Minnie Moskowitz 217 Napisano 7 godzin temu Przebaczenie. Honey, there will always be a piece of you at the bottom of my heart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 9 Napisano 7 godzin temu lekka szkoda życiowych wyborów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 3 godziny temu I poleciał taki cudowny temat wyklikany przez WiłaCzerwcowa Jak ta prawda, nawet naga okraszona kurestwem zabolała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 217 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: I poleciał taki cudowny temat wyklikany przez WiłaCzerwcowa Jak ta prawda, nawet naga okraszona kurestwem zabolała Olewam ją całkowicie, a ta się zapultała i w kółko „magdon i jej pachołek”. ♟️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 765 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: I poleciał taki cudowny temat wyklikany przez WiłaCzerwcowa Jak ta prawda, nawet naga okraszona kurestwem zabolała Gdzie się sprawdza kto wyklikuje temat? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Olewam ją całkowicie, a ta się zapultała i w kółko „magdon i jej pachołek”. ♟️ Jedno i to samo pisze To wywyższanie się, że ona i jej mąż. Kurf/a trochę pokory niech ta baba się nauczy. Jeśli naprawdę tego kogoś tutaj poznała (?) to poznając wtedy żonatego facet z dzieckiem i 5 lat czekając na jego rozwód, to raczej ujma i degradacja, brać się za takiego oblecha. Jeszcze chłop rzyga na forum pod wpisy Idę oglądać serial, bo zaraz temat odleci w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 217 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jedno i to samo pisze To wywyższanie się, że ona i jej mąż. Kurf/a trochę pokory niech ta baba się nauczy. Jeśli naprawdę tego kogoś tutaj poznała (?) to poznając wtedy żonatego facet z dzieckiem i 5 lat czekając na jego rozwód, to raczej ujma i degradacja, brać się za takiego oblecha. Jeszcze chłop rzyga na forum pod wpisy Idę oglądać serial, bo zaraz temat odleci w kosmos Oczywiście, że tak. Zamiast wyjść na dwór, cieszyć się wiosną to kisi się w 4 ścianach i się pluje. Ja zaraz będę jeść obiad. Miłego seansu. 🩵🫦 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 2 godziny temu Litewka nie żyje na rowerze jechał masakra 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 130 Napisano 2 godziny temu Muszę uściślić, bo mogłam nie zrozumieć - Magdon, który nieproszony opisywał zniesmaczonym ludziom na privach swoje zdrady Bunia, wziął się za tropienie "ku.restwa"? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście, że tak. Zamiast wyjść na dwór, cieszyć się wiosną to kisi się w 4 ścianach i się pluje. Ja zaraz będę jeść obiad. Miłego seansu. 🩵🫦 Smacznego. Uściski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 332 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, WywaloneJajca napisał: Litewka nie żyje na rowerze jechał masakra O ku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 332 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Muszę uściślić, bo mogłam nie zrozumieć - Magdon, który nieproszony opisywał zniesmaczonym ludziom na privach swoje zdrady Bunia, wziął się za tropienie "ku.restwa"? Chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 332 Napisano 2 godziny temu W temacie Litewki. Żona do mnie z żalem "taki chad" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 130 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: W temacie Litewki. Żona do mnie z żalem "taki chad" No ale dodaj jeszcze, co było dalej - że od razu przez analogię pomyślałam o Tobie i kazałam Ci uważać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 217 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Smacznego. Uściski 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 332 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: No ale dodaj jeszcze, co było dalej - że od razu przez analogię pomyślałam o Tobie i kazałam Ci uważać;) Jasne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 332 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, murb napisał: Gdzie się sprawdza kto wyklikuje temat? Zauważ kto pisze i temat jest. Ale to pewnie przypadek Same przypadki rządzą światem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Doktor ZG napisał: W temacie Litewki. Żona do mnie z żalem "taki chad" To gej. Zreszta teraz to chyba nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 130 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zauważ kto pisze i temat jest. Ale to pewnie przypadek Na tamtym temacie też pisaliśmy, a pomimo tego zniknął Masz może problemy z logicznym myśleniem?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1507 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Litewka nie żyje na rowerze jechał masakra Sama bym się rozjeppała ostatnio na drodze, bo wyleciała mi w nocy sarna zza drzew, a testament nie spisany Szkoda posła, bo młody i bardzo sympatyczny człowiek i dużo dobrego robił dla ludzi i zwierząt. A może komuś to przeszkadzało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Sama bym się rozjeppała ostatnio na drodze, bo wyleciała mi w nocy sarna zza drzew, a testament nie spisany Szkoda posła, bo młody i bardzo sympatyczny człowiek i dużo dobrego robił dla ludzi i zwierząt. A może komuś to przeszkadzało? Bardzo możliwe wszystko w tym światku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 130 Napisano 2 godziny temu Poza tym po co miałabym usuwać inbę Iskry, co mi do tego? Hejterski, alogiczny tłuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 765 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zauważ kto pisze i temat jest. Ale to pewnie przypadek Same przypadki rządzą światem Myślałam, że to gdzieś widać. Ale to tylko do myślę, jak rozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Poza tym po co miałabym usuwać inbę Iskry, co mi do tego? Hejterski, alogiczny tłuk. Nikt tego nie robi chyba że jest yebniety i zgłasza byle guwno. Enylej chore i komu się chce lol. Usuwają moderatorzy albo z automatu leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 2 godziny temu Ostatnio Minnie kasowała srynika zamiast go nie czytac po prostu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 2 godziny temu Litewka miał zone Magdalene ktora tez nie zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 2 godziny temu Raczej nie miał. Zresztą geje też się żenią sama znam takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 2 godziny temu Aha no moze sciema na fejsbuku ze rip in peace zono bo typowy atencjusz okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 16 Napisano 1 godzinę temu Naucz się czytać ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach