Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatyczny szatyn

kolory życia

Polecane posty

Gość cześc Arturku
znasz go doskonale, poszperaj troche w pamięci:D :classic_cool:

wierz mi ze staram sie ...:)) Ale nie wiem do kogo mam napisac...?Pisalismu juz kiedys...? Jesli tak zdradz mi choc swoje imie.... Ułatw mi troszkę sprawe...Obiecuje ze sie odwdziecze....i byc moze spełnie twoje życzenie...

Gość cześc Arturku
pisaliśmy:D

naprawde nie wiem.domyslam sie ze lubisz sie droczyc....Czy Twoje imie ma pierwsze litery Ma... Znam Twoj nr tel. ?Kiedy ostatnio pisałem do Ciebie...? Prosze ułatw mi to..... :))

Gość cześc Arturku
z imieniem pudlo a nr telefonu być może skasowałeś;)

teraz ty nie trafiłas...nie kasuje numeru telefonów...i cos mi sie wydaje ze ,,bawisz sie wysmienicie\'\' i tak naprawde nie znasz mnie..bo gdyby tak było to co by Ci zalezało by podac swoje imie.....??Przeciez wiecznie nie bedziemy chyba prowadzic korespondencji na formum ???/ A więc....

Gość cześc Arturku
wiesz, chyba masz slaba pamięc, a bylo to niedawno, niecaly rok temu, a imienia nie bedę podawać bo zbyt duzo osób na tym forum mnie zna i wolę pozostać anonimowa :classic_cool: adres również powinienes mieć w skrzynce:D dla ułatwienia podpowiem, że rozstaliśmy się w niezbyt miłych okolicznościach i musnąłeś mnie lekko ustami na pożegnanie:p

masz ochote na dalszą kontynuacje naszej znajomosci ??..... Ok nie chcesz podac imienia to chociaz wyslij na moja skrzynke pustego maila.....Moze tak byc.Zrob chociaz maly krok bym wiedział kim jestes...byuc moze nawet domyslam sie kto ale nie bede tu tego pisał...Zrob to dla mnie? OK??

Gość teterete
No tak, jak masz taki obrót tych panienek to nie dziwne że nie pamiętasz:-) Ale jazda:classic_cool:

Gość cześc Arturku
jazda super:classic_cool: tak jak lubię:p domyslasz się już kim jestem Arturku? cieszy mnie to bardzo, że tak się stalo, a co do odświeżenia naszej znajomości-pozwól-ze się zastanowię okij? 👄

powiem tak ze chyba sie domyslam ale nie jestem pewien..... Kiedy sie ostatnio spotkalismy i gdzie ? wyslij mi prosze putego maila na moja skrzynke....chciałabym miec pewnosc...Dobrze..? :))

powiem tak ze chyba sie domyslam ale nie jestem pewien..... Kiedy sie ostatnio spotkalismy i gdzie ? wyslij mi prosze putego maila na moja skrzynke....chciałabym miec pewnosc...Dobrze..? :))

Gość cześc Arturku
no nie wiem czy to ma sens-chcesz zaczynać wszystko od początku? nie wiem czy potrafię:o

Gość cześc Arturku
dzień dobry Arturku:)

Gość Niala
Taki ciekawy temat "Kolory życia",a nic ciekawego jeszcze nie pzreczytałam.Czy tu tylko na randki się umawiaja?

na randki??? na zwykły sex, ruchanie , pierdolenie, bzykanie itp.:-P