Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca siieeeee

Jak wygląda obrona pracy magisterskiej?

Polecane posty

Gość bojąca siieeeee

Gość no to tak
wchodzisz, dostajesz 3 pytania, odpowiadasz, obskakujesz 5 - the end ;) Powodzenia

Gość spoko...
krótka ale dobrze przygotowana i przedstawiona przez Ciebie praca, potem trzy pytania coś z pracy coś z zakresu studiów i finał....

Gość profesor sledczy
Obrona wyglada tak oceniają ci twoją prace magisterską po czym masz wyznaczony termin obrony na który się stawiasz. Stawiając się wchodzisz do pomieszczenia w którym znajduje się grupka kilku profesorów i doktorantów po czym zakuwają cię w dyby i chłoszcza batem plecy az do krwi. Następnie penetrują analnie kazdy po kolei by przygotować cię na dalszy tok maglowania magisterskiego.W koncu konczysz na stole z kołem gdzie jesteś rozciagany/a a doktor od spraw magistterskich smaruje cię specjalną farbą z psiej kupu. Po czym wszyscy znow analnie penetrują cię w najlepsze. Po 4 godzinach takiego maglowania jestes uznany/a za magistra i puszczają cię wolno z dyplomem slicznym.

A czego tu się bać. Wchodzisz, witasz się z komisją, zadają Ci rozliczne pytania;) odpowiadasz na nie z uśmiechem :) a szanowna komisja, także z uśmiechem ściska Ci dłoń->\" pani MAGISTER gratulujemy !\" Powodzenia ! :D 🖐️

Gość mag ister
.... a potem pedzisz szybko w kolejkę do urzędu pracy..... i tak juz dalej zycie sie toczy twoj awan sto z 700 na 800 zł lub marne pol etatu....

Gość profesor sledczy
Przynajmniej ja tak miałem i ciągle wraca to wspomnienie połączone niesamowitą ochotą na głębokiej i agresywnej penetracji mojej kakaowej pieczary, wykonywaną przez przewodniczącego komisji Andrzeja L. którego tą drogą serdecznie pozdrawiam. :classic_cool:

No właśnie, wchodzisz, odpowiadasz, dostajesz ocene, podpisujesz obiegówke, kartę w PUPie i dyplom wkładasz do szufledy az cos Ci sie trafi. Stres mija jak wchodzisz do sali i widzisz posępne miny profesorów.