Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironizatorka

Nienawidze MALYCH MIASTECZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość na tv 4
w mojej miescinie jest o 10 000 mieszkancow wiecej a i tak jest tak samo... gdy osoba sie wyroznia strojem czy fryzura to od razu czuj na sobie spojrzenia innych "normalnych" ludzi. zaobserwowalam u siebie w miescie ze wszyscy chodza podobnie ubrani, maja podobne fryzury. prawie nikt nie odstaje...nie ma roznorodnosci. nie to co w wiekszych miastach

Hehe - w pracy jestem to pisać na forum nie bardzo mogę. Ale przyjmijcie do wiaomości, że ktoś może lubić takie życie i już. Z tą plotkarą było fajne, szkoda, że jadą po mnie tylko pomarańczowi :)

Gość taka sie pytajaca
taaaaa..........w amlych miasteczkach to nawet pierdnac glosniej nie mozesz bo juz wiedza wszyscy ze jedles cebule:P

Gość misiaelllla
ja przestałam się przejmować tym co ludzie o mnie wiedzą,że się gapią,czy nie gapią,bardziej wkurza mnie nuda i bezrobocie,a także wandalizm i kolejki w biedronce-bo to jedyny dyskont spożywwczy w tym zadupiu od dawna chcę wyjechać,mąż tu zarabia grosze,nie mamy nawet na wyjście do knajpy...nawet kina nie mamy już mam tu mieszkanie,w dużych miastach mieszkania są o wiele droższe,a tu płacę symboliczny czynsz...mąż też ma dość,są tu same zabytki,turyści przyjeżdżają z zagranicy,a u mnie w kamienicy chołota patologia i wandalizm...

Gość misiaelllla
jak mam iść po zakupy to mi się niedobrze robi,wszędzie te same ryje od lat,a ostatnio chińczycy przejmują sklepy i knajpy

Gość z małego miasta...
oj to prawda, taki "urok" małych miasteczek...też pochodzę z małego miasta...gdzie jak w każdym tego typu, wiadomo, wszyscy wszystko wiedzą, nawet jak nie wiedzą... teraz mieszkam w jednym w większych miast w Polsce, jestem tutaj anonimowa, sąsiadom mówię dzień dobry, co słychać, ale to wszystko. Ja nie znam ich oni mnie i nikogo nie interesuje kto z kim i dlaczego. Ale małe miasteczka z perspektywy odległości mają jednak swój niepowtarzalny klimat...czy chciałabym wrócić...nie wiem, może czasem (ale to bardziej chyba przez wzgląd na Rodzinę) pozdrawiam wszystkich

Gość aaaxx
duzabielizna.pl - tutaj kupisz bez problemu duze miseczki :)

Gość 35 tysięcy to jest optimum ;)
jestes anonimowy, nie ma takich strasznie duzych odleglosci i nie jedziesz do pracy czy szkoly 2 godziny stojąc w korkach (chociaz czasem tez sie zdarza utknąc w korku na ponad godzine, ale to zwykle w godzinach szczytu), jest masa pubow, kilka fajnych klubów,masa restauracji, pare kin, kregielnia, kilka klubów z bilardem,filharmonia, kilka sporych galerii handlowych .. w weekend w centrum lub w modnym klubie zwykle spotkasz paru znajomych ale to mi nie przeszkadza:) jak ktos Cie obgaduje to najwyzej sasiedzi z bloku, ale ja sie w zasadzie z tym nei spotkalam... ja czuje sie anonimowo i bardzo komfortowo :)chcesz isc na rolki-idziesz, chcesz pobiegac do parku-idziesz i nie oglądają sie za Tobą jak za ufo... jest duzo sciezek rowerowych, kryte lodowsko ;) nie wydajesz majątku tak jak w wiekszych miastach na taksówke jak wracasz z imprezy w nocy:) no i latem tylko godzinka jazdy autem do augustowa nad jeziorko :)) KOCHAM Białystok!!! ;D

Gość oliwka HIPP
Ja w malym miescie (ok.40 tys.mieszkancow) pracowalam jako nauczycielka! To dopiero byla masakra!!!!

Gość nie rozumiem tego co to ma byc
ja z duzego miasta przeprowadzilam sie dawno temu do malego miasteczka. olaboga to masakra, ucielkam stamtad jak tylko moglam. Obgadywanie, wysiadywanie na lawkach i ogladanie seriali, caly zywot bab w takich miasteczkach, a ich mezowie to alkoholiki... Kila i mogila. We wszystko sie wtracaja, we wszystkim pouczaja, zascianek, ktory nie potrafi obronic sie przed spoldzielnia, ktora ich oszukuje, ciemnota i zabobony. Nigdy wiecej malych miasteczek. Juz lepiej wies, ale z domem, ze bedzie kilka kilometrow za ta wsia, jak to mowil Smolen, sasiada miec na odleglosc strzalu z karabinu :D.

Gość nie rozumiem tego co to ma byc
Laura Diaz>>> zgadzam sie z toba, maja taka mentalnosc, kobieta tylko gary, dzieci i seriale, a jak np chcesz pracowac i sie uczyc to sie pytaja po co? Masakra...