Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA

FIZJOTERAPIA_STUDIA------ ŚWIETLANA PRZYSZLOSC

Polecane posty

Gość też fizjo
no rehabilitacja niemowląt wygląda nieco drastycznie - musi taka byc, ale nie moge słuchać jak dzieci płaczą:) co do magistrów to nie znam się aż tak szczegółowo

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
:) aha. Wiesz, w miare uplywu czasu (czyt.--->godzin, dochodze do wniosku ze prawdopodobnie mam powolanie:) tez dzieki Tobie ;)

Gość tez fizjo
No to bardzo się cieszę:) zawód faktycznie fajny, studia też, poza pierwszym semestrem kiedy się zgłębia anatomię:) Minusem sa zarobki, ale miejmy nadzieję, że za jakiś czas to się poprawi - w końcu społeczeństwo się starzeje itp:)

Gość FIZJOTERAPIA-STUDIA
wlasnie, we wszystkich artykulach jaie widzialam, dot. przyszlosciowych zawodow, widnieje fizjoterapia:)

Witaj niepewna kobieto:) Pracuje w zawodzie fizjoterapeutki już od 15 lat,bo tak dawno skończyłam studium dwu letnie.Zawód na pewno ciekawy,ale wszystko zależy gdzie się pracuje.Pracowałam w szpitalu(było bardzo ciężko usprawniać ludzi po wylewach....itp,dźwigać,podnosić stawiać do pionu....),a także w przychodni czy w gabinecie fizykoterapi,a nawet w ośrodku z dziećmi upośledzonymi umysłowo.Teraz pracuje na odnowie i jestem zadowolona,choć rzeczywiście zarobki nie są wysokie.Ale słyszałam,że zagranicą chwalą sobie nasze wykształcenie i można tam zarobić.Też jestem drobną osobą i ciężko mi się pracowało w szpitalu,czy na masażu gdzie dziennie masuje się około 18osób,to ciężka praca.Chyba najlżej jest na fizyko....Sama teraz chce iść na studia,bo mogę sobie teraz na to pozwolić.Ciężko ci radzić....to twój wybór abyś nie żałowała swojej decyzji.Pozdrawiam:)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
dzieki:) ze mna to jest tak...ze teraz jestem na pierwszym roku anglistyki. No ale jakos do tej filologii nie czuje powolania, cale liceum uczylam sie biologii i chemii, i nastawialam na medyczny zawod. Dlatego tak sie miotam. I chyba slusznie, najgorzej chyba skonczyc w SZKOLE:(

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
dzieki:) ze mna to jest tak...ze teraz jestem na pierwszym roku anglistyki. No ale jakos do tej filologii nie czuje powolania, cale liceum uczylam sie biologii i chemii, i nastawialam na medyczny zawod. Dlatego tak sie miotam. I chyba slusznie, najgorzej chyba skonczyc w SZKOLE:(

Gość tez fizjo
No ja zdecydowanie wolę fizjoterapię od uczenia w szkole ;) spróbuj się dostać, co ci szkodzi, zawsze możesz zrezygnować z czegoś :)

Gość tez fizjo
No ja zdecydowanie wolę fizjoterapię od uczenia w szkole ;) spróbuj się dostać, co ci szkodzi, zawsze możesz zrezygnować z czegoś :)

Gość juz wcześniej pisałam
mój brat skończył magisterskie na UJ i zarabia 800zł w szpitalu, do tego ma porobione różne kursy i przmierza się do jakiegoś kursu w Warszawie, ale musi uzbierac pieniądze bo on kosztuje cos ok 8tyś, a za 2 lata chce otworzyć własny gabinet (ma lokal , któy należy do naszych rodziców)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
ech, no to super, ma lokal....bardzo fajnie, ja nie moge liczyc na zadne ulatwienia ze strony rodziny:( poza silnym wsparciem duchowym.. a kursy? co to sa za kursy na przyklad?

Gość tez fizjo
Kursy dotyczą specjalistycznych terapii, których twórcy opatentowali pomysł - no i za szkolenia sobie liczą i to słono:) sa to m.in kursy usprawniania dzieci i niemowląt Bobath, Vojta, techniki terapeutyczne Mc Kenzie itp

Gość aaaccch
rozumiem....no tak, to wyzwaniem byloby opatentowanie takiej swojej metody! :)

Gość tez fizjo
hehe wszystko przed nami;)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
marzy mi sie (jezeli juz zdecyduje i dostane sie na ten kierunek, a to pierwsze jest raczej pewne, nie wiem jak z drugim) , wiec marzy mi sie otworzenie wlasnego gabinetu...nie wiem dokladnie jakiego ale z charakterem i zeby ludzie wiedzieli ze znajda tam profesjonalna pomoc:)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
dzis juz koncze, heh, jutro musze zmagac sie z moim angielskim, dobranoc:)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
:) jestescie >?

Gość tez fizjo
jesteśmy:) niestety na krótko bo - i tu ujemna strona studiowania, nie tylko fizjoterapii - muszę wykuć kilka zupełnie niepotrzebnych nikomu do szczęścia rzeczy:( co do gabinetu - jeśli będzie cię na to stać to jasne:) powodzenia:) my z kumpelami się zastanawiamy nad otwarciem czegoś razem:)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
a czy na fizjo sa zajecia w prosektorium?

Gość tez fizjo
O ile wiem to nie:) ja mialam anatomię zaliczoną ze studium, ale nic nie słyszałam zeby dzienni chodzili do prosektorium:) nie sądze, żeby była potrzeba fizjoterapeucie znać aż tak dokładnie wnętrze człowieka;)

Gość FIZJOETRAPIA STUDIA
no, chyba nie:)

Gość juz wcześniej pisałam
mój brat miał zajęcia w prosektorium :-) nawet zdjęcia robił i przynosił do domu, najlepszy był cały człowiek wyjęty z formaliny bo go musieli na wózku inwalidzkim wozic :-D

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
wow wiem , dzis spotkalam sie z kolezanka z fizjo w poznaniu i mowila ze sa zajecia tam....ale chyba nie jestem taka wrazliwa na takie widoki... chyba:)

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
zachecam wszystkich do wziecia udzialu w dyskusji:) oczywsicie jak macie coskolwiek wspolnego z fizjo lub przymierzacie sie do tego

Gość FIZJTERAPAISTUDIA
;)???

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
rozumiem ze nie ma teraz na forum ludzi ktorzy maja zamiar studiowac fizjoterapie albo ja skonczyli ...hmm. moze jednak>

Gość FIZJOTERAPIA_STUDIA
hej hej, no pliss

Gość aacch
malo ciekawy temat

Gość Fizjo studia
hej, jest tam ktos??

Gość Fizjo stueia
czy jest tu ktos zwiazany z FIZJOTERAPIA??