Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość załamana na maxa inaczej..
hejeczka ja czekam i czekam i chyba się nie doczekam, mysle ze zakupie te leuteinę w pon bo cosik moj utesknioiny okres zwleka;) Dziwnie sie czuje tak jakbym miala dostac ale nic zero odzewu;) Pozdrowionka kobiałeczki powiem wam czy boirac luteine dostalam Pa dobrej nocki

mialo byc biorąc sorki a tak zbaczajac z tematu to powiem wam ze przy sleczeniu przy tym kompie moj wzrok uleg pogorszeniu jak tylko uporam sie z moja obecna zmora zamiaruje sie isc do okulisty . Mam lcd-eka ale pomimo to moj wzrok i tak sie pogorszyl potrzebowalam go do nauki głownie ale nie zaluje bo mature zdalam na 3 piatalki wiec chyba warto bylo teraz zamairuje sie isc na studia ale czy wutrwam w tym postanowieniu czy zdolam nastepne 5 lat sie4 kształcic?? I don't now Mam tylko nadzieje ze nie zaprzepaszcze tego co udalo mi sie w swoim dorobku mego skromnego;) ja uczynic.

znowu zrobilam kilka literowek ale sorki ide juz spac jestem wykonczona dniem dzisjeszym tak wiec papatki caluski

Gość M***
wrocilam, jestem dziewczyny z Wami!! nie stresujcie sie tym, prosze Was, jesli nie jestescie w ciazy, to Wasze hormony po prostu zwariowaly... ja wstalam dzis wrazz Indianami... fakt, przed okazdym okresem sie denerwuje, czy aby pigulka zadzialala itd ale taka moja natura schizola:D pol nocy nieprzespanej, bo palec sobie przycielam lozkiem, straszny, pulsujacy bol... wytrzymac nie moge... dobrze, ze okresu przynajmniej nie czuje - to wlasnie luxus przy jeanine:-) czekam nadal z Wami, pozdrawiam Was i zycze milej niedzieli 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

hej laski kurcze no name ty jeszcze czekasz cholerka szkoda ze jeszcze nie masz ja jak w koncu odetchnełam od tych stresow to mi sie i sexu zachciało w trzecim dniu cyklu raczej imposiible zeby mogło cos sie stac prawda? nawet jesli bede teraz miała troche rozregulowany organizm przez tabsy? no name wierze w ciebie i twoj okres!!! a teraz sram po gaciach po jutro egzam a ja balowałam cała noc :((

Gość Cynamonek824
No_name jestem myslami ciagle z Tobą - myslę, pytałam kolezanke po ginekologii o to co dzieje sie z Tobą - powiedziała, ze za około 17 dni powinnaś dostać okres! A takie przerwy czasem sie zdarzają - zwłaszcza po przesileniu wiosennym - zobaczysz bedzie dobrze!

dzieki dziewczyny,dzeki Cynamonku:* wczoraj robilam test z moim facetem i wyszedl negatywny,nie bola mnie piersi jak w pierwszej ciazy a wtedy zaczely mnie juz bolec tydzien od zaplodnienia, temp. sie obnizyla wiec zaczynam podjerzewac wirusa delikatnego w tamtych dniach podwyzszonej i nie jest zle,nadal sie marwtie mimo wszystko,wiecie jak to jest,ale cynamonku...jesli mialam owu ok 37/38 dnia cyklu to faza lutealna moze sie az tak przedluzyc? wiem,ze max trwa 16 dni,wiec tak czy siak powinnam dosac max w 54/55 dniu cyklu czyli za jakies 8 dni:/ Boshe ile to zachodu z tym okresem!!!!!

Gość ravenka maleńka
jezzu dziewczyny, błagam, niech mi któraś odpisze :( :( w skrócie to wygląda tak.. ponad 4 tyg. temu w 5 lub 4 dniu cyklu (jeszcze miałam trochę okres wtedy) mój facet na chwilę wszedł we mnie bez gumki.. na moment.. nawet bez poruszania się.. chcieliśmy tylko chwilkę 'pobyć blizej'.. potem normalnie te jakieś 9 dni później klasyczne objawy owulacji (i przypuszczam że i sama owulacja :P ) - temperatura, wydzielina, ból jajnika, jak zwykle. potem wszystko podręcznikowo i okres z jednodniowym wahnięciem, może dlatego, że sesja się zbliża i stresy i dużo zaliczeń.. teraz okres właśnie mi się skończył ( dziś ósmy dzień) - wszystko jak normalnie po miesiączce, lekko pobolewały plecy (zwykle pod koniec okresu też mnie pobolewają), poza tym to chyba i kwestia tego, że ostatnio b. ostro sie gimnastykuję (pośladki, nogi i ramiona też bolą:P) - piersi już pomniejszyły się jak to po okresie, są niewrażliwe i 'luźne', nie mam apetytu ani żadnych dolegliwości, wszystko jak zawsze. tylko.. schizę mam potworną jak nie wiem co:( o matko, już nigdy więcej nie zaryzykuję :( teraz to się boję nawet z gumką :( nigdy nie powiem mojemu facetowi o tych lękach.. pogadałam z koleżanką, poradziła mi iść do psychologa.. umówiłam się, ale dopiero na 5 lipca.. jezzzu boję się :( może po kolejnym okresie się uspokoję.. czyli znowu czekam ;((

nie mozna sie tak stresowac bo to moze wykonczyc, wiem bo sama czesto schizuje jak sie okazuje( na całe szczescie!!!) bez powodu i jesli dostajesz normalnie okres to powinno byc w porzadku poza tym wydaje mi sie ze te pierwsze dni cyklu sa bezpieczne

bleblus ani mi nie mow,jak nie bylo tak nie ma:/ revenka lepiej seksuolog pomoze,trzymam kciuki:)

hejka ja dzis własnie wróciłam od mojej drugiej połówki.zaczełam brać 1sze opakowanie microgynonu i przez kilka dni kochalismy sie bez zabezpieczenia.zastanawiam sie czy te tableteczki już działają czy zostane mamusia:) trzymam za wszystkie kciuki-zapewne do Was wkrótce dołącze :)

Gość gł u p ee k
Kobiety ale mnie złamała ta angina:( jestem taka słaba ze szok...a jak jest teraz tak goraca czuje sie jeszcze gorzej.... no_name przynajmniej ciaze wykluczylas :) Cynamonek824 Ty juz masz okresik? no sie pogubilam troszke.... Bleblus pozdrawiam :) Wszystkie Was pozdrawiam i wracam do łóżka... 🌼

Ani widu ani slychu okresu:/ ale za to mialam dzis kolo zdalam na 4,5 i jestem zwolniona z egz :P

Gość Cynamonek824
Witaj no_name! Jak samopoczucie? Gratuluje kolosa!

Czesc Cynamonku:) Samopoczucie idealne,euforia trwa,mam nadzieje ze nie bede za kilka dni płakac,ale poki ciesze sie sloneczkiem i tym,ze wygralam kolejna potyczke z moim pieknym szeregowym i ze piwko wypilam i ze lazanie robie i w ogole sie ciesze,nie wiem z czego tak naprawde,ale sie ciesze:) oczywiscie @ nie ma :P

czesc dziewczyny! bleblus nie przejmuj sie po tabsach tak jest a jak jajnkiki bola to moze owu dopiero przyszla? u mnie 49 dc:/

Gość Cynamonek824
No_name co u Ciebie słychać? Okresik już przyszedł? Jak samopoczucie?

Gość Cynamonek824
No name odezwij się! Mama nadzieje, ze okresik przyszedł ;)

Gość Drżąca /
Odstawiłam miesiac temu tabletki anty. miałam normalne krwawienie po ost. opakowaniu a teraz mam 34 dzien cyklu... czyli @ spóznia się o 6 dni, a powinien byc w niedziele... Własnie wrocilam z Wloch, 3tyg. slonce itp. hm... Ciągle mam jakis dziwny sluz, na zamiane bialy z zóltym, ost. przed @ mialam lekkie mdłosci i teraz tez tak jest, zadych bólów piersi... a byłby to juz koniec drugiego miesiaca ciazy.. co Wy na to ??