Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

muszę chyba iść spać

Polecane posty

:O a nie chce mi się cholernie...miałam jechać rano nad wodę ale pewnie i tak będzie zimno więc po co iść spać jak nie trzeba będzie wstawać z rana;) tylko co będzie jak będzie ładnie - życ nie będę z niewyspania, ech :classic_cool:

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
teraz ja Cię pocieszę - nie będzie ładnie :O

ech paskuda, można na ciebie liczyc:O Dolores, chętnie posłucham ... jak zdecyduję się pójść spać;)

Muachacha krakowskie problemy...mam to samo :D 🖐️ ACE...nie mogę zdecydować się czy iść już do łoża czy jeszcze nie :P

Kolorowe 🖐️ może wtym Krakowie napuścili w powietrze jakiegoś gazu antysennego;)

PN🖐️ ale chyba jeszcze nie dobranoc :O a Ty znów po nocach szalejesz;) hmm, myśle nad jakims filmem, ale zobaczymy;) popije jeszcze troszke kawki i może padne;)

A jednak dobranoc, mykam z książką i słuchawkami pod kocyk ;) Kolorowych 🖐️

ech, widzę że we wrocławiu jakoś łatwiej usnać:) miłych snów🖐️ a ja na kolejna kawke;) a może jakies paskudne znajdę;)

Kolorowe i ty? zacznę sama z soba gadac:O

a ja chyba stad uciekne - znajomy z Irlandii pokazał się na skypie to jego pomęczę:D :D :D see you 🖐️ i miłych snów wszystkim 🌼

Gość wkurzona jak diabli
a ja spac nie moge bo moj mily chyba tak zeby pokazac jak bardzo mnie kocha opowiedzial mi histryjke z wyjazdu naktorym teraz jest jakto jakas laska sie na niego rzucala i mowila ze ona nie ma nic przeciwko byc tą drugą a jaki on dzielny powiedzial zeby sie odczepila ........no chyba mnie tu cholera zje grrrrrrrrrrr

Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo. :D:D :D :D :D:D :D :D :D:D :D :D :D:D :D :D 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

ha ha :D to się zdziwiłam jak zobaczyłam ten topik :D :D

pijawka nie spij bo co w nocy będziesz robić 🖐️

Nic. Zawsze tak mam co pewien czas przez kilka dni... Jestem zmęczona i przybita, i śpię po kilkanaście godzin. 😴