Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Gość asienkkkkaaaaa
Podgorze, czy moze sa tu przyjaciele z KSW, turystyka miedzynarodowa I roczek? Poznajmy sie teraz a nie dopiero w pazdziermiku :D:D

Gość asienkkkkaaaaa
wogole jak ktos jest z ksw to pisac bo mam pare pytan:D

Gość marianna08
podnoszę

Marianna, ja znam ;) ale nie wiem czy byś z nim wytrzymała:Dja sama choć go lubię czasem już sił do niego czasem nie mam... ma specyficzne poczucie humoru a ludzi klasyfikuje też w dziwny sposób, jak jest dla nich chamski a oni zlewają to jego chamstwo to zaczyna ich szanować i jest ok, a jak ktos się wkurza to jego to jeszcze bardziej bawi i trwa ta głupia zabawa do momentu aż ci ludzie zaczynaja go unikać :O dziwny przypadek, ale ja go lubię ;) to jest jedyny wolny piędziesięcioletni facet jakiego znam 🖐️

nie no bałabym sie tego gościa z kimkolwiek poznawać :D...zwłaszcza z kobietą. Znając życie to na dzień dobry spytałby czy dobrze laskę robi :O To jest właśnie dziwne, skąd się cos takiego bierze, inteligentny facet, oczytany, wiedzę ma ogromną a znalazł sobie jakiś dziwny sposób na dobieranie sobie \"znajomych\" :O

Niektórzy maja taki sty bycia luzak\" , czasami chamowaty luzak:o chca zrobic wrazenie :classic_cool: może ;) a jak sie dziwnym trafem znajomośc nie zakończy po 1 spotkaniu to sie okazuje , że fajny całkiem człowiek. Leczenie kompleksów? maskowanie nieśmiałości?Róznie to jest.Czasami zarozumialstwo , albo zwykły brak taktu i wyczucia.

a w efekcie pozostaje starokawalerstwo i burdel :O przynajmniej w jego przypadku :D

Gość bzyyyk
hej mam pytanko, czy ktos mogłby mi doradzic jakis fajny pubik...na andrzejkową noc? wybieram sie z przyjaciółką ( raz na jakis czas od swięta) i chcialabym jakos fajnie spedzic ten czas:)

no! wprawdzie zaraz sie ewakuuje (zupełnie niepotrzebnie powiedziałam godzine temu - jasne , ze wpadnę:o) , ale jeszcze sie kafeteriuje chwile. Zimno.:o ale ponoc ma byc nawet 15 stopni w przyszłym tygodniu

Ciepła ofkors.To i tak nie za wiele , jak dla mnie.dzisiaj ogladałam nietoperze , te to maja fajnie.Hibernuja sie na zime , odhibernowuja co jakis czas , zeby sie napic wody i (!!) przespac , a potem znowu i hibernacja.I zima mija bez depresjii...

Jak sie mogę wyspac , to zasnąc nie moge , szczególnie po pewnych fotkach:p nie , żebym się bała , ale czekam , co Ci google wyplują tym razem:P:P

podnosze i podnosze i nic.Sam nie wyskoczył:P ktos sie musiał postarać. No wiec zaoraszam w grudniu , papierowe reflektuje , a termin to sobie umówimy taki , żeby nam wszystkim pasowało.Szpinak lubisz?

no , siedzi:P no to nie zrobie.Nie bój sie , dobry jest , tylko wygląda jak guano:p chyba czas do młózka💤😴

Gość Z Starowiślnej
macham

no to oki , w razie co napisze , alebo i zadzwonie:) no lae teraz to Cie widuje nawet-nawet często na forumie:)

no niestety.ta zaraza nie chce człowiek wypuścić ze szponów:o

a co mi tam tez sei wpisze:D:D:D:D:D chociaz sam nie wiem po co;)

Taka integracja Krakusów i sasiedztwa:p Rdzenny , czy napływowy?

a tak w ogole to o czym tutaj dyskutujecie poniewaz przeczytalem tylko pare pierwszych postow i odnioslem wrazenie ze po prostu kazdy sei chwali ze jest z krakowa ew. ma blisko:D:D:D:D:D:D

hmmm... jakby Ci to powiedziec.Aktualnie to jest skrzynka kontaktowa:p pisalismy o bzdetach , a potem sie spotkałysmy.I własnie montujemy kolejna zbiórke:)

oj nie wiem czy rdzenny czy naplywowy zalezy jakie kryterium;):):) bo jelsi urodzenia to rdzenny a jesli stazy to naplywowy i to tez nie w pelni:D:D:D:D:D arava---->mam pytanie;);) masz jakiegos nicka zaczynajacego sie od -_- wiem ze dziwne pytanei ale tu kazdy ma tyle nickow ze powoli popadam w paranoje i nie wiem kto jest kto:D:D:D:D:D:D

od - nie mam , spojrzałam do sekretnego zeszytu- i ani jednego takiego :D:P tropicielu:P

dzieki:D:D:D:D:D:D to moze przepisz zeszyt na forum na wypadek gdyby splonal,pies go pogryzl itd.:D:D:D w kazdej chwili wejdziesz an topic i sobie przeczytasz czy dany nick Twoj czy nie;);) ja tak zrobilem i dziala:D:D:D:D:D:D

obrzezaj- dlatego od pewnego czasu zapisuje.Ale taki stały , najczęściej uzywany to mam 1.tTen.:)reszta to wugłupy:P

obrzezaj się drzwiami------>do Twoich postow odnosnie zamieszkania nie doszedlem wiec nie wiem czy pasujesz do -_-:D:D:D:D ale z nd to na pewneo jakas wiez Cie laczy:D:D:D:D:D:D:D:D