taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie jesteś. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jestem tylko czasem wysokoentuzjastyczna Aż iskrzy i włosy stają dęba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Trzeba było od razu, że grupensex jest wskazany. Ale ja nie ze wszystkimi chciałabym uprawiać sex. W sumie to tylko z jedną bym chciała. To problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Znam ten ból. A na koniec sobie przypomnisz, że jednak kochasz męża. Ale to miłość, która w ogóle nie szkodzi i nie przeczy miłości do mężów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Znam ten ból. A na koniec sobie przypomnisz, że jednak kochasz męża. No i dobrze! Ja się nie chcę zadawać z jakąś lafiryndą! (Przepraszam Pokrakę. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale ja nie ze wszystkimi chciałabym uprawiać sex. W sumie to tylko z jedną bym chciała. To problem? W takim razie nie trzeba było wspominać o sypialni. Musicie z Pokraką dogadać szczegóły bo zaczynacie się rozjeżdżać w oczekiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ale to miłość, która w ogóle nie szkodzi i nie przeczy miłości do mężów. Nie kombinuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale ja nie ze wszystkimi chciałabym uprawiać sex. W sumie to tylko z jedną bym chciała. To problem? Miecz za mało docenia transcendentalne aspekty miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W takim razie nie trzeba było wspominać o sypialni. Musicie z Pokraką dogadać szczegóły bo zaczynacie się rozjeżdżać w oczekiwaniach. Ale to Ty pierwszy napisałeś o sypialni i seksie. My z Pokraką nic na ten temat nie wspominałyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: No i dobrze! Ja się nie chcę zadawać z jakąś lafiryndą! (Przepraszam Pokrakę. ) Zawsze każdej z Was mogę wystawić świadectwo cnotliwości. To trochę kosztuje. Gratis dorzucę wszelkie atesty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Miecz za mało docenia transcendentalne aspekty miłość. Zupełnie ich nie docenia a nawet się na nich zupełnie nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Ale to Ty pierwszy napisałeś o sypialni i seksie. My z Pokraką nic na ten temat nie wspominałyśmy. Patrzę całościowo na problem. Diabeł tkwi w szczegółach. Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zawsze każdej z Was mogę wystawić świadectwo cnotliwości. To trochę kosztuje. Gratis dorzucę wszelkie atesty. Co by trzeba było zrobić za to świadectwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie kombinuj. Zazdrość przez Ciebie przemawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Miecz za mało docenia transcendentalne aspekty miłość. W tej chwili przesadziłaś z wiarą w moją inteligencję. Wytłumacz mi to na chłopski rozum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Co by trzeba było zrobić za to świadectwo? Zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Patrzę całościowo na problem. Diabeł tkwi w szczegółach. To można też podciągnąć pod piętrzenie trudności tudzież zwykłą zazdrość. Przepraszam jeśli przesadzam. Nie chcę nikogo urazić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Zawsze każdej z Was mogę wystawić świadectwo cnotliwości. To trochę kosztuje. Gratis dorzucę wszelkie atesty. Prawdziwa cnota sama się obroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Zazdrość przez Ciebie przemawia A tak ją ukrywałem! Szlag by to trafił! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Prawdziwa cnota sama się obroni. W moim przypadku tylko wtedy kiedy ma długi okres przydatności do spożycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Prawdziwa cnota sama się obroni. Tylko żeby zbyt szybko nie uciekała, bo to zniechęca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tylko żeby zbyt szybko nie uciekała, bo to zniechęca. Przysięgam, że nie będę Pokraki macała na powitanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A tak ją ukrywałem! Szlag by to trafił! HA! Wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Przysięgam, że nie będę Pokraki macała na powitanie. Pamiętaj, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: W tej chwili przesadziłaś z wiarą w moją inteligencję. Wytłumacz mi to na chłopski rozum. Skupiasz się na rzeczach nie wewnetrzych przeżyciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: HA! Wiedziałam. Musiałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Skupiasz się na rzeczach nie wewnetrzych przeżyciach. Dalej nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Pamiętaj, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Pisz tak jeszcze. To bardzo uspokaja nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Dziewczyny, miło było. Czas na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Musiałaś? Zła kobieta jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach