Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonia

Boli brzuch, co robić

Polecane posty

Gość Nonia

Znów mnie swędzi i piecze, i znowu te białe serowate upławy! I boli mnie brzuch z lewej strony na dole (chyba jajnik), głowa i gardło.J uż mi głupio iść z tym znowu do lekarza, chyba z trzeci raz w tym roku. jak temu zaradzić? Czy obejdzie się tym razem bez lekarza? Co robić żeby mnie to tak często nie łapało to paskudztwo? Nie używam żadnych mydeł, żeli, płynów itp. tylko myję się raz dziennie samą wodą, a jednak znowu się przyplątało. Poradzcie coś, plissss.

Gość laluńka
byc moze w ten sposob reagujesz na infekcje, skoro mowisz, ze dodatkowo boli Cie gardlo i glowa, sugeruj sie tym, co poradzil Ci lekarz ostatnim razem, jednak nie powinnas sie wstydzic znow go odwiedzic, bo lekarz jest po to, by pomoc w takiej sytuacji, wiec jesli poprzednio bralas leki na ta dolegliwosc, to tym razem tez powinnas je zastosowac, a jesli sa na recepte, to bez wizyty sie nie obedzie :(

Gość Poradzcie coś plisssssssss

Gość brylancikowa
jak najszybciej do lekarza!!!! to grzybica a bardzo czesto jest powiazanie miedzy grzybica narzadow rodnych i gardlem... wiec zanim bedziesz miala angine - idz do gina by przeciwdzialac nie odkladac wizyty chocby byla on 10 tym roku... czy bierzesz tabletki anty? jesli tak - to radze odstawic na jakis czas bo one sprzyjaja nawrotom grzybicy