Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie są objawy

Jak rozpoznać grzybicę pochwy ??????????

Polecane posty

Gość jakie są objawy

pomóżcie iniech ktoś napisze ze szczegłółami - wiem ze ponoc jest taki topik ale tam są rady jak to leczyc a nie pisze jak to rozpoznac

Gość jakie są objawy
a jesli mam serowatą wydzielinę ale zero swędzenia??

hmmmm to tez cos nie jest w porzadku. moze po prostu masz ja ale bez tego swedzenia (Twoje szczescie) i tak radze kontakt z lekarzem

Gość jakie są objawy
lekarz powiedział ze wszystko ok ale ja sięmartwie - cholernie brzydko tam pachnie:-(

Gość jakie są objawy
lekarz powiedział ze wszystko ok ale ja sięmartwie - cholernie brzydko tam pachnie:-(

ooo! zapach wskazuje nie na grzybice ale na stan zapalny. czy mialas zrobione jakies badania (np cytologie) ???

Gość jakie są objawy
miałam - wyszła II usuwano mi nadżerkę i potem ponoc bylo ok ale dalej śmierdziało:-(

hmmmmm jedyne co moge Ci poradzic to zmien lekarza jak nie chcesz to mozesz sprobowac lactovaginal - kapsulki dopochwowe zawierajace paleczki kwau mlekowego - wplywaja na flore bakteryjna pochwy. z doswiadczenia wiem ze dobrze reguluja :) sa bez recepty 10 szt ok 25 zl poczytaj o tym wiecej jak chcesz

Gość eeeeewa
zrob posiew i czystosc z uwzglednieniem komorek jezowych,ktore powoduja waginoze bakteryjna a ta z kolei przykry zapach.Konieczne sa te badania i to wcale nie musi byc grzybica.

Gość jakie są objawy
a to bolesne badania??

Gość załamana84
Kurcze ja mam trochę podobnie. Mam takie latkie upławy, które są raz białawe, a czasem trochę żółtawe(ale nie wiele). No i wydaje mi się, że mają zapach czosnku(?), czy jakoś tak. Ogólnie podsumowując wygląda to nie najlepiej:( Cytologię robiłam, ale wyszła dobra. To jakie badania powinnam jeszcze zrobić? wystarczy biocenoza?

Gość fafejka
I ja zastanawiam się, co jest nie tak. Moja pani ginekolog ma na wszystko jedną receptę - clotrimazol. I jakoś mi to nie pomogło. Mam sporo wydzieliny, jest mętna, czasem bardzo biała (ale nie wygląda jak serek, raczej gęsty kisiel), pachnie troszkę nieprzyjemnie. Wczoraj zauważyłam swędzenie. W przyszłym tygodniu idę do lekarza - innego, niż moja, bo ona już chyba w rutynę wpadła... :o

Gość załamana84
do fafejka No to wwitaj w klubie:( U mnie było tak samo, tylko teraz od czasu do czasu pojawił się żółtawy kolor:( No i ten zapach:( bleee I tak się zastanawiam, że to właśnie może nie być grzybica. Ja już brałam prawie wszystkie leki: clotrimazol, gynalgin,macmiror, doustne tabletki przeciwgrzybicze fluconazol, wspomagacze jak lactovaginal i nic. Objawy nigdy do końca nie zniknęły, tylko troszkę się zmniejszyły:( A lekaże nadal swoje. Idzie się załamać. tylko cytologię robią, a na żadne inne badania nie wysyłają:( help Może znacie dobrego lekarza w Poznaniu?