Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pOcZaTkUjAcA__________17

Ten pierwszy pamiętny Pocałunek-------* **********

Polecane posty

czy pamiętaćie ten pierwszy pocałunejk bo jeszcze wszystko przedemną więc piszcie jak było w waszym przypadku?? ?? ?? i czy strach jest tu wskazany?? wiem żę głupie p[ytaie ale jednak się boje :/

Gość ojjj pamietam
mialam 13 lat a on 15...moj pierwszy "chlopak". Rozmawialam z nim normalnie a on nagle wepchnal mi jezyk...bylam w szoku, ale to nic strasznego, bylo milo i przyjemnie. Pamietam, ze dlugo jeszcze czulam jego smak w sutach, jakis dziwny byl :), ale ot chyba mietowki, wiem ze bylam w szoku, i caly dzien z rumiencami chodzilam :) nie masz czym sie przejmowac. to fajna i mila sprawa

Gość ojjj pamietam
ale odwalilam :P oczywiscie w ustach a nie w sutach :D :D

Gość jak to daaaaawno bylo
mialam wtedy chyba 7 lat :] to sie anzywaja wspomnienia z dziecinstwa :P

nom piszciue cuś :(

Gość stereofonia
moim zdaniem pierwszy pocałunek jest mocno przereklamowany- niestety - ja w czasie swojego pierwszego miałam w głowie tylko jedną myśl - kurde przecież w tym nic nie ma przyjemnego, ale to pewnie zależało od chłopaka- z drugim było już super To że sie boisz jest normalne- jeżeli to taki "miły" strach przed nieznanym Powodzenia !! :))

Gość to było w przedszkolu
to było w przedszkolu, z moim pierwszym narzeczonym bardzo wtedy się wkurzyłam, bo bałam się, ze mogę zajść w nieporządaną ciążę, a on w ogóle się tym nie przejął... nieodpowiedzialny gówniarz

przepraszam za błedy! oczywiście niepożądaną... (chyba?)

oh, jaki twórczy (i rasistowski) podszyw!

Pierwszy raz całowałam się w kościele ...heh dokładniej w krypcie kościoła gdzie organizowaliśmy soie potańcówki,miałam 16 lat chłopak był w tym samym wieku . było ...... miło i ciareczki nawet były .Teraz to juz nic podniecejącego.... szkoda

Gość stereofonia
oj to ci nie zazdroszcze - u mnie każdy kolejny pocałunek jest coraz fajniejszy - mimo że chłopak ciagle tan sam ;)

Byłam tak zaskoczona,że połknęłam gumę:D Chłopak pierwszy raz mnie pocałował jak odwoziłam go na dworzec, wysiadał i na nic nie było czasu:P

piszcie więcej :) pozdrawiam :*

Nie wiem co bylo pierwszym pocalunkiem... :O Czy te dziecinne muskanie ust z moimi dziecinnymi chlopakami? Czy pierwsze pocalunki \"na powaznie\", z jezyczkiem, podczas kolonijnych zabaw w butelke? Czy z moim pierwszym \"powaznym\" chlopakiem? Nie wiem ktory byl pierwszy, zreszta zlewaja mi sie one w jedno, moze za stara juz jestem :P

Gość to ja powiem tak
moj pierwszy pocalunek to nic przyjemnego:( mialam 15 lat chlopaka 3 lata starszego, wtsyd mi bylo przed nim ze sie jeszcze nie calowalam, wiec postanowilam sie tego nauczyc.. ale zeby bylo smiesznie to chcialam sie nauczyc nie z nim, tak, zeby jemu zaimonowac ze sie potrafie calowac.. bylam z kolezanka na malej imprezce, spodobalam sie jakiemus kolesiowi wiec postanowilam na nim potrenowac:P pocalunek byl oblesny, zniechecilam sie do calowania.. za 3 dni spotkalam sie z moim chlopakiem i pomyslalam ze trudno - co ma byc to bedzie, najwyzej mnie wysmieje:) i gdy nasze usta zetknely sie poczulam tak niesamowity dreszcz ze nigdy tego nie zapomne;) on chyba tez to czul, bo nasze pocalunki byly cudowne:) teraz smiac mi sie chce jaka bylam glupia:) i oczywiscie troche tez mi wstyd:) z tym facetem oczywiscie nie jestem, calowalam sie potem z wieloma - zarowno moimi chlopakami jak i takimi poznanymi na imprezce i stwierdzam jedno - zajebiste pocalunki moga byc tylko wtedy gdy cos iskrzy - niekoniecznie wielka milosc, ale fascynacja, zauroczenie:) i zeby nie bylo - mam 21 i spalam z jednym tlyko facetem - moim obecnym miskiem od 3 lat:)

Gość Sok z Zuka
mój pocałunek to niebył tki z języczkiem tylko takie muscięcie się wargami ale z jednym kolesiemm którego lubiłam i możę cos czułam to poczułam taki dreszczyk oh cudowne uczucie a z drugim ble fuj obleśnie odrazu chciał tej jęzor wwalić fuj fuj fuj oczewiśćie odkręciłam głowe bo niewytrzymałam hihih

Gość gozmoooooooooo
ohhhhh to było coś te dreszczyk ale jak już siuę całować to z osobą do której się coś cuje bo w przeiwnym wypadku możę się skończyć złymi wspomnieniami heh papap pozdrawaim wszystkich

Gość ----------------
bedzie tak taj jak ty tego będziesz chciała w końcu to po cześći zależy od Ciebie hehe

Gość 256952

Gość 256952
to było tak dawno heh

nom piszcie cusiec :(

TMT wszystkow twoich rękach poprostu zapoznaj się z jakąś dziwczyną która ci się podoba a potem się samo potoczy :)

Gość te magyar vagy
Do poczatkujacej----Hahhahaa uwielbiam take "zlote" rady...:O

Gość ____/__MYSZA__/____
jej a co sądzicie o namiętnym pocałukku dziewczyny z dzioewczyna :D warto spróbować wkońcu wszystko dla ludzi :P

Gość pierwszy pocałunek jest
fajny!tylko sie wylzujuj!nic na siłe.i nie ma sie przed czym denerwowac BO TO NIC TAKIEGO.serio. ja bylam na dyskotece i tancczyłam z jakim włochem i nagle poczułam jego jezyk w buzi:) smieszne to bylo bo nie wiedzialam co dalej:) ale nie przejmuj sie bo to sie odbiera jakbys nie chciala calowac taka nieporadnośc a nie że nie wiesz jak sie całować:) miłych doswiadczen!

Gość Sok z Zuka
jak ktos sie boi to ja moge nauczyć Q!!!!!!prosze się tylko zgłaszac

Jako 14 latka całowałam się z przyjaciółką... ale to takie było debilne :D obie byłyśmy bez doświadczenia i każda z nas sobie wyobrażała, że jesteśmy przystojnymi chłopakami, z klasy, ze szkoły itd :D no i jak już zaczynałyśmy, to wielki śmiech i od początku... coś tam językami niezdarnie brymbałyśmy sobie w buzi, ale szybko ze śmiechem je wyciągałyśmy... bo wiesz, to trzeba zrobić nie na siłe i fakt, to nie musi być zaraz jakiś tam Twój chłopak - tylko osoba przy której czujesz chemię:) trzymaj się... 🌻 TO NIC STRASZNEGO jak to ktoś pisał ! 😘

Gość 24latamialem
kiedy pocalunku skosztowalem, byl ohudny. Ale nastepne wspominam bardzo milo, jak sie przyssalem to sie oderwac od niej nie moglem, bardzo slodziusie byly, z nastepnymi juz tak nie bylo, raczej jakos bezsmakowo :)

Gość nelka..
a ja chyba trafiłam na faceta co sie nigdy nie całował bo jakossie do tego nie rwie a jak juz pocałuje to tak smiesznie te usta rozchyla:P