Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świecaca

Dobry puder matujący w kamieniu??

Polecane posty

Gość świecaca

i najlepiej jeszcze taki transparentny =) albo taki jakis jasniutki co nie daje konkretnego koloru bo takich latwije sie uzywa :P Znacie moze cos fajnego ??

Gość ztw
jasniutki super z sephory Lumina...costam nie wiem czy matuje, w kazdym razie na moj lojotok nie pomoze NIVC a z pudru jestem zadowolna

Gość poqqe
Manhattan transparentny (z numerkiem 0) w przezroczystym na gorze i czarnym na dole opakowaniu z gabeczka. Cena - ok 23 zl. Ladnie matuje, naturalnie wyglada.

Gość świecaca
cos jeszcze ??? bo ja tylko miałam Miss Sporty transparentny antyseptyczny 01 i teraz używam Rimela Stay Matt 003 ale sie konczy i chcialabym wyprobowac cos nowego macie jeszcze jakis pomysły i rady ??

Gość mikkika
A ile kosztuje ten z Miss Sporty?

Maybelline PURE POWDER MATTE FINISH 015 translucent bardzo polecam:)

Gość CZARNA23
a ja polecam maxfactora.transparentny.kosztuje ok 29zl.

Gość to ja polecam puder
L'Oreal Ideal Balance, T-Zone. Kosztuje kolo 40 zl jak dobrze pamietam. Nie zatyka porow, jest lekki, ladnie matuje.

Constanse caroll, czy jak to sie pisze. Firma moze nie za super, ale puder uzywam juz 3 opakowanie, wraz z kremem dax cosmetics perfekta...nie swiece sie, dlugo sie trzyma. Numer 10, ten uzywam, a pani w drogerii powiedziala mi, ze ten wlasnie najczesciej \'schodzi\' u nich...

Gość świecaca
MIss Sporty jest tak za ok 15 zł

Gość świecaca
i dzieki za wszystkei wypowiedzi =)) a moze ktos jeszcze ??

Ja też używam constans carroll i to od bardzo dawna, nr 24, dla mnie taki najmniej widoczny jest na twarzy, a matuje doskonale, no i jest bardzo tani. Kosztuje 8-9 zł, a ja znalazłam miejsce gdzie jest po 5.90zł

Gość świecaca
a ten z constans carroll to jest transparentny ?? bo kiedys taki kupilam ale wcale mi nie odpowiadal bo byl bardzo kryjacy i nie podobalo mie sie to jak on wygladal to go mamie oddałam :P

Gość agaaai
sluchajcie.. moze ktos z Was uzywa korektor z pierr rene i orientuje sie w sprzedazy? bo mi sie wlasnie konczy, mam nr 3 (najciemniejszy) i jak szukalam po sklepach to wszedzie sa same jasne. wiecie czy moze te ciemne wycofali ze sprzedazy?? a jesli tak to jaki korektor (najlepiej antybakteryjny) radzicie mi kupic?? wazne tez zeby byl w miare ciemny...

Gość świecaca
ja miałam z Bell i z Floslek obydwa antybakteryjen i oby dwa polecam ja mam najjaśniejszy ale ciemniejsze tez sa Bell cos jakos za 7 zl a Floslek za 9 zl czy jakos tak =)

Bardzo dobry jest puder w kamieniu z Vipery transparentny.Tez mam wielki problem ze swiecaca skora ale ten puder dobrze sobie radzi.Naprawde.

Ja ten puder- constans carroll - nakładam dużym pędzlem i go w ogóle nie widzę na swojej twarzy, za to znikają wszystkie świecenia, oczywiście po jakimś tam czasie pojawiaja się znowu, ale już nie takie jak wcześniej. Dla mnie on jest najlepszy i cena też dobra.

Gość świecaca
aha .... a nakładnie pudro pędzlem nie jest zbyt skomplikowane??? bo słyszalam ze zeby to ładnie wygladało to trzeba miec wprawe a ja tylko puder ta gąbeczką nakładałam ...