Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka 21

Mój facet chce zebym zrobiła mu loda z połykiem a ja sie waham

Polecane posty

Gość jezebbb
milka a ty co o tym sadzisz? jak do tego podchodzisz?

Gość same spermojady tu
gdzie sie podzialy prawdziwe szanujace sie kobiety bo to tutaj ciezko nazwac kobietami a raczej odkurzaczami ssacymi do spermy. Obrzydlistwo. Spermojady i obciagary. Jak pisza tak sie zachowuja. Troche szacunku by wam sie przydalo i kobiecosci bo takie spermojady jak wy to tylko pod latarniami mozna bylo znalesc. Nie mam nic przeciwko oralowi ale wasze podejscie do tego i wasz stosunek jest obrzydliwy. Nie nie szanuje takich spermojadow bo mnie brzydza takie kobiety.....moge im co najwyzej spuscic sie do ryja jak chca:D

Gość to wyzej dobrze napisane
zalosne jestescie z tymi waszymi warami do ciagniecia, i jeszcze sie szczyca ze ta to codzien lyka a ta to 4 razy dzienie. ZAl ze takie kobiety istnieja, e tam kobiety sciery do wytarcia penisa:O

Gość jeioun1290xn10
szok sorry normalnie tego nie pisze szanuje inne poglady ludzi na poziomie ale 2 ostatnim napisze wprost jestescie pojeb*** zapraszam na kleczkach do kosciola a tam ulubiona wasza pozycja to na krzyza lezec i robic za wycieraczke ;) no coz dowartosciujcie sie bardziej tutaj bo wasza zona daje po bozemu jak sie przy rencie poprosi :D tak skutecznie sie oklamujecie ze nie macie potrzeb ze weszlo wam to w krew nawet nie wchodze w dyspute bo nie ma sensu z ludzmi dla ktorych te ktore polykaja to kurwy i dziwki... zal mi was i polecam jakis dobry slownik bo wasz zasob slow jest nader ubogi jesli dziwka to ta co piesci meza bo go kocha ;) az chcialoby sie spotkac takiego jak wy na ulicy i @)#&Y)@(#&)( :) to musialoby byc cholernie przyjemne ;) a potem skierowac na przymusowe doksztalcanie w jednostce nie katolickiej ;) na koniec chcialem serdecznie podziekowac za rozsmieszenie mnie do lez bo chyba to byl cel ze sa na swiecie ludzie tak zamknieci, o takim poziomie kultury osobistej i w ten sposob myslacy. ZROBCIE COS ZE SWOIM ZYCIEM BO ZATRUJECIE ZYCIE SASIEDZKIE ;)

Gość jeioun1290xn10
kultury naprawde mozna sie nauczyc ;) no dalej czekam az odreagujecie kiedy to wrociliscie z beznadziejnej pracy gdzie szef was opier.... a po przyjsciu do domu zona powiedziala idz po zakupy... wiec poszliscie kupujac piwko i saczac je po drodze dumaliscie nad losem zeby troche wstawionymi wrocic do szarej rzeczywistosci gdzie swiat bedzie wygladac troche bardziej babelkowo ;) a co dalej? kafeteria.pl i prezentowanie w pluralizmie forumowym swoich pojeb** pogladow. POJEB*** no coz oceniam was jak wy innych dziewczyny.... darujcie sobie te 2 posty wyzej bo wiem ze cos takiego moze wplynac na bardziej podatne niewiasty ;)

Gość szkoda polemiki z takimi
jak ci dwaj wyżej. Widocznie jedyny seks, jaki znają, to obciąganie w krzaczorach za dyskoteką przez pustaka poznanego 10 minut wcześniej :) Nic dziwnego, że swoje smutne doświadczenia przelewają na forum. Dziwki uprawiają także klasyczny seks, więc czy to znaczy, że szanujące się kobiety także z niego powinny zrezygnować, bo to dziwkarska rzecz? Takie argumenty są śmieszne. Miałam tylko jednego faceta w życiu (dziś męża), to co robimy w łóżku opiera się na wzajemnym szacunku i żadnemu szmaciarzowi o móżdzku wielkości orzeszka nic do tego. Współczuję wam, mam nadzieję że zwiążecie się z kobietą podobną do was: ograniczoną umysłowo i seksualnie i do końca życia będziecie mieć leżącą w łóżku kłodę, brzydzącą się waszym ciałem. Na inną nie zasługujecie.

Gość Źyczliwy
Nie wierzę że są mężczyźni którzy o tym nie marzą... No chyba tacy co mają niepokolei... To boskie uczucie nie do opisania

Gość naomic544
ja osobiście nie przepadam za tego rodzaju okazywaniem sobie uczuć... a co do samego połykania to zawsze kategoryczne NIE!!! niech sobie facet naleje w szklaneczkę i chociaż łyczek wypije to zobaczy co to za przyjemność... wątpliwa...

Gość zm3zs1903x
dobrze ze na mnie noami nie trafilas bo bym polknal:P naomi a pozwalasz mu konczyc w ustach? generalnie jak pali pije lub je na ostro to CI sie nie dziwie, bez przesady generalnie dla mnie nie ma roznicy czy polyka czy wypluwa ja nie z tych co pisza aaaa wypluwa pewnie mnie nie kocha, brzydzi sie mnie o jeeeej :P bynajmniej PS nie moge konczyc w ustach ;(!!!

Gość milka 21
Teraz dla niego lody z połykiem to za mało, nakłania mnie na scat, ale na to się namówić nie dam.

Gość młoda 15
Zrzygałam mu się na brzuch, a on mnie od tyłu w kakałko na siłę. Nie mogłam zrobić nic, tylko z rozkoszy krzyczałam. Było bosko ale i tak mu się nie przyznam.

Gość Mm ;*!
Na pocztku swojego życia seksualnego rowniez troszke mnie to brzydzilo, ale wiadomka w zyciu trzeba wszystkiego probowac hah;D .. ostatnio gdy robilam loda z polykiem mojemu chlopakowi tom wiem ze mnie do tego nie zmuszal ani nic po prostu sama chcialam z polykiem..;D Wiem, ze on to lubi i b. lubie to ja;D i w ogole mnie to nie brzydzi juz, a smak nawet dobry;D Wiec dziewczyno polecam sprobuj!;D

Gość ja zrobiłe mloda

Gość ja zrobiłem loda
mojemu partnerowi po raz pierwszy jak miałem 14 lat

Gość Sensor
naturalne środki wspomagające osiągnięcie orgazmu www.dyskrecja.pl/sklep.php/k103-krople.html?

Gość marihuana121212
hej wszystkim. ;) ja własnie dzisiaj zrobiłam swojemu chłopakowi loda z połykiem. to był mój pierwszy raz (połykanie),bo loda robiłam mu nie raz ale bez połyku. ;) i powiem tak:sperma nie jest taka zła,myślałam ze jest nie dobra. ona ma taki troche słony smak. dobra jest. ;) a mój chłopak zwijał się z rozkoszy. ;D pozdrawiam. ;*

Gość ertgtrehtreh
sfhgstrhstrw

Gość skoter
a moze mi ktos zrobi loda?

Gość on lodzik
ja szukam nastolatki co mi zrobi jeśli masz ochotę napisz skąd jesteś ile lat na e mail onsponsor@gmail.com mogę sponsorować tylko laski do 18l

Gość Ochronairz
Mi też niech któraś zrobi e-mail to DaroStudios@o2.pl

Gość eduard
a moja kobieta to już na widok spermy ma odruchy wymiotne:((.

Gość dotuś
mój facet bardzo lubi jak mu to robie i chciałby zebym zrobila to z polykiem ale ja tego nie lubie chciała bym sie do tego przekonac ale nie moge dziewczyny jak wy to robicie ze wam sie to podoba moze ja mam jakies dziwne metody....chciala bym mu to czesciej robic ale no cos mnie odpycha.....

Gość MARSWI
NIGDY NIE MIALAM Z TYM PROBLEMU ,SZCZERZE NIE ROZUMIEM SKAD WAHANIE I OBRZYZENIE WIELU KOBIET WZGLEDEM POLKNIECIA NASIENIA.NIE ROZUMIEM ZA BARDZO CO NIBY Z NIM ZROBIC JAK NIE POLKANC,PRZECIEZ NIE WYPLUJE DO HUSTECZKI HEEH.A TAK POWAZNIE TO SKORO MOJ MEZCZYZNA LIZE MNIE I POLYKA MOJE SOKI JAK JA MOGLABYM BRZYDZIC SIE JEGO.HMM.

Gość W poszukiwaniu wrażeń..
Moja pani jak ją bardzo prosiłem zrobiła to raz teraz nie kwapi się od tego czasu zejść na duł Ale jak ja schodzę na duł to aż się trzęsie i płacze ze szczęścia pod koniec. Trochę to niesprawiedliwe co.

Gość W poszukiwaniu wrażeń..
Moja pani jak ją bardzo prosiłem zrobiła to raz teraz nie kwapi się od tego czasu zejść na dół Ale jak ja schodzę na dół to aż się trzęsie i płacze ze szczęścia pod koniec. Trochę to niesprawiedliwe co.