Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Rodowita krakuska jestem - aktualnie Prokicim. Krakówek jest mały. Znam takie określenie na to: Co robi krakus za granicą zaraz po przyjeździe? szuka znajomych.

Ale jaja, aleście natworzyli wczoraj. Collie - właśnie się zastanawiałam co u Ciebie słychować :D:D:D:D Papierowe - wreszcie wiem z kim kawę będę pić :D A ja aktualizuje dane - Czerwony i owszem dobrze znam - a moje rodzinne to Olsza muachacha...Wycięłam błąd:D Może dlatego, że dużo na Czerwonym przebywałam...

tak sie będę też wpisywała.Wiecie może , jakie będą utrudnienia w ruchu w trakcie weekendu?

oki🖐️ dobre :) moja znajoma miała przypadek troszkę z innej beczki w Paryżu:P miała kolegę w bloku z którym spędziła całe dzieciństwo, potem się przeprowdzili, każde gdzies indziej mieszkało, kontakty się poluźniły, mijali się na ulicy i tylko cześć-cześć kiedyś wyjechała do Paryża i minęła go na ulicy, powiedzieli sobie cześć-cześć i przeszli jak zwykle obok siebie :P dopiero po kilku sekundach przystanęli i wrócili się i zaszokowni witali :)

Gość cast away
Pozdrawiam gród Kraka i Smoka :)

Gość soon
Moj kochany Krakow...tesknie bardzo

soon 🖐️ 🌼 Krakusy nie spać;) w końcu jutro zaczyna się wielkie zamiesznie w tym mieście:P hmmm a jak jutro autobusy jeżdżą?!?!

Papierowe - ja to w ogóle jesli chodzi o takie różne informacje to nie wierzę żadnym stronom - dopóki na przystanku nie zobaczę karteczki z ogłoszeniem...:O

🖐️ Ja jestem \"jedną nogą\" :) z Krakowa, tzn. w przyszłym roku przeprowadzam się na stałe, na razie bywam tam tylko, ale badzo często (zwłaszcza na Petofiego). Uwielbiam to miasto i pozdrawiam wszystkich Krakusów 🖐️ 🖐️

Jak zwykle spóźniona ... O komunikacji wiem tyle, ż mój mąż klnie od kilku dni- bo takie zamieszanie....

Papierowe i Kando, jak będziecie lazły na kawe w okolicach miasteczka i mnie nie powiadomicie to wam coś zrobie!!!....nie wiem jeszcze co, ale cos wymyślę:P 🌼

Gość sawasawasawa
hej. na Petofiego powiadasz? pewnie sie kiedys widzielismy. ja tam czesto wywam. mam tam kilku znajomych. a sam jestem z nowych mistrzejowic.

nie no teraz to juz Kraków z prawdziewego zdażenie ;) z prawdziwym Smokiem:P 🖐️

o nie!! koalicja Kolorowych Papierowych przeciwko jednemu biednemu wybielaczowi!!!! dobra, to ja już cicho będę, nie pyskuję więcej 🌼 :P

Zniesmaczony bo dobiero teraz taki topik zauważylem:o ACE pewnie jezdzimy czasem jednym autobusem tyle ze ja do 139 wsiadam na Kleparzu.

Smok a o której jeździsz? bo ja jeśli jusz to rano ok 9.00 - 9.30 ziooonij ogniem to cię poznam:P

Papierowe biżuterie robisz? hmmm jeśli tak to ciekawe...

sawasawasawa ----> to do mnie? Jeśli tak to może faktycznie się kiedyś minęliśmy :) Strzałka 🖐️

20.44 - błąd, miało być już [czerwona jak diabli] Papierowe bo od jakiegoś czasu tylko takową mam w uszach i na szyji;)

Ja róznie jeżdże... o tej porze roku w 139 zianie ogniem mogloby spowodować eksplozje nagromadzonych wewnatrz gazów:o

Smoku Smoku nie bądź już taki zniesmaczony 🌼 a mały wybuch nie zaszkodzi, może ludziska pomyślą i myc się zaczną ;)

Papierowe chętnie, aczkolwiek to ćwiczenie będzie dla ciebie wyzwaniem bo na biżuterie ciężko mnie namówić - mam kogoś kto robi i wiecznie coś tam mi podrzuca;) więc na jej brak nie mgę narzekać:)

Papierowe nie przekonasz mnie, ja mam ja za darmochę:P ale dobrze wiedzeić, jak do kawy dojdzie to wezmę jakiś obiad ze sobą dla ciebie, ewentualnie suchy prowiant:P

u nas też - w podkarpackiem bo stamtąd pochodzę zacznij chandlować klejem to je posklejamy :) 🌼

Borie, znów błąd:O TRAGEDIA:O handlować