Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bozina

czy macie sprawdzone namiary na wakacje w Chorwacji??

Polecane posty

witam! wybieramy się samochodem do chorwacji z dziećmi. czy macie może jakieś sprawdzone i fajne namiary na kwatery czy ośrodek??? dzięki z góry za odpowiedzi :-) pozdrawiam

Gość bejbele
A wybierasz się w jakieś konkretne miejsce? Bo jeśli nie to moge z czystym sumieniem polecić miejscowość makarska na rivierze makarskiej. Boskie miejsce :)

witaj bejbele! dzięki za odpowiedź :-) słyszałam że jest tam pięknie, a masz jakieś namiary na noclegi??? spokojnej nocy

Gość bejbele
Namiarow nie mam niestety bo bylam tam z biura podrózy :( ale poszukaj w internecie - i na forach turystycznych - powinno cos byc :) rowniez spokojnej nocy zycze :

Gość Kasienka_Sw
Rabac-jest bardzo piekny, ulubione miejsce wakacyjne moich rodzicow, plaza kamienista wiec super czysciutka woda, no a z tego co pamietam to ostatnio pojechali w ciemno i dlugo nie szukali... no a zawsze mozna przez biuro podrozny sobie zabookowac jakies mieszkanko...

Gość kosiak
W zeszłym roku byłam na Wyspie Hvar, w Starym Gradzie , polecam bungalowy Arkada. Hotelu nie polecem. Jedyny minus to droga po tej wyspie, dużo zakrętów i wąsko. Wyspa jest piękna.

Dzięki bardzo za odpowiedzi :-) narazie przebijam się przez tysiące ofert!!!! :-\\ ale sa dość drogie - bo jak się chce jechać na dwie rodziny z dwójką dzieci każda to niestety koszty rosną!! podobno spokojnie można jechać w ciemno, tymbardziej że chcemy jechać na przełomie czerwca i lipca. teraz tylko zastanawiamy się gdzie ! pozdrowienia Bożena

Gość łączenie tematów
10:22 balladyna32 niedlugo mam wakacje, marzy mi sie ciepłe morze i plaża. wczasy, totalne byczenie sie. Nie znam Chorwacji, ale slyszalam duzo dobrego. Ktore miejsce warto odwiedzic? 10:31 balladyna32 pare nazw juz zakonotowalam i biore sie za przegladanie ofert biur podróży. Jesli ktos chcialby jeszcze cos dodac, to chetnie przeczytam.