Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie plissss

czy któras uzywala galenica w ciązy i ma rozstepy?

Polecane posty

Gość poradzcie plissss

witam czy jest tu taka osoba?niby wszyscy go chwala np na wizazu itp ze jest najlepszy ale moze znajdzie sie osoba ktora jednak ma po nim rozstepy? nie wiem co jest najlepsze moze oliwka wystarczy?

Gość rozstep
nie odbieraj tego personalnie. sama mam rozstepy a jestem szczupla (zadnych wahan wagi od wielu lat). atakuje raczej firmy kosmetyczne i ich 'cudowne' kosmetyki, ktore mozna sobie uzywac do woli ale sa bez szans w walce z naszymi genami.

Gość tendencje
jasne, ze kremy nie maja tu wiele do zdzialania - oczywiscie, ze poprawia elastycznosc skory i moze osoba, ktora ma tendencje do rozstepow bedzie ich miala troche mniej... i jasne, ze waga tez tu ma jakies znaczenie - jesli sie ma tendencje do rozstepow i przytyje sie niewiele, to pewnie bedzie sie ich mialo mniej... i to tyle ale albo ma sie tendencje do rozstepow albo nie ja smaruje brzuch oliwka, jestem w trakcie ciazy, przytylam malo, a jednak dol brzucha mam juz poorany wczoraj rano obejrzalam sie dokladnie, wmasowalam oliwke, a wieczorem juz mialam nowy rozstep... :-( i co poradze?

Ja nie używałam NIC ! do smarowania brzucha i nie zrobił mi się ani 1 rozstęp nawet śladu nie ma. Przytyłam 11,5 kg. Nie mogłam smarować bo od 4 miesiąca miałam skurcze macicy ,brałam leki i lekarz mi zakazał smarowania brzucha ( bo to mogłoby wywołać skurcze) Więc wniosek - tylko geny !

Gość jejku jeja
teraz to mnie przeraziłyście mocno... :| to w koncu cokolwiek te kremy działają?? bo ja mam straszne tendencje do rozstępów... tzn. nie mam ich dużo, ale tylko dlatego, że cały czast trzymam wagę i dbam o siebie. Właściwie to zrobiło mi się ich kilka ok 10 lat temu, kiedy jescze rosłam!!! Wyobrażacie sobie? Od tamtej pory się pilnuję. No i w kwestii genów też się to nie przedstawia zbyt dobrze... moja mama ma po ciąży koszmarne rozstępy... Ja tak nie chcę :(

Gość rozstep
no ja nie mam zludzen. moze stosujac kremy poprawisz stan skory i rozstepow bedzie mniej. tylko czy zauwazalnie mniej? to jest pytanie. ja kiedys sporo tych specyfikow uzywalam i mialam po tym lepsze samopoczucie. ale pusty portfel... i rozstepy.

Gość jejku jeja
Pozostają jeszcze operacje plastyczne :) To się laserowo usuwa, czy jakoś chirurgicznie?

Gość rozstep
operacja? nie dziekuje! polega mniej wiecej na wypaleniu (tu laser) lub starciu skory. masz taka zywa rane. ktora potem moze okazac sie jedna wielka blizna! moze jest tu ktos, kto mial usuwane rozstepy przez chirurga. i podzieli sie info?

Gość doradzcie
ale czy jest tu osoba ktora stosowala galenica i ma rozstepy?

Gość Zygzaczek
Cala ciaze stosowalam Galenica i rozstepow nie mam!!!Skora nie tylko nie ma rozstepow,ale galenic swietnie ja nawilza i zapobiega swedzeniu pod koniec ciazy.Polecam.

Gość jejku jeja
a gdzie te galenica kosmetyki mozna kupic, sa w aptece? bo podobno trudno je dostać, a w internecie szukam i szukam... i nie widze :(

Gość poradzcie

Gość poradzcie
dziekuje za wpisy jak widac galenic najlepszy bo nikogo nie zawiodl bo o musteli czytalam tez nagatywne wypowiedzi galenica mozna kupic na allegro sa rowniez w aptekach takze intrnetowych pozdrawiam

Gość myszeczka23
jestem w 7 miesaicu ciązy i smaruje sie tylko oliwka dla dzieci ,jak narazie nie mam roztepów i moja skóra jest bardzo gładka i delikatna

Gość hm mm
ja uzywam oliwki i fissan i narazie nie mam rozstepow a to 6 miesiąc

Ja używałam kremu i uważam że jest genialny. Najważniejsza jest regularność i konsekwencję. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.