Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

ja ma tylko jeden------>dobre:D:D:D:D:D amyslalem ze masz jeszcze na M:D:D:D:D:D:D

sebaa>a kiedy Cię okłamałam:O ?

ja nie mam urojen dzisiaj sie upewneilm, zdrowa osoba mnie badala :D:D:D:D:D:D i stwierdzial ze ok:D:D:D:D

Gość kuszenie blondynek
Przychodzi Jasio do burdelu, ze zdechłą żabą na smyczy i skarbonką pod pachą. Podchodzi do burdelmamy i pyta: - Czy można prosić dziewczynę z AIDS? - Mały przecież ty masz 5 lat? Co ty byś z nią zrobił i dlaczego z AIDS? Nie, my nie mamy dziewczyn z AIDS! - Ale ja naprawdę potrzebuję - mówi i rozbija skarbonkę. Mama widząc pieniądze staje się bardziej skłonna do negocjacji. - No dobrze, ale po co ci ta dziewczyna z AIDS? - Potrzebna! - Powiedz to może coś się znajdzie... - No dobra. Chodzi o to, że jak zrobię to z dziewczyną z AIDS to będę miał AIDS. I jak wrócę do domu to moja opiekunka, która mnie wiecznie molestuje też będzie miała AIDS. A potem jak mój tatuś ją odwozi to ona mu daje na tylnym siedzeniu...i on też będzie miał AIDS. A jak tatuś wraca to w nocy grzmocą się z mamusią... i ona też będzie miała AIDS. A rano jak tato wychodzi do pracy to przyjeżdża pan od zbierania śmieci i wpada do nas i mamusia daje mu dupy. I on też będzie miał AIDS. I O TEGO SKURWIELA MI CHODZI, BO MI ŻABĘ PRZEJECHAŁ!!!

Gość kuszenie blondynek
Zona pokazuje mezowi magazyn mody z najnowszymi kreacjami na sezon zimowy i mowi: - Chcialabym miec takie futro... Na co maz zza gazety: - To zryj Whiskas.

Gość zloty wiek
mistrzejowice

Gość a ja..........................
nie :(

oh my god! Ty chcesz byc czerwona?? Błagam , powiedz , że to na sciany a nie na glowe:P chociaz Tobie by chyba pasowało:)

a no :O jakoś mnie wzięło i nosi...włosy niedawno ściełam więc mogę troche przyszaleć :D kiedyś już tak eksperymentowałam za młodu z różnymi kolorami, pomarańczowy nawet zaliczyłam :D tylko że nie chciało mi się szukać sprawdzonej rubinowej czerwieni z palet i kupiłam jakies inne...mam teraz dylemata 😭 albo je pomieszam i zrobię soczystą malinową porzeczkę :D ide sprzątać może mnie coś natchnie 🖐️

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
a tak se podniese :classic_cool:🖐️