libedovvski 17 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, 250GodzinTak napisał: . A może komuś to przeszkadzało? 32 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Bardzo możliwe wszystko w tym światku wiedziałem ze przy okazji tego tematu zaraz uaktywnią sie paranoicy. kwestia czasu az jakis lewicowy antek macierewicz wymysli ze zab.ilo go gru na polecenie czarzastego bo mu zagrazal idzie ludzie wreszcie do psychiatry bo wasze mózgi nie działają normalnie i to mozna leczyc bo w przeciwnym razie jeszcze troche zid.io,ciejecie i bedziecie uważac ze ktos was chce unicestwic i spiskuje zwykle to sie pewnie ludziom w mózgu roi ze rodzina chce ich pozbawić życia. czas najwyższy na psychaitre pilnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovvski napisał: wiedziałem ze przy okazji tego tematu zaraz uaktywnią sie paranoicy. kwestia czasu az jakis lewicowy antek macierewicz wymysli ze zab.ilo go gru na polecenie czarzastego bo mu zagrazal idzie ludzie wreszcie do psychiatry bo wasze mózgi nie działają normalnie i to mozna leczyc bo w przeciwnym razie jeszcze troche zid.io,ciejecie i bedziecie uważac ze ktos was chce unicestwic i spiskuje zwykle to sie pewnie ludziom w mózgu roi ze rodzina chce ich pozbawić życia. czas najwyższy na psychaitre pilnie. Jesteś zalosny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: wiedziałem ze przy okazji tego tematu zaraz uaktywnią sie paranoicy. kwestia czasu az jakis lewicowy antek macierewicz wymysli ze zab.ilo go gru na polecenie czarzastego bo mu zagrazal idzie ludzie wreszcie do psychiatry bo wasze mózgi nie działają normalnie i to mozna leczyc bo w przeciwnym razie jeszcze troche zid.io,ciejecie i bedziecie uważac ze ktos was chce unicestwic i spiskuje zwykle to sie pewnie ludziom w mózgu roi ze rodzina chce ich pozbawić życia. czas najwyższy na psychaitre pilnie. Mirosławie wziąłeś już wiagrę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 213 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, libedovvski napisał: czas najwyższy na psychaitre pilnie. Napisały po zdaniu a ty się znowu odpaliłeś jak nawiedzony. Zawsze przy śmierci ludzi związanych z polityką, biznesem, sądownictwem, itp., pojawiają się naturalne pytania czy dana osoba nie padła ofiarą jakichś zbrodniczych układów. Określenie "seryjny samobójca" na pewno znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 765 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, libedovvski napisał: wiedziałem ze przy okazji tego tematu zaraz uaktywnią sie paranoicy. kwestia czasu az jakis lewicowy antek macierewicz wymysli ze zab.ilo go gru na polecenie czarzastego bo mu zagrazal idzie ludzie wreszcie do psychiatry bo wasze mózgi nie działają normalnie i to mozna leczyc bo w przeciwnym razie jeszcze troche zid.io,ciejecie i bedziecie uważac ze ktos was chce unicestwic i spiskuje zwykle to sie pewnie ludziom w mózgu roi ze rodzina chce ich pozbawić życia. czas najwyższy na psychaitre pilnie. Libed na pokładzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Napisały po zdaniu a ty się znowu odpaliłeś jak nawiedzony. Zawsze przy śmierci ludzi związanych z polityką, biznesem, sądownictwem, itp., pojawiają się naturalne pytania czy dana osoba nie padła ofiarą jakichś zbrodniczych układów. Określenie "seryjny samobójca" na pewno znasz. i taki tok myślenia swiadczy wlasnie o chorej głowie wiec gdzie mam to napsiac ? w temacie o obiedzie jak napisza ze ich ktos truje bo zupa ma inny smak to napisze w temacie o zupie a ze pisza te swoje urojenia w takim to pisze w takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) jak nie spiski o mor.derstwie to jedna paranoiczka że mial zone ale juz nie ma a druga ze nie mial bo gej. no to doskonale pokazuje wlasnie chorobe. bandzior z helmofonem nie odrozniaja urojen od rzeczywistosci kazda z nich cos sobie wymysla a pozniej dyskutuja z tymi urojeniami wzajemnymi. po co wy sie tak meczycie ? nie lepiej isc do lekarza i brac jakies tabletki i nie miec tych urojen ? Edytowano 1 godzinę temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 346 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Napisały po zdaniu a ty się znowu odpaliłeś jak nawiedzony. Zawsze przy śmierci ludzi związanych z polityką, biznesem, sądownictwem, itp., pojawiają się naturalne pytania czy dana osoba nie padła ofiarą jakichś zbrodniczych układów. Określenie "seryjny samobójca" na pewno znasz. Bez przesady. Nie dopadła go raczej mafia antyzbiórkowa na pomoc potrzebującym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: "seryjny samobójca" na pewno znasz. tak znam wymysl paranoików prawicowych z ktorych jak pozniej sie okazalo np. taki cenckiewicz bierze leki psychotropowe to nic dziwnego ze moze miec rozne wizje po nich. ogolnie umysl ludzi o skrajnie prawicowych pogladach ma znacznie wiekszy i aktywniejszy obszar odpowiedzialny za lek dlatego maja tendencje do spiskow i wybieraja ludzi ktorzy ich strasza i bazuja na ich leku. byc moze to mozna leczyc wiec tez mozesz zapytac specjaliste bo boisz sie ciagle a to migrantow a to kogos innego. ciagle jestes zagrozona przez kogos wiec moze lepiej wziac tabletke i sie tego leku wyzbyc ? Edytowano 1 godzinę temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 213 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Bez przesady. Nie dopadła go raczej mafia antyzbiórkowa na pomoc potrzebującym. Też go nie typuję na tego typu ofiarę, ale ani mnie nie oburza, ani nie dziwi, że ktoś może tak pomyśleć. A libed jak zwykle znalazł okazję, żeby ulać jadu. Sam potrzebuje psychiatry chyba, bo ma właśnie atak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 213 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, libedovvski napisał: cenckiewicz bierze leki psychotropowe Nieprawda. Pińskiego oglądasz czy innych nawiedzonych? Odwiedź lekarza skoro nie odróżniasz propagandy od rzetelnych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Nieprawda. Pińskiego oglądasz czy innych nawiedzonych? Odwiedź lekarza skoro nie odróżniasz propagandy od rzetelnych informacji. SSRI to leki psychotropowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, libedovvski napisał: jak nie spiski o mor.derstwie to jedna paranoiczka że mial zone ale juz nie ma a druga ze nie mial bo gej. no to doskonale pokazuje wlasnie chorobe. bandzior z helmofonem nie odrozniaja urojen od rzeczywistosci kazda z nich cos sobie wymysla a pozniej dyskutuja z tymi urojeniami wzajemnymi. po co wy sie tak meczycie ? nie lepiej isc do lekarza i brac jakies tabletki i nie miec tych urojen ? A po co ty się tak męczysz zagłębioku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu były jeszcze ploty ze ten Cenckiewicz to gey ale mam w dópie tych cwaniakow polityckich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 9 Napisano 58 minut temu 9 minut temu, libedovvski napisał: SSRI to leki psychotropowe O widzisz, pobyt na nerwica.com nie poszedł w las xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 57 minut temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A po co ty się tak męczysz zagłębioku? bo licze ze w koncu do ciebie dotrze ze cos z toba nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, eskalacja napisał: O widzisz, pobyt na nerwica.com nie poszedł w las xD nie wchodze tam w tematy o lekach i chorobach wiec pudlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 346 Napisano 55 minut temu 16 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Też go nie typuję na tego typu ofiarę, ale ani mnie nie oburza, ani nie dziwi, że ktoś może tak pomyśleć. A libed jak zwykle znalazł okazję, żeby ulać jadu. Sam potrzebuje psychiatry chyba, bo ma właśnie atak. Mnie trochę dziwi, gdzieś jest granica pomiędzy zdrową podejrzliwością a przesadą. Tu nie widzę powodów raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 9 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, libedovvski napisał: nie wchodze tam w tematy o lekach i chorobach wiec pudlo jedno jest pewne, tamtejszy admin należy do kukoldwery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: bo licze ze w koncu do ciebie dotrze ze cos z toba nie tak. I kto to pisze? Przebadaj się zagłębioku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, eskalacja napisał: jedno jest pewne, tamtejszy admin należy do kukoldwery xD niepotrzebnie czekasz az ci ban minie i tak nie wytrzymasz dluzej niz 3 dni udawania wzglednie normalnego i znowu ci sie uleje i znowu bedzie ban. po prostu powinienes przebywac w klatce a nie wsrod ludzi i czas sie z tym pogodzic i tyle. zdziczales to siedz w tym tirze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 51 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I kto to pisze? Przebadaj się zagłębioku znowu jakies nowe urojenia widze wjechaly. gdzie mnie teraz widzisz ? crazy w zywcu a ja gdzie ? lecz ten łeb póki czas bo jak smoka zobaczysz to juz moze byc dla starego serca znaczne obciazenie. Edytowano 50 minut temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 51 minut temu Ale przeżywacie te nerwice. Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, libedovvski napisał: znowu jakies nowe urojenia widze. gdzie mnie teraz widzisz ? Poczytaj co piszesz Zagłębioku i wracaj na nerwicę lub do Paryża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Poczytaj co piszesz Zagłębioku i wracaj na nerwicę lub do Paryża po co mam czytac ? ja nie pisze do siebie wiec nie widze potrzeby. daj numery lotto jak masz wizje zainwestuje 3zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 9 Napisano 42 minuty temu 8 minut temu, libedovvski napisał: niepotrzebnie czekasz az ci ban minie i tak nie wytrzymasz dluzej niz 3 dni udawania wzglednie normalnego i znowu ci sie uleje i znowu bedzie ban. po prostu powinienes przebywac w klatce a nie wsrod ludzi i czas sie z tym pogodzic i tyle. zdziczales to siedz w tym tirze. nic mi nie minie, bo dostałem 2 permy za 4 posty, i 3 konta nie będę zakładał, bo nic ciekawego tam dla mnie nie ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 217 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Poczytaj co piszesz Zagłębioku i wracaj na nerwicę lub do Paryża Tutti saluti Paris Paris. 🤍🪭 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 888 Napisano 40 minut temu 14 minut temu, eskalacja napisał: jedno jest pewne, tamtejszy admin należy do kukoldwery xD Admin jest spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Tutti saluti Paris Paris. 🤍🪭 cheers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 888 Napisano 39 minut temu 11 minut temu, libedovvski napisał: niepotrzebnie czekasz az ci ban minie i tak nie wytrzymasz dluzej niz 3 dni udawania wzglednie normalnego i znowu ci sie uleje i znowu bedzie ban. po prostu powinienes przebywac w klatce a nie wsrod ludzi i czas sie z tym pogodzic i tyle. zdziczales to siedz w tym tirze. Jakie 3 dni. Załatwiłam munowi po starej znajomosci że bana ma na wejście. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach