Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia_sprawa_ratunku

zabieg usunięcia błony dziewiczej

Polecane posty

czy któraś z Was miała może zabiegowo usuwaną błonę dziewiczą? Jak to jest? i dlaczego robi się takie zabiegi? (pomijam "trudne przypadki")

Gość lalalumada
jak masz wyjątkowo grubą błonę, gdy nie ma ujścia dla krwi miesiączkowej... no i jeszcze z głupoty....bo babka ma 40 lat i wstydzi się, że nikt jeszcze jej nie posunął.

no i mnie właśnie ta pierwsza sytuacja interesuje :/ z moim facetem nie mało już razy próbowaliśmy się kochać ale ból był tak potworny (dla mnie a i go tez to bolało) że za każdym razem musieliśmy przestać i zawsze kończyło się na seksie analnym a teraz to już nawet dość długo nie próbowaliśmy no i nie wiem skąd aż tak straszny ból (bo aż taki to normalny nie jest) i nie wiem czy to wina dużego penisa małego wejścia do pochwy czy może gruba błona?... :/ Pomocy! co to może być? no i co zrobić? (dodam że mój ginekolog nie mówił nigdy że coś może być nie tak i że mogę mieć podobny problem)

Gość bassi77
problem bólu w czasie stosunku może być spowodowany nie całkowitym pęknięciem błony dziewiczej(napewno jest grubsza niż u innych).Nie warto się męczyć bo jeżeli do tej pory nie pękła to raczej trudno żeby się to zmieniło.Idż do ginekologa,oni wykonują w znieczuleniu miejscowym nacięcie błony,szkoda się męczyć.