Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...klamerka....

czy jest tu lekarz?czy to moze byc grozne?strasznie sie martwie

Polecane posty

Gość ...klamerka....

słuchajcie,mam problem i potrzebuje pilnej odpowiedzi..jesli ktos mila stycznosc z podobnym przypadkiem lub jest fachowcem to bardzo prosze o pomoc.sprawa wyglada nastepujaco:moj chlopak ma pewne dolegliwosci,tak zwane mroczki przed oczami polaczone z silnym bolem tyłu głowy.czasem traci przy tym rownowage.byl z tym u neurologa,mial robiona tomografie,ale podobno to nic nie wykazalo...wszystkie badania podstawowe wychodza bardzo dobrze...czy nie wiecie jaka moze byc przyczyna takich dolegliwosci?jakie badzania najlepiej zrobic?do jakiego lekarza jeszcze mozna pojsc?BARDZO SIE MARTWIE!!! powiedzcie mi czy powodem tego moga byc uniesienia emocjonalne na skutek zblizenia fizycznego?to dla mnie bardzo wazne...boje sie o niego,nie wiem jak pomoc nie znajac przyczyny...BLAGAM..pomozcie...

Gość jololo
kurcze...nie wiem :/

Gość ...klamerka...
pomozcie..prosze...

Gość krakrakarkrakra
jezu dziewczyno wez sie uspokoj i nie dramatyzuj. niech facet idzie do porzadnego lekarza a jak on nie bedzie wiedzial to niestety do kilku trzeba isc i porobic rozne badania.. Moze jest po prostu zwyczajnie oslabiony, przesilenie wiosenne albo prowadzi stresujący tryb zycia... Od kiedy on to ma? od niedawna czy np. od urodzenia? Wątpie czy ktos na tym forum Ci pomoze... :O

\"uniesienia emocjonalne na skutek zblizenia fizycznego?\" >>> Raczej nie.:) bo ten silny ból z tyłu głowy nie pasuje. Kiedyś bardzo często mi się to przytrafiało, teraz rzadziej ale praktycznie mam to od zawsze i pewnie będę miała do końca życia. Zmęczenie może być powodem, gwałtowne zmiany ciśnienia też, również np. raptowne podnoszenie się, obrócenie... Nie panikuj, wiem, że ten ból czasem aż \'rozrywa głowę\' ale np. u mnie trwa krótko. I jakoś żyję. Skoro tomografia jest w porządku, nie ma czym się martwić.

to nie wyglada na \"przesilenie\" moze ten chlopak cos bierze, jakies srodki co maja wplyw na cisnienie krwi moze to byc kwestia cisnienia krwi i problemow z krazeniem jak tomografia nic nie wykazala to moze inny radiolog rzucilby okiem na te filmy, nie kazdy wypatrzy male zmiany; jesli wciaz nic nie znajda to moze zrobic MRI scan ktory moze okazac sie czulszy moze to sprawa zaburzonego krazenia, moze kardiolog by tu pomogl

moze cierpi na migrene dotyczaca jednej z tetnic ktora nazywa sie po angielsku basilar artery - zapytaj sie jego neurologa ;)

Gość odświeżamMMM
odświeżam

Migrena objawia się bólem w okolicy skroni. Wg. mnie mogą to być pewnego rodzaju napady epilepsji. Mogą one przybierać bardzi różnorakie formy, takie również. Radzę skonsultować się z więcej niż jednym neurologiem. Ta choroba jest dość trudna w leczeniu, więc dopilnuj aby zajął się twym lubym naprawdę dobry specjalista.