Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Był byczy? Nie O nie, mam nadzieję że się nie zgodziła na to co ten psychol chciał Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: Przecież on nic nie robi Ale mnie robi i sama jej pokaże. Co tam Pravik słychać w Łyszkowicach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nic mi mops nie daje odbij. Tak wedle informacji ja bym do inpostu nie poszedł za mniej niż 50 bo by mi się nie chciało a zazwyczaj jak idę to kilka razy więcej Nie wiem skąd logika dopy za talerz zupy jak ja gardze małymi zarobkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale mnie robi i sama jej pokaże. Co tam Pravik słychać w Łyszkowicach? Lepiej pokaż Jej co twoja pijaczka koleżanka Gina pisała o Niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Wierze bardziej "małolatowi" niz tobie. Nie masz pojecia jak kurewsko obrzydliwa jestes momentai i nie dziwię się, że to to jego matka zajmuje się dzieciakiem. Wierz w co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Jak robię allegro np max 4h to mogę wystawić porządnie na np 2000zl I taka stawka tworzenia wartości dziennie mnie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Zwroty robię owszem za mniej wartości ale mam po drodze do hipermarket i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Tak wedle informacji ja bym do inpostu nie poszedł za mniej niż 50 bo by mi się nie chciało a zazwyczaj jak idę to kilka razy więcej Nie wiem skąd logika dopy za talerz zupy jak ja gardze małymi zarobkami Ty tylko taka przenosnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Lepiej pokaż Jej co twoja pijaczka koleżanka Gina pisała o Niej A ty wysyłałeś zdjęcia Nimfy na wykop Pijaczka? Przecież sam pijesz, nie masz pracy, zębów ani dziewczyny. Won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ty wysyłałeś zdjęcia Nimfy na wykop Pijaczka? Przecież sam pijesz, nie masz pracy, zębów ani dziewczyny. Won. Nic nie wysyłałem, chyba że chodzi ci o te za jej zgodą i na jej prośbę to tak. To było jeszcze w czasach wojny z Poką. W porównaniu do was to ja jestem abstynent. Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ty tylko taka przenosnia. To bardziej do ciebie pasuje nie wiem skąd logika kibel = tanio bym się sprzedal Pewnie po sobie bo dzisiaj żeby coś dostać od systemu to trzeba być w skrajnej sytuacji zagrożenia eksmisjom albo kłamac ile się naprawdę jeszcze ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Ja się założę że na wizytę opsu chowasz ipady rzutniki komputery i grasz bidulke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Nic nie wysyłałem, chyba że chodzi ci o te za jej zgodą i na jej prośbę to tak. To było jeszcze w czasach wojny z Poką. W porównaniu do was to ja jestem abstynent. Jasne. Mnie stać do Nimfy jechać i pokazać dowody, że wysłałeś jej zdjęcia na wykopie. Mam też ktoś inny dowody z tego forum. Zakończ stalking, nękanie mnie, idź na terapię AA i znajdż robotę bo wylądujesz na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: To bardziej do ciebie pasuje nie wiem skąd logika kibel = tanio bym się sprzedal Pewnie po sobie bo dzisiaj żeby coś dostać od systemu to trzeba być w skrajnej sytuacji zagrożenia eksmisjom albo kłamac ile się naprawdę jeszcze ma Chodzi o mentalność, mozesz i drogo się sprzedawać o ile ktoś będzie chciał kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Tak wedle informacji ja bym do inpostu nie poszedł za mniej niż 50 bo by mi się nie chciało a zazwyczaj jak idę to kilka razy więcej Nie wiem skąd logika dopy za talerz zupy jak ja gardze małymi zarobkami A czemu nie? Do inpostu miły spacer i 50 zl dodatkowo tylko chodzić tak codziennie 10 razy i popatrz jak sie opłaca Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Ja się założę że na wizytę opsu chowasz ipady rzutniki komputery i grasz bidulke Nie przychodzi do mnie ops. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jasne. Mnie stać do Nimfy jechać i pokazać dowody, że wysłałeś jej zdjęcia na wykopie. Mam też ktoś inny dowody z tego forum. Zakończ stalking, nękanie mnie, idź na terapię AA i znajdż robotę bo wylądujesz na ulicy Wątpię że cię stać. Chyba na pieszo z Wapienicy pójdziesz. Ja nic takiego nie robiłem o czym Ona nie wie. A dowody na Franka to możesz jej pokazać i niech zgłosi tego psychika na policję ja mogę być świadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chodzi o mentalność, mozesz i drogo się sprzedawać o ile ktoś będzie chciał kupić. Raczej twoje pokraczne myślenie bo ty byś wolała piszczec pod opsem i spuszczac wodę a ja wolę se radzic sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie przychodzi do mnie ops. Leżak pisał że myjesz podłogę 3 razy dziennie bo przychodzą bez zapowiedzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A czemu nie? Do inpostu miły spacer i 50 zl dodatkowo tylko chodzić tak codziennie 10 razy i popatrz jak sie opłaca Bo to bez sensu lepiej sprzedawać po 200 i chodzic 4x mniej i mieć 75% więcej towaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Leżak pisał że myjesz podłogę 3 razy dziennie bo przychodzą bez zapowiedzi No pewnie tak jest bo po co by tak myla żeby nie odebrali dzieci lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: No pewnie tak jest bo po co by tak myla żeby nie odebrali dzieci lol Po co mieliby przychodzić z mopsu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: No pewnie tak jest bo po co by tak myla żeby nie odebrali dzieci lol Też tak myślę tym bardziej że Ela się brzydzi pracą prawie jak ty a mycie podłóg to jednak ciężka robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co mieliby przychodzić z mopsu? Pewnie coś bierze albo nadzorujom bo dali mieszkanie przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Też tak myślę tym bardziej że Ela się brzydzi pracą prawie jak ty a mycie podłóg to jednak ciężka robota Zainwestowala w niezły mop więc ma lekko ja nie cierpie stopami i szmátami ale wtedy to koszt 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Red Hat napisał: Leżak pisał że myjesz podłogę 3 razy dziennie bo przychodzą bez zapowiedzi Myje czasami 3 razy dziennie bo lubię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Bo to bez sensu lepiej sprzedawać po 200 i chodzic 4x mniej i mieć 75% więcej towaru Trzynasty a ty teraz nie rób z siebie takiego przeciwnika mopsu bo sam kiedyś mitomaniłeś ile ci to nie dadzą, a że chu.ja dali to teraz udajesz że byś nie brał socjalu Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Po co mieliby przychodzić z mopsu? Głupoty gadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Pewnie coś bierze albo nadzorujom bo dali mieszkanie przecież Akurat że bierze na dzieci to z mopsu nikt nie przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Po co mieliby przychodzić z mopsu? Na kontrole, Bo Elcia żyje z socjalu od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach