Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagata85

ziołowe tabletki na wywołanie okresu

Polecane posty

Gość aagata85

czy istniej a takie i jaksie nazywaja??

Gość aagata85
chyba zaczynaly sie na C !!!!! I czy sa dostepone bez recepty??

Gość M***
a tak w ogóle to czemu chcesz wywołać okres?? masz ku temu jakieś obawy??

Gość castangus czy jakos tak

Gość M***
no i mamy odpowiedź:-) skoro się stresujesz to właśnie ów stres "pomaga" Ci w niepojawieniu się okresu... też tak miałam wiele razy, nawet jak zazywałam pugułki... nawet sobie nie wyobrażasz jakie spustoszenie w organiźmie wyczynia stres

Gość moze tak moze nie ....
może pomóc castangus

Gość M***
no właśnie, ale jak tak piszesz to jakbym siebie widziała, bo ja ciągle się czymś martwię na zapas i stresuję... niby tego na zewnątrz nie widać, ale organizm odczytuje złe sygały i... okres się po prostu opóźnia... ja najdłuższą przerwę miałam 1,5 m-ca, bo nastąpiła zmiana klimatu:-)

Gość pewnieże
Hmmm,jeśli to nie stres to pomaga napar z liści maliny i ogólnie np.sok malinowy.Ale tylko naturalny.Powoduje skurcze macicy.Dlatego w ciąży wszelkie leczenie malinowym soczkiem może się źle skończyć.

Gość aagata85
albo wmówiłam sobie ze jestem w ciązy, tez przez 3 miesiace nie mialam!! Zrobiłam 3 testy i kazdy nic!! W koncu poszlam do lekarza i przepisal mi luteine!!

Gość M***
dzielnie odpisuję, bo wiem, co znaczy się stresować, a jeśli można jakoś na odległość pomóc to czemu nie:-) a o tym soczku malinowym to nie wiedziałam, ale cóż, człowiek uczy się całe życie...a może tu mi ktoś odpowie, czy pokruszona pigułka działa tak samo jak połknięta w całości?? może głupie pytanie, ale ja też stresuję się wieloma rzeczami...

Gość aagata85
heee :) bo cale zycie to jeden wielki stres :)

Gość aagata85
dobra spadam spac :) jutro egzamin (kolejny stres ) Pozdrawiam i dobranoc :)

Gość pewnieże
E tam:)Trzeba żyć spokojnie.Jak będziecie w moim wieku to zrozumiecie,że nie warto.Co do pigułki to ni mom bladego ani też żadnego innego pojącia.Ja mam zapasowe opakowanie,bo mi to czasem wleci do zlewu albo coś:)))

Gość pewnieże
A melisa działa uspokojająco stąd efekt:)))

Gość M***
ale ja mimo rozkruszenia tę tabletkę zażyłam:] chodzi mi tylko i wyłacznie o to, czy ona działa tak samo jak ta w całości... a stresować chyba się bedę cale zycie ech...

Gość a ja mam pytanie
czy mozna te tabletki wziasc pare dni przed spodziewanym okresem-zeb wystapil powiedzmy o 1 dzien wczesniej?Bo mnie by bardzo zalezalo-wlasnie nawet 1dzien go przyspieszyc

Gość M***
powiem tak: jest siedmiodniowa przerwa, w której pojawia się tzw. krwawienie z odstawienia... ja zaczynam nowe opakowanie zawsze w piątki i w niedzielę pojawia mi się okres... jeśli chciałabym przyśpieszyć okres o 1 dzień musiałabym zażyć nowe opakowanie nie tak jak dotychczas w piątek tylko w czwartek i wówczas okres powinien pojawić się w następnym m-cu o 1 dzień wcześniej, nie wiem, na ile ta metoda działa, ale słyszałam o tym nie raz

Gość nie rozumiem nic a nic
to je sie bierze jak hormonalne?przez 3 tygodnie??myslalam ze mozna pobrac pare przed samym okresem:O bo rozumiem ze caly czas mowimy o tych ziolowych tabletakch?

Gość pewnieże
Albo najlepiej przedłużyć zażywanie,czyli zacząć nowe opakowanie.Ja dostawałam w soboty,a ostatnio miałam już w piątek.Później też mi się zdażyło dostać:)Matko,ja to książkę mogłabym napisać...

Gość nie rozumiem nic a nic
a no wlaśnie:) no nic dziekuje ,moze jakos inaczej sie dowiem:)

Gość pewnieże
Hormony bardzo regulują cykl.Są miesiące,że dostajesz okres np. w sobotę o 10.Jak bum,cyk,cyk:)15 minut w tę lub wewtę.Ale to czysta chemia.Ziołowe tabletki o których mówiłyśmy(melisa)to tylko środek uspokajający.Jak podziała na ciebie,nikt nie wie.I dlatego melisą przesunąć okres to raczej się nie da.

Gość ela86
Cześć dziewczyny poradzcie mi coś w ciąży nie jestem a nie mam okresu. byłam u lekarza i przepisał mi luteinę. Ok jak brałam to miałama jak tylko próbuję odstawić to nie mam a tego nie można brać wiecznie bo to są leki hormonalne. Próbuję wywołać różnymi ziołami ale narazie nic. Może wy macie jakieć pomysły? Poradźcie coś proszę.

Gość foresta
mam pytanko nie jestem pewna czy podczas ostatniego stosunku do niczego nie doszło czy te tabletki wywolaja okres nawet po dwuch tygodniach po stosunku jezeli by do czegos doszło??

Gość foresta
gdyby doszlo do zaplodnienia to te tabletki spowoduja poronienie i w jakim okresie czsu !!!

Gość foresta
dziewczyny a ta luteina co to jest!!

hej dziewczyny,mam problem chodzi o to ze mam problemy z okresem byłam u lekarza ginekologa przepisał mi luteine kazał brac przez 7 dni i ze okres napewno wystąpi odstawiłam po 7 dni i juz jest 2 dzien jak nie biore i nadal nic

ja mam pytanie do PEWNIEZE, jak brałas te tabletki pod jezyk? po jakim czasie wystąpił okres?prosze o odpowiedz

hej dziewczyny,mam problem chodzi o to ze mam problemy z okresem byłam u lekarza ginekologa przepisał mi luteine kazał brac przez 7 dni i ze okres napewno wystąpi odstawiłam po 7 dni i juz jest 2 dzien jak nie biore i nadal nic

Gość Patryska123
Czy to prawda ale jak sie nazywaja te tabletki?? a ta luteine mozna kupic bez recepty??

Gość ala__lala
a jakieś zioła wywołujące okres ?