Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest udręką

po co on uratował mi życie??????????????

Polecane posty

Gość topola
ja się uczę na błędach , szczególnie własnych

Gość do topola
skad u ciebie tak niskie poczucie wartosci? bylas ponizana w domu? brak ci doswiadczen z facetami?

Gość czas płynie
Do "do topola": Dlaczego odrazu nieskie poczucie własnej wartosci? Przeciez jak się kogoś zna od dziecka, ufa mu, tworzy wiele lat z nim związek a potem okazuje sie że to wszystko było nieprawdziwe ( przeciez napisała że zdradzał), że ten ktos okłamywał, ze nie jest taki za jakiego go uważaliśmy, to wszystko co przeżyło sie z tym człowiekiem może wydawać się że było to nieprawdziwe. Tu w gre wchodzą emcje, poczucie zawodu, rozczarownia, trudno sie z czyms takim pogodzic nawet jak ma sie normalne poczucie własnej wartości.

Gość czas płynie
No własnie..."że mnie już nie kocha"...jesli sie kogos kochało to nie postępuje sie w ten sposób , nawet wtedy gdy nastąpi "przesyt" ( chociaz ja uważam że jak sie kogoś kocha to nie przestaje się kochac ot tak sobie a jesli się przestaje to nie była to miłość) Raczej ten facet to psychopata nie mający uczuć wyższych....i wątpię czy on kochał...

Gość topola
A ja mam wysokie poczucie własnej wartości i zapewne przewartościowane. no... cóż! nie jestem doskonała, teraz już wiem

Gość do topola
ciekawi mnie to, czy ten facet czyms się wyróżnia? ile macie lat? to byl Twoj mąż ?

Gość czas płynie
Trzeba próbowac zmienić pracę jesli Cie to uwiera ( czemu sie nie dziwię) albo pogadać z szefem po ludzku ( że przeszkadzał ci w uratowaniu twojego zycia i nie mozesz z nim siedziec w jednym pokoju).

Gość topola
dorośli oboje po 40tce, ustawieni ja zrównowazona emocjonalnie, z nutą wyrachowania, on furiat o niskiej samoocenie, a w końcu z wysokim

Gość topola
IQ, WESOŁY DOWCIPNY, BŁYSKOTLIWY,

Gość do topola
nie rozumiem Towjej wypowiedzi? masz 40la i chcialas odebrac sobie zycie przez mężczyznę??????????????????????????

Gość topola
rozumieliśmy się bez słów, córka mówiła, że jesteśmy dla siebie stworzeni.....

Gość do topola
córka mowila? a on ma dzieci?

Gość topola
nasz córka. w końcu 20 lat małżeństwa

Gość pipi24
ja tez bylam uzalezniona od chorej milosci facet znecal sie nademna fizycznie i psychicznie mialam ataki szalu jak wychodzil i mnie zostawial bralam nozyczki i wbijalam sobie w rece brzuch cielam sie na szczescie nie ma blizn tak duzo a on z premedytacja patrzyl i sie smial nie raz mnie uderzyl np.pewnego wieczoru zdenerwowal sie i chwycil mnie za wlosy i sila uderzyl o sciane stracilam przytomnosc potem przepraszal wybaczalam jednak po pewnym czasie agresja byla we mnie tak duza ze zaczelam sie bronic fizycznie ale psychicznie to on mial przewage i tak to bledne kolo trwalo 5 lat z przerwami odeszlam on sie nie przejal potem chcial wrocic ja przyplacilam to zalamaniem nerwowym,nerwica+depresja a teraz mam cudownego meza i dzidziusia i mam dla kogo zyc i kochac kogos kto na to zasluguje i juz nie pamietam tych zlych dni....wymazalam 5 lat zycia...i chora milosc.......

Gość topola
nie jest mi lekko. rozwiodłam się, ale mieszkam na terenie firmy Teraz poznałam kogoś z kim chciałabym ułożyć sobie zycie, ale nie jest to łatwe.Bo nie mam prywatności, a o wyprowadzce nie ma mowy.

Gość topola
pipi 24 też bym tak chciała i próbuję, choć jestem codziennie inwigilowana. Muszę udawać nawet,że go lubie i lubie jego kochankę, dla dobra firmy i mojego własnego. To jest straszne

Gość do topola
oszukiwal Cię, ale jestescie ustawieni finansowo..dbal o Twoje uczucia w jakims sensie skoro ukrywal kochanki

Gość do topola
bo faceci sa potwornie próżni

Gość topola
ok, ale żeby żony ( bo byłam nią jeszcze) zapytać' -powiedz mi spałem z nią już ze 25 razy, a ona wciąż każe mi zakładać prezerwatywe" ..... chyba bez komentarza!!!!

Gość do topola
:o

Gość topola
niektórzy tak mają

Gość do topola
no, ale jakos razem zyjecie, nie? jakos tro idzie do przodu

Gość nieśmiało zapytam
zapomniałyście o dziewczynie " życie jest udręką " ? Czy może coś przeoczyłam ? Proszę Cię, nie rób tego, zawsze zdążymy umrzeć. Ja kiedyś ciachnęłam żyłę na ręku, mocno. Odratowali, zaszyli. Warto żyć, choćby dla ....wiosny :). pozdrawiam ciepło i serdecznie.