Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olśnienie

Potrzebowałam 3 tygodni, aby zrozumieć

Polecane posty

Gość olśnienie
potrzebowałam, zmyłaś mi głowę porządnie, ale czy nie wnioskujesz na podstawie mojego pierwszego postu, że takie zawirowanie w życiu zmęczyło mnie, że chcę spojrzeć śmiało w lustro na swój wizerunek?

Gość normalna baba
he faktycznie , i jestem zdania ze my kobiety, młode starsze i najstarsze powinnyśmy trzymac sie razem , brac swoja stronę bo tak naprawdę to nie ma zadnego równouprawnienia facet moze wszystko , leżec pijany w rynsztoku , zdradzac , i robic wszystko na co ma opchotę bo on może , My musimy sie pilniować bo zaraz dupę ktoś obrobi. Dobrze zrobiłaś draniowi , zdrasdził Cie w ciazy , odwet nie odwet - zasłużył sobie

Gość olśnienie
Faktem jest, że nie zaznałam spokoju w ostatnim czasie zyjąc w kłamstwie, bo tak to należy nazwać, ale co zyskałam to zyskałam:)

Gość olśnienie
a z tym zyskaniem, to proszę nie mysleć o zysku materialnym, bo był biedny jak mysz kościelna, zyskałam inne wartości

Gość olśnienie
potrzebowałam---->przeprosiny przyjęte:D, a starsze panie też tutaj bywają i chcą się troszkę wyżalić:)

Gość potrzebowalam
Dlaczego wiec "Starsza Pani" :D nie spakuje siebie ( badz meza) i nie zacznie zycia od nowa? Czy nie zal jej tego wszystkiego, co mogloby ja jeszcze spotkac gdyby moga sie tym zyciem w pelni cieszyc?

Gość olśnienie
Na pewno nic nowego w tym miejscu nie napiszę...względy finasowe, dobro dzieci

Gość normalna baba
O prosze jaki panuje pokój na topiku:) to pewnie w zwiazku z tym papieżem ludzie sie jednoczą i zaczynają być dla siebie mili( heheh zartuję, ale fajnie ze sie dogadałyście:):):) )