Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka 21

Mój facet chce zebym zrobiła mu loda z połykiem a ja sie waham

Polecane posty

Gość ja też chce wiedzieć
mam ten sam problem , tzn. uwielbiam robić mojemu mężczyźnie lodzika i robię to częto a przynajmniej staram się :) ale nie mogę polbić smaku spermy, ten zapach liścia klonowego przyprawia mnie o mdlości.... kilka razy się skusiłam na życzenie mojego faceta ale mylałam że zwymiotuję... później bolał mnie brzuch i bylo mi niedobrze... co zrobić zeby się przemuc i polubic ten smak? a może ktoś ma sprawdzone sposoby na to co oprócz ananasów sę sprawdza?

Gość ja też chce wiedzieć
bardzo proszę o jakies sugestie, jak wy podchodzicie do tego... i czy jest ktoś kto tak jak ja nie może znieśc smaku i zapachu spermy..???

Gość dotuś
zgadzam sie ten smak i zapach jest straszny rownierz sie przekonac do niego nie moge...

Gość kapitan mineta
ja tam nie wiem co za opór .... łykać nie musi - można wypluć ..... kilka dziewczynek miałem i powiem tyle NARZEKACIE , NARZEKACIE A TRZEBA UMYĆ SIĘ DOKŁADNIE , JAJA OGOLIĆ , MIŁA KOMPIEL Z PIESZCZOTAMI , DOTEGO SOCZYSTA MINETKA DLA SWOJEJ KOBIETY I JAK SIĘ PRZYSSIE TO BĘDZIECIE MIELI O CZYM MARZYCIE . A JAK KLAPNIESZ NA KANAPĘ Z PIWEM W RĘKU , BRZUCHEM NAKRYJESZ WACKA I KAŻESZ PANNIE CIĄGNĄĆ TO CIE OLEJE - I MA RACJĘ W SUMIE ............

Gość edo
ZRÓB MU CHIŃSKĄ CZAPĘ!!!!!

Gość LostWorld
JA pierdole..

Gość westwalia
jesli milosc liczy sie iloscia wypitej chlopskiej spermy a wiadomo ze chlopy to na kazda skacza i roznosza bakterje to ja takiej milosci nie chce i niech mu robi laske krowa

Gość dwadasdsa
a ja uwielbiam! bo go kocham!

Gość xxl-men
Dla mnie to nie wazne czy partnerka ktora mi robi loda polykala sperme. Wazne jest zeby dobrze zrobila i zebym sie spuscil.

Gość marry_25
facet z którym bylam wczesniej nalegal na robienie loda i niestety godziłam się na to mimo iż nie byłam do końca przekonana- jego zachowanie w trakcie też mi nie odpowiadało bo czułam pewne poniżenie. z obecnym partnerem dlugo wstrzymywałam sie ze zrobieniem loda bo poniekąd miałam uraz po eks ale z czasem sama zachciałam tego typu zabaw wiec teraz robie mu loda dość czesto a jak mam okres to wrecz obowiazkowo :) ostatnio powiedział mi nawet ze zrobiłam mu najlepszego loda :D nie połykam bo jakoś nie mam do tego przekonania ale jeśli chodzi o finał w ustach nie mam nic przeciwko a i jemu nie przeszkadza ze po wszystkim wypluwam sperme :)po wszystkim zawsze chce mnie pocałować i to ja mam pewne opory z pocałunkiem po niż on heh

Gość Pauluś . ;**
Yhyy...xD Hmm nie powinnam się wypowiadać na ten temat bo jestem dziewicą i nie obciągałam ale chyba nic się nie stanie hahah . ; P Moim zdaniem masz coś z garem . ! Chcesz to obciągnij i nie się pochwali kolegą jak mu obciągnełaś z połykiem . ! A jeśli masz troche oleju w tym co nazywasz GŁOWĄ przemyśl to a nie bo on chce a do chuja kurwa chuj Cię interesuje co on chce i to nie ma związku z kochaniem osoby bo kochać to nie znaczy obciągać więc OGAR dziewczynko . ! POZDRO FOR YOU . ;****

Gość jopi
Do pacierza gówniaro!

Gość cipka
Mój facet też chcial . Na poczatku tez nie chcialam akte po pewnym czasie to zrobilam . Nie bylo to najgorswe . Mojmu chlopakowi sie podobalo . Chcial zebym mu wzieł z polykiem powiedzialam mu ze nie . Jesli go na prawde kochasz to porozmawiaj z nim o tym co o tym myslisz . Pozdrawiam :-) ;-) :-P

Gość misterrr
a Ty cipko masz robiona minetke:P

Gość misterrr
Marika nie lubisz z polykiem?

Nie masz co szukać tu odpowiedzi bo większośc to napaleni gówniarze.Możesz spróbować i zdecydować czy się na to zgadzasz.jeden raz nic Ci się nie stanie a będziesz wiedzieć jak to jest i wtedy zadecydujesz czy sie zgadasz czy nie .Według mnie to chory wymóg i np ja swojej ukochanej bym tego nie zaproponował ale nie bede wam prawił koscielnych morałów.Zdecyduj czy Ci się to podoba czy nie i już jesli facet kocha to zrozumie niech sie cieszy ze zaspokoajasz go oralnie są kobiety które biorą się wziąc do buzi wiec on i tak ma szczescie a jesli to dla niego takie ważne i nie może bez tego żyć to nie jest Ciebie wart

Mariika mam wrażenie że gówno wiesz w łóżku czujesz się nie dowartościowana i szukasz zaczepek by w czasie kłótni w czasie fajniejszą.Właśnie w seksie o to chodzi by spełniać swoje zachcianki ale za zgodą drugiej osoby.Rozumiem że jeśli twój mężczyzna ma zachcianke przywiazuje cie do łóżka rucha w oczy a po wszystkim odwiązuje i idzie rozpalic w piecu.Przykro mi to słyszec rozumiem poswiecenia dla drugiej osoby ale to troche bez sensu by miała się dławić sperma i wymiotować bo jej chłopak ma takie zachciewanki

Gość misterrr
ide sie zesrać zaraz przyjde

Gość rs enter
wysraj sie za mnie od razu . dzieki

Gość misterrr
a powiedzcie mi, czy to normalne ze zawsze sie musze zesrac na widok fajnej panny? kurde zawsze puszczam bakcyla w majciochy

Ale ja się akurat zgadzam na trysk w gardło, i wole to nic possiewać go lekko i zbierac to w usta. Niestety nie mam w domu pieca:) Nie preferuje też sexu w gałki oczne, a wiązanie lubimy oboje:) Czy ja coś o dławieniu mówiłam? A tym bardziej o wymiotach? Przykro mi bardzo ale ja nie mam takich odruchów, lubie robić mojemu mężczyźnie loda i lubie połykać.

Chodziło mi raczej o to że skrytykowałaś moją wypowiedź pisząc "to nie temat co lubie a co nie" , wiec z twojej wypowiedzi wynika że nie ważne co lubi jedna osoba wazne by drugiej pasowało no innego wyjscia nie widze skoro zaprzeczyłaś mojej wypowiedzi.A skoro tak uważasz to naprawde musisz być chora a piec i seks w oczy to był przykład jeśli jestes rozumna dziewczynka powinnas zrozumieć o co mi chodzi.Jesli ta wypowiedz z lubieniem i nie lubieniem nie była do mnie wybacz.Natomiast jesli do mnie wypowiedziałem sie juz na nia i nie mam ochoty sie powtarzać jesli jestes mądrą dziewczynka zrozumiesz jesli nie i tak będziesz się bulgac bez powodu wiec rozmowa i tak nie bedzie miała dalszego sensu

Wróc do mojej wypowiedzi to nie temat co ja lubie, powyżej masz swój post, a nad nim jeszcze jeden. Przeczytaj uważnie, a wtedy dopiero sie wypowiedz

Na przyszłość polecam więcej czasu w szkole spędzać a mnie na forum, to nauczymy się czytać ze zrozumieniem, a nie obrażać ludzi i twierdzić ze są chorzy przez własne przeoczenia.

Gość facet z dużym przyrodzeniem
Chcesz mieć dzieci piękne zdrowe musisz walić w połykiem :D