Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

masakkra...coraz wiecej pije ostatnio:( teraz tez...drina taiegomam,ze zaraz pofrune

lece dalej kuc ale jeszcze wpadne w nocy mimoze jestem okresowa to cały czas jestem z wami czekajace !!!!

Gość zrozpaczona na maxa...
Oki papatki kobiałeczki ide sie wykąpać w wandzi poleże se troszke w pianie trochę się zrelaxuję. Napisze wam jutro jak mi poszlo u gina. Pozdrowionka. 3-majcie sie cieplutko bo nocki wciaż chłodne;) Szkoda że nie mam żadnego winka ;)

Gość M***
nooooooooooooo gratulacje bleblus!!:D:D:D ciesze sie razem z Toba!!!!!!!!!!!!!!!🌼 witajcie Cynamonek (jak mozesz nas o 6:25 budzic??:/ wrrrrrr:P i glupeek co u Was slychac?? widze ze topik rozwija sie hehehe... ja dzis wzielam ostatnia pigulke i na Indian czekam w niedziele:-) trzymajcie sie i bardzo goraco Was pozdrawiam!!!!!!!!!!

juz nie moge łeb mi dymi a i tak nie za wiele zrobiłam, ambitnie postaram sie dzis jak najdłuzej kuc, a jak tam wasi indianie przybyli??

nie moge spac ale uczyc tez mi sie nie chce i co tereaz?? chciałam z kims pogawozyc a tu ani widu ani słuchu kogokolwiek

Gość Cynamonek824
Mierzyłąm temp. o 7.00 - 36,5 - co to moze znaczyć?

Cynamonek ja dzis mialam taka sama...ostatnio mialam wyzsza,ale dzis jakos spadla,mozesz to na okres? Byloby fantastycznie

Gość Wioletka
ja miałam dziś 36,7. wczoraj byłam pewna że dostane okres bo jak jechałam autkiem całą droge lekko poobolewał mnie brzuch i kuło mnie coś w środku,jak by pochwa ,macica ciężko określić,ale okresu nie ma

a mi sie wydajemze jak mnie boli brzuch to to tylko autosugestia bo bardzo chce zeby mnie bolał, mnie prawie ciagle boli brzuch ale to moze tez nerwy dzis wybil 44 dc:(

Gość Wioletka
najbardziej wkurza mnie fakt że w moim mieście nie moge znaleźć państwowego ginekologa bo ci co byli państwowi teraz biorą kase za wizyte

toz to pogwałcenie praw obywatelskich!!!!!! Boshe w jakim kraju przyszlo nam zyc:(

Gość Wioletka
ja mam tak że jak zaczyna boleć to już mam uśmiech na twarzy i latam co chwile do kibelka sprawdzić czy to okres ale jak pomyśle słowo okres to odrazu bół odchodzi

Gość Wioletka
odezwe się do Was jak uda mi zdobyć dostęp do kompa bo jutro wyjerzdzam i licze na to że zmiana klimatu odda mi okres

a ja niestety juz przestalam biegac do kibelka,bo robilam to 2 tygodnie i za kazdym sie dołowałam:(

czesc laski i co dalej czekacie? kurcze moze to przez stresu wiem ze tak łatwo mi teraz mowic ale spokoj czyni cuda wierze w was

nic a nic ani kropelki!!!! tylko jakos dzis sie temp. delikatnie obnizyla rano...

Gość Cynamonek824
No_nami - moje też spadła, a zauwazyłam takie leciutko brunatne plamki na bieliźnie - moze okres sie zaczyna?

Gość Cynamonek824
Chyba za bardzo sie ucieszyłam i za wcześnie zareagowałam :(

jejku laski wezcie w garsc te swoje okresy bo mi was szkoda ze sie tak meczycie okresy przybywajcie!!!!!!

Gość Cynamonek824
Ja już nie daje rady:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:((:(:(:(:(:(:(

czyj men? bo moj jest w wojsku:( troche pozno go wzieli,ale coz...jeszcze 4,5 ms:( brunatne plamy? hmm.... nieciekawie:(

ja mam coraz wiecej sluzu,jest bialy i nawet rozciagliwy jak ten plodny:( ale owu juz mialam:( nie wiem co sie dzieje:( czasem taki rozciagliwy ze na 6 cm moge rozcignac ale jest taki bardzo zbity,taka kulka jakby rozciagliwa:(

cynamonek ja tez nie daje rady,to mnie zamecza:( ciagle chce mi sie plakac:( Boshe 44 dzien cyklu:(

zapisali mnie na 5 lipca:( do tej pory bede juz wariatka:( a na prywatnego niemam kasy:(