Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessica________-

dac mu szanse???

Polecane posty

Gość jessica________-

spotakm sie z kims wlasciwie dla zabicia nudy,niby fajnie sie nam gada ale on nie jest zupelnie w moim typie. ale nie nalezy tez do typu macho i to jest wazne. nie wyobrazam sobie z nim jednak za bardzo zblizenie,calowania itd,czy mam jednak sie z nim lepiej poznac,czy to mozliwe,ze jak teraz mnie nie pociaga ,zmieni sie to z czasem jak sie lepiej poznamy? doradzcie buzka papappa

Gość danis
jest możliwe też na początku tak traktowałam mojego w tej chwili narzeczonego

Gość jessica________-
ale to glupie no nie? bo jak sie chemia na poczytku miedzy dwojgiem nie zgadza to jak to ma dalej byc? niekiedy spotykam faceta na ktorego widok az mnie sciska w dolku ale z takimi nigdy sie nie udaje:( juz to przerabialam.. dlatego myslalaam,ze moze dac mu szanse...jak to bylo u ciebie.prosze opowoedz po lepkach. chodzi o to,ze ja go lubie,jest ok itd ale jakos sobie nie wyobrazam sie z nim calowac bo jakos mnie nie ciagnie z nim do tego:( doradz cos

nie polecam probowalam totalna porazka teraz zaluje

Gość jessica________-
onaa--czemu? powedz cos wiecje,czy to nie ma sensu?prosze o dluzsze posty

Gość danis
mi świetnie się z nim gadało, śmiało ale też nie było tego iskrzenia jak to nazywam ale po czasie to coś nastąpiło. fakt że w tym związku wiele z przyjaźni. Kocham go jak go nie ma tesknię bardzo.

Jessica dlaczego uwazasz ze \"z takimi nigdy sie nie udaje\"? Mnie wlasnie sciskalo w dolku na widok mojego narzeczonego od zawsze, wzroku od niego nie moglam oderwac, ale nawet nie sadzilam ze w takim ladnym opakowaniu kryje sie taki Skarb! Dlatego nei lubie uogolnien typu-przystojny to zarozumiany/niewierny/macho etc. To bez sensu! Teraz kocham Go ze wszystkich sil, za to jaki jest a nie jak wyglada, ale to mile, ze czasem kiedy jest cxzym zajety ja tak na niego patrze, patrze i moglabym wzroku nie odrywac ;)

Gość danis
mi świetnie się z nim gadało, śmiało ale też nie było tego iskrzenia jak to nazywam ale po czasie to coś nastąpiło. fakt że w tym związku wiele z przyjaźni. Kocham go jak go nie ma tesknię bardzo.

Gość a wiec
kiedys kiedys poznalam fajnego chlopaka, przystojny, itp itd, po ok 3 miesiacach znajomosci zaczelismy byc razem(mielismy po 17 lat) po miesiacu rozstalismy sie (ja zerwalam) nie bylismy razem przez 2 miesiace, w tym czasie poznałam chłopaka o 2 lata starszego bardzo fajnie nam sie gadało, i w ogole ale nie byl w ogole w moim typie. Nie byl brzydki, czy cos, tylko nie ten typ.spotkalismy sie moze ze 3 razy, po czym troche sie posprzeczalismy( o glupote uwierzcie mi), ja po jakims czasie wrocilam do tego przystojnego fajnego itp. Bylam z nim dwa lata, na poczatku cudownie, zakochana On tez, ale kilka ostatnich miesiecy :/ lepiej nie mowic. Narcyz, zaklamany, zakochany w sobie. Nie mowie ze tylko On mial wady ja tez, suma sumarum zerwalam z nim. Po jakichs 3 miesiacach zaczelam sie spotykac z takim jednym, ale nic nie bylo miedzy nami, kilka spotkan i koniec, pozniej to samo z jeszcze innym.. Ogolnie jakos nie ciagnelo mnie do dluzszych zwiazkow i nie chcialam niczego powaznego,m aspotykalam sie z nimi... chyba z nudow:/ ? Po nie calym roku od rozstania z Narcyzem, wrocil do Polski tamten nie piekny ale fajny. Zajebiscie nam sie gadalo jeszcze lepiej niz kiedys, spotykalismy sie, On w moich oczach pieknial z dnia na dzien.. nadeszly wakacje, przed wakacjami wyjazd ze wspolnymi znajomymi nad jeziorko, dwa dni po powrocie znad jeziora On polecial do stanow na 3 miesiace. NAJGORSZE 3 miesiace mojego zycia. W życiu nie myslalam ze mozna tak tesknic za kims z kim nawet sie nie bylo !! Pisalismy po parenascie smsow dziennie, wrócił przyjechał do mnie, przytulił i tak już jesteśmy ze sobą, jakiś czas, planujemy razem przyszłość. Nie ma dla mnie a swiecie chlopaka, ktory by mi się bardziej podobał...

Chemia tez jest wazna! Plus przyjazn, zaufanie, oddanie - to wszystko razem tworzy prawdziwy, trwaly zwiazek!

Gość jessica________-
tacy faceci zawsze mnie jakos wyrolowali,bo uwazaja sie za nie wiem co! i szukaja wielu warzen,tak zawsze mialam. dlatego tak mysle,czy nie dac szansy normalnemu,uczciwemu chlopakowi na ktorego ale nie mam ochoty:(

Ojej, ale moj przystojny jest oprocz tego iwrny cudowny nie wyobrazam sobie bez niego zycia! NIGDY sie na nim nei zawiodlam, byl przy mnie w kazdej najtrudniejszej chwili, ldatego nie rozumiem takiego rozroznienia na ; nieatrakcyjnych-wiernych, i przystojnych-niewiernych BZDURA! O sobie tez kiedy uslyszalam, ze fajna jestem, ale do zwiazku bym sie nie nadawala, bo facet bylby o mnie zazdrosny - zabolalo! Ja kiedy kocham jestem wierna pod kazdym wzgledem, nie moglabym zranic osoby ktora jest dla mnie wszystkim! to wszysko zalezy od charakteru! W ladnym cierle tez mpze kryc sie piekna dusza! Boze jak mnei wkurzaja takie stereotypy :o

Aha, mozesz dac mu szanse, jasna czemu nie? Tylko zastanow sie czy miedzy wami idealnym ukladem nie bylaby przyjazn? szk0da byloby popsuc to co jest, gdyby mialo nie zaiskrzyc..

Gość jessica________-
to dlatego bo mam takie a nie inne doswiadczenia.cos chyba w tym jednak jest ze dobrze wygladajacy faceci wykorzystuja to,szukaja wrazen i sa niewierni. bo jesli to sie czesto zdarza to chyba cos w tym jest:(

No coz, to ze niektorzy faceci zdradzaja, nie oznacza ze wszyscy! Moj P. jest przystojny i niesmialy!!! I nie szuka wrazem, jest domatorem, taki misiek do przytulania, ale jak trzeba to pokazuje swoj charakter! Ja tez brzydula nie jestem, a innych faceto nie dostrzegam, mam chyba jakis filtr w oku, odkad kocham i jestem kochana...

Gość a wiec
Ja też uważam, ze to nie jest reguła, że przystojni zdradzają, a nie przystojni nie. To, że u mnie się tak zdarzyło to tylko przyklad. Wszystko zależy od charakteru nie od urody

Gość a wiec
Ja też uważam, ze to nie jest reguła, że przystojni zdradzają, a nie przystojni nie. To, że u mnie się tak zdarzyło to tylko przyklad. Wszystko zależy od charakteru nie od urody