Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

a mniej więcej włosy jakie macie - jakby ktos też był np w szarych lnianych...;) ja mam krótkie brązowe...

jakie,związane w kitkę.też mi znak rozpoznawczy.Wogóle jestem nijaka

a ja nie wiem :O albo lniane białe za kolano i czerwona bluzka w jakieś kwiatki wiązana na szyji albo granatowe dżinsopodobne i czarna koronkowa bluzka :O zobacze co szybciej wysuszę :O

w sumie to ja tez się raczej nie spóźniam i często bywam za wcześnie - aczkolwiek ostatni jak al.29 rozkopali to czasem 105 nie wyrabia na czas :O a mnie w niej szlag wtedy trafia bo nienawidze się spóźniac

Dziewczeta , proszę przeczytac wysłanego włąsnie przeze mnie meila.I tez grubo wygladam, bo przytyłam;) spadam z psem i w strone krakowa.Do zobaczenia

A myślałam , ze będę pierwsza ;) ACE pewnie jeszcze imprezuje.Fajnie , ale krótko

:) no ja nie mam po czym miec kaca . Muszle namietnie słał mi Artfan w formie gratisu.Zrobiłam koleżance cocś podobnego , a potem juz kupiłam i sobie upletłam ;).I ten akurat lubię

Witam :O właśnie wróciłam z kolegą kacem gigantem:P chyba umieram :D

o żesz, ostatni raz to chyba z 4 lata temu dałam się naciągnąć na \"dołajanie\" na czyimś mieszkaniu...nie ma to jak imprezy kończone o 11 rano:D ale grunt to że pracować nie musze i dalej mam wolne :) cholewka chyba głodna się robię...mam nadzieje że \"kuchnia mistrza jana\" dzis obiady dowozi do domciu...🖐️

Arava a jak tam grill wczorajszy i dzisiejszy piknik w lesie, rzuć może jakimiś leśnymi jagodami :D

\"kuchnia...\" dzis nieczynna więc siedzę na necie i szukam czegoś co mi przywiezie barszczyk czerwony, schab i ogórki kiszone :P

taa,i nawet go wchłonęłam ;) a kalmary też bym zjadła :O za resztę podziękuję, z owoców morza only kalmary i ośmiorniczkę jadam:D

no to chyba dobranoc 🖐️ padam ze zmęczenia i upału

Jak mi żle bez netu w pracy 😭 Na pikniku nie byłam , byłam za to na długich spacerach.Woadłam tylko do domu na prysznic i pierogi , i wracam do pracy.Od czwartku powinnam miec juz w pracy okno na swiat , to powróce ;)

no tak mi się skojarzyło 😭 w bicie powiedzieli , ze komp jeszcze tydzień czeka na części , normalnie oszaleje remont mnie wykańcza dodatkowo , i te upały... gdzie są ładne buty? Obleciałam szewska , floriańską i okolice i nic ładnego nie znalazłam.interesuja mnie skórzane retro sandałki na obcasie , nie koturnie. ACE-tekst niezły:D

spróbuję w sobotę , może cos upoluję.W akcie desperacji weszłam nawet do salamndry , bogu dzięki nic ładnego nie było ;)

hello, ja znów niestety pracuje :O a w piatek żegnam się ze światem internetowym na dwa tygodnie ;) Arava spróbuj jeszcze na Długiej (Krakowska tez) ja czasem tez zaglądam do Byłej Krakchemii (nie pamiętam ulicy ale na pewno jedzie tam 184 spod hali Targowej - nie maja tam jakiegoś strasznego badziewia wbrew pozorom, ryłko i takie różne) gdzie jeszcze to już chyba konceptu nie mam :O jak mi przyjdzie do głowy coś do piątku to dopisze Papierowe narobiłaś mi smaka na kalmary...;)

Gość Krakowiaczka
a jakie znacie przytulne kawiarenki w Krakowie??? takie dla zakochanych,żeby był nastrój i obsługa miła? Wpisujcie swoje typy.

dla zakochanych? a to nie wiem :P serio , nie mam pomysłu:o Alme odwiedzam tylko w Kazimierzu , na Pilotów nie byłam z milion lat , odkad zlikwidowali tam hurtownie farmaceutyczną.

Gość Krakowiaczka
hej Papierowe Nożyczki! takie raczej na drinka,na wieczór:) Chodzi o takie...hmmm,jakto określić....no raczej żeby było lekkie ciepłe światło, intymnie, przytulnie....

dwa dni cicho.... oznajmiam- sklepy obuwnicze nie maja nic ciekawego do zaoferowania , niestety.Kiecki też nie kupiłam:P Ile ACE ma tego urlopu? duchota , ale przynajmniej nie ma takiego żaru.

Gość magnolinka
Hej! Wiecie coś na temat klubu Stalove Magnolie...??

a co tu tak cicho...🖐️ powrót do \"cywilizacji\" :-) (w sensie net) cholera prawie się powyłam jak wyjeżdżałam...jednak w dwa tygodnie można sie odzwyczaić od miejskiego, szybkiego życia...a teraz mykam na browarka ze znajomymi ;)

puustki Papierowe nie ma neta.W poniedziałek maja przyjśc naprawiać.Napisałam Jej , ze przymusowy odwyk może miec dobry wpływ na psyche.Nie odpowiada.Pewnie nie wierzy. ACE , jak po wakacjach? Wypoczęta?

teoretycznie, dziś pierwszy dzień w pracy a mi już się nie chce, sił nie mam :O chyba zalignę z jakimś filmem 🖐️

N awet sobie filmu nie obejrzę żadnego , bo nie mam na czym.Poogladam za to cudną stronke kafe i do spania.

Cholerka , wypadaja mi włosy:o czyzby od jedzenia skrzypowity? Co to jest dach okraglaka w Krakowie? Swietliki tam jutro grac mają.

Gość marianna08
W temacie dobieralnia samotnych zamiesciłam swój opis i cechy mężczyzny, jakiego chciałabym poznać. W skrócie: jestem atrakcyjną, wolną 50-latką i mam problem z poznaniem fajnego, wolnego faceta mnie więcej w tym wieku. Mieszkam w Krakowie. Może wśród Waszych krewnych lub znajomych jest ktoś taki? Jeśli tak, to bardzo proszę o kontakt. Marianna

Jesli znasz takiego koło 30 , tez daj znac ;) żartowałam :P ale nie do końca :P:P nie znam