Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony wielce

Mam ochote by moja była czuła ból

Polecane posty

Gość zdziwiony wielce

Od niedawna związałem się z pewną dziewczyną, do ktorej czuję coś i zależy mi na niej a jednoczesnie chciałbym by moja była poczuła ból z tego powodu, chciałbym by ją to zraniło w jakiś sposób by żałowała potraktowania mnie w pewien sposób. Ukrywam skrzetnie ta chęć i nigdy nie wyjdzie na jaw. Co do mojej obecnej naprawde jestem jej oddany i a mojej ex nie chcę nawet ogladać na oczy i nie mam żadnych marzeń czy tesknot z nią związanych poza wlasnie tą nieokreśloną chcęcią zranienia jej. Normalne? pewnie nie.

Gość ajjj
jesli chcesz ja zranic to znaczy ze nadal cos do niej czujesz,niestety,to nie jest najlepszy pomysł.Pomyśl o swojej obecnej kobiecie,raniąc byłą,zranisz również ją. Lepiej zapomnij o niej i ćiesz sie nowym szczesciem.Powodzenia:))

Gość zdziwiony wielce
Po prostu chodzi o to by wiedziała że jestem szczesliwy z kimś innym zę ta stara przestała mieć znaczenie i jest obojetna. Zeby sobie to uswiadomila. Ale oczywiscie pewnie masz racje ze powinienem zajac sie swym nowym szczesciem :)

Gość i co ci to da
skoro "związałeś się z pewną dziewczyną". była się na pewno ucieszy, że pozbyła się DEBILA, którego "potraktowała ...w pewien sposób". myślę,że była jest mądrzejsza od ciebie marny autorze i nie żałuje ani przez chwilę tego co zrobiła. istnieją (to prawda, że nie często) jeszcze kobiety mądre (mam na myśli byłe) które nie interesuje co robisz z obecną, jaki i to czego sobie życzysz. "czuj sobie" do obecnej co tam tylko chcesz chłoptasiu i wal się na ryj! :P

Gość święte słowa

Gość marideli
Sam fakt, ze chciałbys , zeby poczuła ból znaczy, ze jednak o niej myślisz!!!! Chyba oszukujesz samego siebie, cos mi sie tak wydaje...Moze i czujesz cos do swojej nowej dziewczyny, ale jednak ex tkwi mocno w Twojej głowie.Miłość/nienawiść- siłą taka sama, tylko wartośc jej jest albo na plus albo na minus.

Gość dobrzeze cie rzuciła
zachowujesz sie jak baba :)

Gość zdziwiony wielce
No dobrze przyznaje się. W głowie mam do byłej żal za to odrzucenie mnie. Ze potrafiła myślec tylko o sobie a roczek byliśmy w związku w który się zaangazowałem.Czasami żal przeradzał się w nienawiść ukojenie dopiero przyniosło poznanie tej obecnej.

Gość święte słowa
sratatatata - nadal czujesz coś do byłej, a nową masz po to by ex szlag trafił. Byli faceci powinni znikać z powierzchni ziemi i naszej pamięci :O

Gość ajjj
Do Marideli:masz zupełną rację,ale jauważam że chłopak powinien zająć się swoim nowym związkiem,każdy ma czasami takie momenty ze wspomina swoicch byłych i zastanawia się co by było,gdyby nadal razem byli,ale to szybko mija...Więc nie ma sensu czegoś takiego roztrząsać...

Gość marideli
a wchodzenia do tej samej wody 2 razy nie proponuję! ( sama sprawdzałam-juz lepiej sie utopić ;) )Oczywiście, ze zemsta moze byc słodka!Ale jesli to dziewczyna odeszła, to jakiekolwiek negatywne działanie faceta utwierdzi ją w tym, ze dobrze zrobiła.Wydaje mi sie, ze dobry i udany zwiazek z nową osoba moze byc raczej obiektem zazdrości (choc rzadko kto sie do tego przyzna), szczegolnie jesli temu "porzuconemu" sie wiedzie, a drugiej stronie nie!

Gość zdziwiony wielce
tak naprawde to nie moja była tylko mój były i tesknie za nim bardzo bo jego wielgachna pała była tym czego wszyscy geje z naszej dzielnicy mi zazdroscili i teraz jest pewnie bolcowany przez jakiegoś głupiego chuja. A tak bylo przyjemnie chodzić razem na grupowe picie soczku kubuś kupowanego u wietnamskiego sprzedawcy ze sklepu "Bolek i Lolek" po ktorego wypiciu kierowalismy sie do wspolnego szaletu i tam kąpalismy sie we wspólnym gównie delektując sie nieziemskimi zapachami naszych odchodów.

Gość zdziwiony wielce
Ej ten post powyżej to nie ja napisałem. Powaleni ludzie są niektorzy :(.

Gość święte słowa
przeginasz Gupy :O:P

Gość zdziwiony wielce
Tak wlasnie podszywacze powinni zostac zakuci w kajdany i zgwałceni przez batalion murzyńskich gwardzistów krula Mutombo Bukikake z dolnego Kongo. Jem psie kupy.

Gość johny malkovic
Heh Stary nie ma to ja wzrok bylej taki zdziwiony i poznijejsze plucie sobie w twarz zwlaszcza jak jest materialistka heh jak wymienilem mojego maluskza na BMW i wydalem troskze kasy na ciuchy to jej mina zrzedla ale mnie nie niechciala wiec wypie....teraz.I niech spada...

Gość oj biedaczku
Kochasz swoja byla, a chesz temu zaprzeczyc na kazdym kroku. Dlaczego? Bo nie jestes z nia i musisz sie pocieszac namiastka milosci ze swoja dziewczyna. To jest zalosne takie kluczenie. Ale jednoczesnie proba udowodnienia sobie ze kontrolujesz uczucia. Uczuc nie da sie kontrolowac tak czy siak to tylko zluda

Gość klootzman
klootz ci na klate

Gość pytanie mam
do autora, czy długo czasu juz minęło od waszego rozstania? czy można na prawde długo nosić w sobie żal do osoby która kiedyś zraniła a będąc szczęsliwym w innym związku i kochając kogos innego? czy to w pewnym momencie zobojętnieje czy może długo trzymać? Myślicie że jak ktoś nie potrafi o takiej osobie, która kiedys zraniła rozmawiać, to znaczy że to jeszcze siedzi w głowie? to ostatnie to chyba głupie pytanie :o odpowiedź jest pewnie oczywista, ale jkbyś ktoś mógł mi odpowiedzieć... jka to jest na prawdę? to znaczy uczucia sa nadal tak silne....

Gość macowa
Jest to bardzo naturalna reakcja osoby gleboko skrzywdzonej, to samo czuja dziewczyny do swoich bylych, ktorzy je brzydko potraktowali. Najlepiej nie mysl o tym, szkoda nerwow i budzenia zlych uczuc.