Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telefonistka

Telefon na abonamentIdea, Plus czy Era? Co wybrać?

Polecane posty

Gość Telefonistka

Telefon na abonament Idea, Plus czy Era? Co wybrać? Potrzebuje rady-dzięki.

w żadnym wypadku Plus. miesiąc temu skończyłam z abonemantem w plusie i ze względu na simlocka w telefonie zostałamw sieci. Wzięłam teraz zwykła karte na doładowania i dziś im sie znowu coś porypało i nie działa :/ :o

lepiej zdjąć sim lock( bo to nie kosztuje dużo),niż miec simplusa:O

Gość Telefonistka
Faktycznie o Plusie slyszałam ostatnio same negatywne opinie. Nie dość, że do kitu oferty, to jeszcze w salonach kłamią w żywe oczy i oszukują.

Gość chyba era
ja mam ere i jestem bardzo zadowolna:) tylko ze tej oferty co ja mam juz niestety nie ma.bylo w okolicach swiat Bozego Narodzenia:P abonament 20 zl w tym 160 sms lub 40 minut. taryfa to chyba "era komfort". nie jestem pewna ale w tej chwili dostepna jest w wariancie 30 zl 160 sms lub 40 minut:) zawsze mam zasieg, nigdy nic sie nie psuje, nie wiesza...jest OK:) aaa nie wiem jak jest w innych sieciach ale w erze bezplatnie mozna zamowic rachunki szczegolowe:)

Gość upapapapaa1

Gość plusiara niestwty
plus to najgorszy shit! są najdroźsi, często nie ma zasięgum, mało fajnych promocji....ogólnie nieprzyjaźni dla klienta.

Gość JA MAM ABONAMENT W PLUSIE
płace 15 zł i mam 25 darmowych min. lub 1oo sms-ów. czy to naprawde takie zdzierstwo? :O poza tym miesiac temu dali mi telefon za darmo (tzn.za 1 zł) bo poprzedni mi ukradziono.

Gość Stalowa Magnolia
plus jest dobry jak chcesz miec zadarmo roaming od zaraz, wiecej plusów nie zanotowałam

Gość tylko ORANGE

Ja mam abonament w Erze bo jak jestem za granicą to sms do Polski kosztuje ok. 1,20 ale za to jak wysyłam z Polski za granicę to płacę 60 gr i dlatego mam drugi telefon na kartę gdzie sms za granicę od nas kosztuje na cały świat 20 gr. (Orange) -tylko z zagranicy ponad 2 zł! Ździercy!!!!!!!!!!

Ja polecam Orange, Twój Plan. Mam opcje za 50 zł. Wybiera się jeden całkowicie darmowy numer, na który nie na żadnych limitów - takich numerów można mieć do trzech, a opłata 15zł każdy zdaję się, nie jestem pewna. A abonament mam tak rozłożony, że 10 zł - mam do wykorzystania na połączenia do innych sieci, 25 - na orange i stacjonarne i 15 właśnie za ten darmowy numer. I tak jak przed zmianą miałam rachunki około 200 zł, tak teraz około 60 zł maksimum. Co prawda u mnie były to głównie połączenia do mojego Kochania :D Więc ta opcja jest dla mnie idealna. I na pewno nie polecam Plusa - mój Tata miał i tyle było z tym problemów, że szkoda słów.

Gość miSka235
a ja wale orange - byłam w nim (wcześniej w idei) od kilku dobrych lat i w koncu zrezygnowałam bo z rou na rok coraz wiejksze oszukanstwo!!