Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszek12345678

uprawianie sexu w biurze

Polecane posty

Gość a można sie z toba umówić
tylko pozazdrościc, ja niestety jak do tej pory trafiałam na nieodpowiednich facetów. Może w końcu to się zmieni:)

Gość Wstępnie zainteresowany
Wcale nie jest powiedziany, że sobie podpasujemy, albo że trafisz na kogoś Ci odpowiadającego poprzez to forum. Ale może warto spróbować? :)

I nie wiem, czy od razu pozazdrościć. Gdybym trafił na kogoś fajnego i odpowiedniego i byśmy się dopasowali, to pewnie nie byłoby tych innych kobiet... :)

pewnie tak, ale tego nikt nie wie. poznajesz kogos myslisz ze to ten własciwy, po paru latach nagle okazuje sie ze jednak nie:) moze przypadniemy sobie do gustu, kto wie:) pisz na ten adres, jesli nadal jestes zainteresowny zainteresowana_99@interia.pl poprzednie jest nieaktualne, zapomniałam hasła:) tak czasem bywa jak sie zakłada konto w pospiechu:)

no i proszę już babka znalazła swojego adoratora, a jeszcze niedawno wyglądało to tak beznadziejnie. to jest potwierdzenie mojej teorii, że generalnie wokół nas aż roi się od podtekstów, erotycznej atmosfery i westchnień niekoniecznie do swoich żon, można nic z tym nie robić, to słuszne, można też działać, czy trzeba to negować? nie jestem pewien, każdy z nas ma swój wentyl bezpieczeństwa, jakieś bodźce na podładowanie baterii są konieczne, ale niekoniecznie cel uświęca środki, należy również szanować obiekt westchnień bo łatwo można je zranić, wtedy to wszystko przestaje mieć sens, bo i rodzina może się zawalić

Gość wiesz co koles
Ty to jestes pusty czy masz jakies wartosci w zyciu? mam kolezankę - trafila na takiego ch..jak ty... sorry, nie mam ochoty dalej pisać

i tak \"a można się z tobą umówić\" jest napalona jak szczerbaty na orzechy, a \"wstępnie zainteresowany\" zdaje się że posunąłby prawie wszystko co sie rusza, i to jest akurat układ w którym emocje mogą wziąć górę nad rozsądkiem także radzę uważać

Gość wiesz co koles
bo nie rozumiem, jak mozna byc tak pustym i znudzonym, zeby czerpac sile wlasnie z tego... to są Twoje uklady, ale wiem, jakim s..... potrafi byc facet i popieram te wszystkie babeczki, ktore umieja wykorzystac swoje atuty w pracy

Gość wiesz co koles
unioslam się trochę, ale nie bierz tego do siebie - to Twoje sprawy

Gość wiesz co koles
faceci to dranie, wiec nawet mając męża nie trzeba sobie odmawiac skoków w bok, on i tak nie doceni tego, xco sie dla niego robi

ja prawdę mówiąc \"wiesz co koleś\" niezbyt cię rozumiem, niby mnie potępiasz, ale popierasz te babki które prowokują, sama w końcu tez nie odrzucasz skokow w bok, nie rozumiem cię za bardzo.

Gość cudza zona
hej, Tomaszek, a co bys powiedzial gdyby okazalo sie, że twoja zonka robi w pracy dokładnie to samo co ty?Cienko w uszach by bylo? Cóż skoro wali sie cudza kobiete, to i twoja też ktos smialo pukac może.

no może się zdarzyć owszem, wszystko może się zdarzyć i wszystko jest dla ludzi. Cóż myślę że wtedy zaproponawałbym jej czworokąt z udziałem tego faceta i tej laski, żartuję, nie wiem co bym zrobił

cudza żona - sądzę po twojej wypowiedzi, analizując dogłębnie twój tekst i patrząc jak stawiasz ogonki przy zmiękczeniach wyrazów widzę że jesteś podatna na takie historie i ciągle myślisz o takiej sytuacji, wręcz marzysz o tym

aha, dotarło wreszcie dlaczego mnie tak krytykujecie, wreszcie to do mnie dotarło, bo wy w takiej sytuacji musiałybyście wreszcie zacząć zakładać do pracy elegancką bieliznę i przede wszystkim czystą, potrzebowałem całego dnia żeby was rozgryźć

Całego dnia? To nie najlepiej o Tobie świadczy, he he...

:D:D:D to nas podsumował tomaszek:D:D dobre :D bardzo dobre:D:D usmiałam się jak nigdy:D

Gość a ja ze swoim golfem

Ludzie to robią ... sex w pracy, w windzie, itp. itd. Jedni mają powody inni są świniami (zalezy od punktu siedzenia) Jedno jest pewne: prawdziwy mężczyzna jesli to robi, bez względu na powody, nie robi jednego - Nie mówi o tym. Im więcej gadania tym większe wrażenie erotomana gawędziarza.

Gość gość
Mnie to bardzo kręci. Chciałabym :P

Gość gość
jak Cie kreci to dlaczego tego nie robisz?:)