys widziałam o dniach Krakowa.To ten weekend? Jutro w wyborczej pewnie bedzie opisane .

a z tym słoncem kiocha:o żre od miesiąca czy dwóch beta karoten , żeby sie ładnie bez wysiłku opalic , na razie się zazółciłam , a na opaleniznę nie am co liczyc.Solarka odpada

:D :D :D:D juz mi nie żal - łajki z brathanków nienawidze, elektryczne jak dla mnie tez smęcą, a pani viola:O

Kolorowe na dzień :D dla mnie tam będą nocki do dupy bo w dzień to ja będę miała realne dni do dupy w pracy:O coś mi się wydaje, że tam impreza bedzie:D

Faktycznie , atrakcje słabe :o może jedynie ten pokaz w sobote wieczorem , jesli bedzie ciepło.A jak nie- seks w domu też nie jest złym pomysłem ;)

Gość jabłonka
no co Wy, będzie imprez :D, ale tak serio to jeszze pogoda musi dopisać. choć faktycznie zespoły do bani

Ych ...no ja nie mogę pomarzyć o sexie w domu - moja żywa antykoncepcja czuwa :P ACE :D:D - masz dwa, coby Ci się miseczka zacieszyła .

upij dziecko ajerkoniakiem;) Raz na jakis czas Ci się należy. jak to dobrze , że u mnie tylko pies:P i nawet nie podglada:D:D

moja miseczka aktualnie zajęta, pranie w niej moczę :D szaflik jak kupie to ewentualnie on mi się bedzie cieszył;) a poza tym to chyba muszę na jakis czas spadać - idę loggię prowizorycznie przymocować na przybycie pańci;) a potem spowrotem musze zanieść ją do komisu;)

ACE, żeby tylko paniusi loggia na łeb nie dupnęła:P No, nie wiem, bo ja mam dwie żywe antykoncepcje - generalnie jedna śpi grzecznie a drugą raz w tygodniu eksmitujemy do dziadzia. A teraz im się deko poprzestawiało - jedno ząbkuje i nie śpi, drugie choruje , więc o wylocie do dziadzia nie ma mowy. Hmmm. Ajerkoniak powiadasz?

to tylko taka luźna uwaga , będąc dziecięciem wylizałam kieliszek i ponoc spałam... ale może to po prostu rodzinna impreza była taka atrakcyjna:o