Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

niestety:( w spitalu na 27 czerwca chcieli mnie wpisac ale akurat mam egzamin tego dnia a kolejny termin na za tydzien, wszystko mi juz jedno:( staje sie jakas obojetna:(

Gość załamana na maxa inaczej..
No kobiałeczki znalazłam was ,trochę sie natrudziłam ;) Więc byłam u gina i na szczęście nie jestem w ciąży, uf milowy kamor spadł mi z serca, ale dostałam luteine na wywołanie okresu, i nie wiem czy ja wykupić bo mam pewne objawy jakbym miala dostać nie chcę wywoływać go sztucznie, ale sam chyba nie ma zamiaru się pojawić. Okres mi sie zablokowal samoczynie w wyniku ciągłego stresu no miałam go troszeczkę w nadmiarze;) Ale jestem na dobrej drodze jeśli do nd nie dostane to wykupię te tabletki i będę je brała. Pozdrowionka kobietki tak sie cieszę.

Gość Cynamonek824
Dostałam okres! :):):):):):):):):):)

Gość Cynamonek824
Dostałam okres! :):):):):):):):):):)

Gość kunekudna
cynamonek - hihi a nie mowilam, poczekaj do 9 ;) 🌼 gratuluje i pamietajcie babki, spisujcie wszystko co sie z wami dzieje zeby potem wiedziec co i jak ;) Ps. ciezko bylo ten topik odnalezc.

wszystkim gratuluje braku ciąży!!!!! a ja nadal czekam:( cholerne 44 dni:( ciekawe jak dlugo jeszcze...

cynamonek gratuluje!!!! no_name jestem z toba!!! załamanej na maxa inaczej tez moje gratulacje !!

ehh... zostalam sama na polu walki? :( znajomi juz tez przestali pocieszac,bo wątpią :( chlip chlip dziekuje bleblus :*

nie zostałas sama ja tu jestem i poczekam az dostaniesz okres!!wiec głowka do gory bo nie tylko ty prosisz o okres dla siebie 🌼

Gość Cynamonek824
Tak zgadza sie Kunegunda:) Dziekuję Wam! Trzymam za Ciebie kciuki no_name!

Gość Wioletka
dziewczyny ja już nie daje rady z myślą o ciąży ja nie chce mieć dziecka

Dzieki dziewczyny! :* Wioletka ja tez nie chce dzidzi,zwlaszcza,ze juz jedna pocieche mam

Gość myniaaaa
i ja nie chcę ! - też już mam dziecko - 16 lat!!!!

mojemu chlopakowi rodzice podarowilai na 16 urodziny braciszka a mieli juz 3 dzieci i najmlodsze bylo 4-tym dzieckiem,wiec nawet jesli to dasz rade!!! ale czuje w kosciach,ze mamy z opozniona owulacja albo wydluzony bezowulacyjny obydwie,czasem mam wrazenie,ze znow mam owu,moze wtedy nie mialam tylko znow mnie organizm w ciula zrobil?(MAM OGROMNA NADZIEJE!!!!!! jeszcze...:()

Gość myniaaaa
zobaczymy co będzie - aj jutro rano pewnie umre ze strachu - ale musze to zrobić!!!koniec z emocjami. Brałaś kiedys luteine ????

Gość zrozpaczona na maxa...inaczej
Wiecie tak sobie siedziałam i zastanawiałam się nad zakupem luteiny , nie wiedziałam czy zdac się na matkę naturę czy zakupić ten lek i wywolać ten cholerny okres , zadzwoniłam więc do mojej kumpeli , która to z takowymi problemami ima sie od wielu lat i poradziła mi abym zakupiła te tabletki bo skoro samoistnie mi się miesiączka zatrzymała to jakby nie było ,ma to ujemny wpływ na moj organizm. Tak więc jutro maszeruję do apteki i kupuje te luteinę i bedę was informowac na bierząco co i jak. Ale kobietki te co jeszcze nie wiedzą co ich dalej czeka idzcie do gina po co się zadręczać, ja tak zwlekałam i teraz tego żałuję , bo jakby nie było te parę dni troche nerwów mnie kosztowały .

Gość Wioletka
Słuchajcie dziewczyny,rano obudziłam się po 5 usiadłam w kuchni ,pije cherbatke i zaczeły boleć mnie plecy i ,myśłe sobie może okres ale tak sobie dalaej myśle że już się nie nabiore i nie będe latać do kibelka zresztą czułam że jest sucho więc nie mogło nic być.Po paru minutach poszłam siusiu i zobaczyłam najwspanialszy widok.Mam okres tak tak mam go ale jaki był ból brzucha myślałam że zgupieje ale wziełam ketonal i ból minoł.Więc po 55 dniach bez okresu jestem w końcu spokojna no może nie do końca bo zaraz czeka mnie podróż 500 km. Teraz wierze że no_name dostaniesz też okres.

Wioletka ja sobie dalam 55 dc jako ostatni dzien,ptem nie wiem jak to zrbie ale skrece kase na prywatnego. Gratuluje Ci okresu!!! Ja nadalczekam dzis 45 dzien

Gość Cynamonek824
no_name jak sie czujesz? Mój facet powiedział wczoraj, ze chciałby mieć małego bejbika:)

Gość ravenka maleńka
mi to moje spóźnienie tak dało w kość, chociaż było mninimalne, że teraz chyba przez najbliższy rok będę się kochać jak zawsze z prezerwatywą (używamy durexów) i tylko w dni bezpieczniejsze, bo to nie na moje nerwy, a pigułek nie mogę brać (mam chorą wątrobę i o ile by mi może nie zaszkodziły, tak mogłyby się NIE PRZYSWAJAĆ!). za to złapałam jakąś totalną schizę.. jezzzu chryste, miałam okres, teraz mi się skończył (dziś szósty dzień) a ja dalej schizuję, że mogę być w ciąży! to chore!!! ja nie wiem, co mi odbija.. wczoraj się kochaliśmy, 5tydzień, gumka durex'a, potem sprawdzenie 'po' czy z gumką wszystko ok, dziś rano mój facet pojechał do pracy a ja dostałam znowu maksymalnej schizy, że co "jeśli".. o matko.. zaczynam myśleć, czy się z nim nie rozstać i nie przejść na abstynencję zupełną.. jezzu mam 24 lata a panicznie boję się ciązy..

Gość ravenka maleńka
Wioletko i Cynamonku - tak się ciesze razem z Wami :) No_name - nie martw się.. trzymam kciuki bardzo mocno:)

Dzieki bleblus i ravenko ... spiesze i spiesze a tu ciagle nic:( jak pisala wyzej ostatni termin na 55 dc potem skrece te chodzmym miala odtawrzacz do komisu sprzedac \"P i pojde prywatnie... daje swojemu ciału 10 dni KONIEC BASTA!!! yhh... czuje sie koszmarnie:( weteranki maja najgorzej:( CHOLERNY 45 DZIEN CYKLU:( Dzieki dziewczyny:*

Gość ...22
no name zrob test,bedziesz wiedziala...

...22 za szybko na test,jutro 10 dzien po owu (46 dzien cyklu) i bede robic test,ale gdybys poczytala forum wiedzialabys,ze test nie da mi zadnej pewnosci:(

Gość Cynamonek824
No_name - to poczekaj jeszcze 18 dni - powinnaś dostas okres!

Gość Cynamonek824
Wiem! Musisz być wytrwała, musisz myslec, ze bedzie dobrze - przecież nie ma innego wyjścia! Jestem z Tobą.