Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliasmutna

dlaczego ciagle sama?

Polecane posty

Gość juliasmutna

mam 22 lata, nigdy nie kochalam... nie wiem dlaczego,moze po prostu nie spotkalam tego odpowiedniego mezczyzny? randki juz mnie nudza, nikt mi sie nie podoba aby umawiac sie nastepny raz. dodam, ze nie jestem ani brzydka,ani glupia, nie mam tez wygorowanych wymagan. seksu tez nie uprawiam- bo z kim? ja chce kogos kochac...tak mocno...tak aby kazdy nasz dzien byl jak ostatni dzien z naszego zycia,czysta bezinteresowna miloscia. Gdzie ja znajde takiego czlowieka?

Gość alii
No to pewnie poczekasz jeszcze na tę czystą, bezinteresowaną miłość. I dobrze. I warto. Wiesz, to polega na tym, że niektórzy zadowalają się byle czym. Przygodnym seksem, beznadziejnymi związkami, uplątaniem w trójkąty i takimi tam. To jest pozór, że wszyscy są dookoła szczęśliwie sparowani. Nie są. Szarpią się natomiast często i męczą ze sobą. Więc miej cierpliwość czekać, na to, co warto.

Gość juliasmutna
wiem,nic na sile, ale jest to juz dla mnie troszke meczaca, ciagle sama... :(

Gość jagoo
a moze wlasnie jestes za bardzo wymagająca??sama piszesz ze randki cie nudza i nikt ci sie nie podoba na tyle zeby sie umawiac drugi raz...milosc od pierwszego wejrzenia ci sie marzy??

Gość juliasmutna
nie nie marzy mi sie milosc od pierwszego wejrzenia, jednak jesli nie mam wspolnych tematow z chlopakiem lub mi sie po prostu nie podoba jego sposob bycia to po co sie umawiac drugi raz? nie jestem az tak zdesperowana ;)

Gość asturczyk
jestem do dyspozycji - kopuluję z litości i na rozkaz.

Gość juliasmutna
asturczyk => ja akurat kogos wartosciowego szukam, kogos kto soba cos reprezentuje...

Gość juliasmutna
jestem z gdyni

Gość asturczyk
ale ja właśnie sobą coś reprezentuję. Przede wszytkim penisa miłosiernego niosącego radości i ukojenie kobietom strapionym i zagubionym w wirach życia.

Gość takaa jednaa
Ja mam tak samo Juliosmutna.Jetem tylko starsza od Ciebie o rok,też chciałabym poznać wartościowego człowieka:)Chciałabym kochać i być kochana:)i być zakoachana:)