Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka86

Prezerwatywa+globulka+stosunek przerywany+dni niepłodne..

Polecane posty

Gość taktzktak
maddie89 ale ty pierdo*isz! omg.. "po co sie truc". A slyszalas o tym,ze teraz dobrze dopasowane pigulki nie niosa ze soba zanych skutkow ubocznych? no jesli jestes na etapie harmonetu lub innych tego typu pigulek to nie dziwie sie,ze twoje podejscie jest takie a nie inne. lepiej meczyc ukochanego gumkami?? phiii... ja od niedawna biore tabletki i jestem mega zadowolona,ile korzysci ze soba niosa... wez poczytaj,popytaj ginekologa-kompenentnego a nie pierdolisz

nic sie nie stanie przy takim "uzbrojeniu" :P o ile nie bedziecie za bardzo szarżowac bo gumy lubią pękac niestety... :) ale powiedz gdzie Ty spontanicznośc?? nie wiem jak przy tym wszystkim mozna czerpac przyjemnośc z seksu? myslisz cały czas o gumce,o globulce,o tym by facet wyjął przed...ale nie o tym by sie rozlużnic...troche nie fajnie ;)

Gość maddie89
taktzktak: gówno prawda. jeśli któraś jest akurat tą jedną na milion to i tak żadne dopasowanie nie pomoze. a lekarz tez wszystkich nie stosowal na sobie. wiec moze tlyko poczytac ulotki i doradzic na podstawie swoich wyrobionych opinii czy tam konsultacji. zreszta bralam dlugo anty. jest troche osob ktore potwierdzają depresje, zmiany w skorze...wiele dziwnych zachowan. dopasowanie-ok. ale kazdy jest inny, ma inny organizm. i nic sie nie da przewidziec. takze prosze bez pouczających, 'mądrych 'tekstow. a o truciu sie mowilam, zeby nie za wczesnie, od 15 roku zycia np, bo to bez sensu.

stosuję od 1,5 roku globulki Patentex i prezerwatywy Durex przy tym zawsze stosunek przerywany. Jak narazie wszystko gra i ja i mój partner jesteśmy szczęśliwi. może nie ma w tym tyle spontaniczności ale wydaje mi się że jeśli się myśli o kimś poważnie to całkiem spoko dbać wspólnie o zabezpieczenie. powodzenia Malutka. :)

Gość dizarra
ja podczas mojego pierwszego razu zastosowałam prezerwatywy durex extra save i globulki antykoncepcyjne i do tej pory si ę tak zabezpieczam wydaje mi się, że to w zupełności wystarczy a dni płodne olej :P jak tylko bedziecie ostrożni to wszystko będzie dobrze =)

Gość Suga_Babe
Dziewczyno, idź do ginexa najlepiej, a jeśli tak bardzo boisz się wpadki, to może poczekaj jeszcze trochę z seksem?!Chyba nie jesteś gotowa...

Gość dami100
pomocy, mam pytanie bo niedawno robłem to z mojom dziewczyną najpierw oralnie było i troche spermy zostało mi na brzuchu, i okolicach penisa potem załorzyłem gumkę i to robiliśmy, czy jest możliwe że zaszła w ciąże, mimo tego ze miałem gumke? a pipką dotykała podczas stosunku jąder? prosze o odpowiedz

Gość J23 bis
Zawsze można się wyskrobać !

Gość Lucyper chrystusowy
Ale to nie po katolikancku !

Gość ateistkaa
Tak lepiej urodzić i później na śmietniku zostawić - to po katolikancku !

Gość A cóż by innego ?
stosujcie sex francuski - jest bezpieczny pod każdym względem !

Gość Ludzka rzecz
można się przy tym zadławić albo zachłysnąć

Gość proste jak bicz
prezerwatywa = brak ciąży

Gość vvvviola
prezerwatywa= brak ciąży. Owszem o ile nie pęknie, albo się nie zsunie. Mimo wszystko warto sobie wyznaczać dni płodne i niepłodne. Ja korzystam do tego z afrodyty na ślinę.