Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa25

śnił mi sie........

Polecane posty

Gość jaaaa25

snil mi sie piekny cmentarz w malym lasku, pomniki stare ale bardzo zadbane zrobione ze zlota i innych kosztownosci a przed cmentarzem byla piekna łąka z blyszczaca zielona wysoka trawa na ktorej chodziły sobie.....krówki......bylam tam taka szczesliwa... dziwne to ale co to moze znaczyc??

Gość Espiriteee
Ja ci podpowiem..To onzacza,ze ...TO BYL TYLKO SEN... !!!

Gość jaaaa25
wiem ale cos w tym nie pasuje za ladne to bylo sen piekny a jak sie obudzilam czulam niepokoj moze cos to znaczy????wie ktos?

Gość tararararararara
też miałam wiele takich snów ;) ale to tylko sny. a dziś np. śnił mi się taki prosty, bez żadnych kantów, jak zakładka w książce banknot 1000 zł z Kopernikiem ;P z 1862r. i co to może znaczyc?? miły sen :D

Gość SENNIK...
Cmentarz : Znajdywać się na ładnie utrzymanym cmentarzu - oznacza że ktoś kogo uważaliśmy za śmiertelnie chorego jest na dobrej drodze do wyzdrowienia; Dzieci zbierające kwiaty na cmentarzu - oznaczają zmiany na dobre; Stary, zniszczony cmentarz - długie życie

Gość jaaaa25
tylko ze ja zwylke nie mam snow.....pytam co to moze znaczyc poniewaz w ciegu ostatnich dwoch lat mialam 5 okropnych snow, zawsze jak sie obudzilam starsznie sie balam i zawsze za kazdym razem po ok 2 tyg umieraly osoby mi bliskie lub takie ktore znalam ....to nie bylo mile wiec sie teraz zastanawiam co to moze mi przyniesc?

Gość SENNIK...
Trawa : Wystrzegaj się oszustów; Kosić - wzrost dobrobytu; Wysoka - chaos oraz brak sprecyzowanego celu; Ładna i zielona - miej nadzieję; Las : Życ będziesz długo i w wielkim dostatku Znajdować się w gęstym lesie - strata w interesie i kłótnie w domu Las liściasty zielony - niespodziewane zyski Przechadzać się po lesie w towarzystwie - otrzymanie potrzebej pomocy Zbłąkać się w lesie - niebezpieczeństwo Pomnik : Zmartwienie; Własny - Oczekuj na zaszczyty. definicja dla KROWA Krowa : Widzieć krowy czekające na dojenie - spełnienie wszystkich pragnień Tłusta - dobrobyt zapanuje w kraju, w którym żyjesz Chuda - namnoży się biedaków i żebraków

Gość jaaaa25
dzieki all...