Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boa

Plamy na buzi po anty...

Polecane posty

hejka, znowu mam pytanko, do tych co biorą antykoncepcję i mimo, że unikają słońca, to mają ciemniejsze plamki na buzi... Dla mnie to koszmar, kocham słońce, a tu nie mogę teraz się opalać... Staram się twarzy nie wystawiac do słońca, ale jak to w życiu jest, nie uda sie przecież zupełnie nie być na słoneczku...poza tym mam już z ubiegłego roku parę ciemniejszych miejsc na buzi i to nie chce zniknąć. Poradźcie jakich kremów używacie do wybielenia tego, który ma najlepsze efekty jeśli chodzi o te plamki po anty...

Gość ja nie mam
plamek

Gość plamcia
ja tez mam takie plamy. ale niestety nie wiem rozniez jak sie ich pozbyc. :(

Gość blond girl
a jakich uzywasz tabletek ?? ja zaczełam diane 35 i boje sie ze bede miala te plamy :( a lato wrecz kocham ze wzgledu na opaloną skore i boje sie ze z tego musze zrezygnowac :(

Gość to są ciemniejsze plamki
niż naturalny kolor skóry? byłaś z tym u dermatologa?

Wszędzie piszą, ze to od hormonów w anty...mam więc wybór, albo tabletki albo słońce, ja biorę Cilest... unikam teraz już słońca, ale jak sie pozbyć tych plamek co już sa, nie ma ich zbyt wiele, ale mi przeszkadzają jednak, teraz jest dużo kremów wybielającyh, więc pytam który Waszym zdaniem jest dobry i skuteczny...

Gość polinkapoolinkaa
ja mam takie plamy w okolicach oczu , wygladaja jak wielkie piegi .. i wlasciwie to ja juz nie wiem czy to sa piego czy plamy ;/