Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszek12345678

uprawianie sexu w biurze

Polecane posty

ostatnio przeżyłem coś niesamowitego w pracy, tak się jakoś złożyło że obojgu nam się chciało, więc poszedłem do jej pokoju bo siedzi sama, zamknąłem drzwi i wylizałem jej cipkę. bardzo mnie to podnieciło, teraz stało się to w miarę regularne, trwa pewnie gdzieś 15 minut, podczas których robimy niesamowite rzeczy czy zdażyło wam się coś takiego, opisujcie, opisujcie

I nie brzydzisz się tak lizać cipkę innej, która nie wiadomo z kim sypiała, sypia i w ogóle jak często sie podmywa?

i żony ci nie szkoda? że możesz ją zarazić jakimś paskudztwem? po co do cholery z nia jestes jak ci się chce innych?

do agi 075 może mogłabyś wydać bardziej konstruktywny sąd, niż twierdzić że jestem zboczeńcem, skoro uważasz nas za zboczeńców to już widzę twoją zapajęczoną szparkę, która od lat nie widziała faceta na dodatek informuję cię, że od lat ludzie kochają się inaczej niż po bożemu

Bo ja święta nie jestem, lubię eksperymenty w łóżku i poza nim, ale jak mi się facet w łóżku nie sprawdza, to go nie zdradzam, tylko szukam innego

to tylko seks, nic poza tym, na dodatek jestem ostrożny i wiem że panna jest czysta, także spoko, słuchajcie zostawmy aspekty moralne tej historii, nie po to jest ten topic, żebyście teraz analizowali czy jestem zboczeńcem, niewiernym psem i tak dalej ustalmy że jestem okropny, beznadziejny i super palant

Gość Bellissiiimaaa
No ja tez jestem za seksem w biurze... moze dlatego, ze pracuje razem z moim ukochanym.. i nigdy nam nie jest za wiele :D

nie brzydzę się tej super wygolonej i pachnącej cipki, z ekstra wargami sromowymi, super piersiami i niesamowitymi zdolnościami, jak robi mi laseczkę nad papierami właśnie załatwianymi i żeby nie zabrudzić dokumentacji połyka wszystko do ostatniej kropli uśmiechając się przy tym czule

Gość lily01
ale jak wygolonej? ma paseczek czy cala wygolona? jak wyglada ta kolezanka?

oczywiście ja jej to sowicie wynagradzam,mieliśmy chyba w pracy wszystkie możliwe konfiguracje, nie starcza mi wyobraźni żeby nie zrobiło się nudno, pewnie niedługo to wszystko popadnie w niebyt i udamy że nic się nie stało, ale na razie jest świetnie

Gość Pomarzyc mozesz
ale po cholere o tym piszesz Weź się chłopcze za naukę, juz niedługo koniec roku szkolnego, a twoje oceny nie są najlepsze

Gość marzenia te duze i te malutkie
:D:D:D

Gość marzenia te duze i te malutkie
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem, piszesz o swojej lalce dmuchanej:D:D

Gość stare rosyjskie przysłowie
"gdzie żywjosz nie jebjosz" lub "gdzie rabotajesz nie ruchajesz"

ci którzy w to wątpią wyglądają mi na super frustratów, którym taka sytuacja zdarzyć się może jedynie z ekranu telewizora, jeśli właśnie rodzice dali im dość kasy, żeby starczyło oprócz batonika jeszcze na filmik dla dorosłych w osiedlowej wypożyczalni

Gość Wiem o czym mowa
On jest sporo starszy ode mne, ja młodziutka, on dojrzały... Razem pracujemy, od 1,5 roku sie tak zabawiamy kiedy tylko mamy okazje ;-) W biurze, ale i poza nim ;-)

generalnie bardzo uważamy, wchodzę kiedy nikogo nie ma na korytarzu, trwa to czasami 10 15 minut, zamykamy drzwi, na razie się nie zdarzyło żeby ktoś łapał za klamkę

Gość gdaaio38
Koles pisze bzdury, a potem wali konia do swoich wpisów :( Bleeee !!

Gość Wiem o czym mowa
To, że ktoś może wejść dodaje tylko emocji ;-) ADRENALINA ludzie ;)

Gość Wiem o czym mowa
To, że ktoś może wejść dodaje tylko emocji ;-) ADRENALINA ludzie ;)

Gość gdaaio38
Koles pisze bzdury, a potem wali konia do swoich wpisów :( Bleeee !!

tomaszek ty cholero...i co się chwalisz na forum jeszcze innym to wpadnie do głowy i my kobiety będziemy miały problem:D ..a tak poważnie szkoda,że nie czyta tego twoja biedna żona..a może ona tez nie jest święta i do biura wchodzisz bokiem

Gość podniecona kika
uwielbiam w pracy dostawać meille.zwłaszcza od moich byłych kochanków.opisują oni mi swoje fantazje erotyczne a ja pod biurkiem masturbuje się.to jest naprawdę super.jak możecie to napiszcie do mnie.będe bardzo wdzięczna kika108@op.pl