Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość befata 32

sex w związku - wiem, że to już bylo

Polecane posty

Gość befata 32
czy tak na spokojnie pytałyście jakie są tego przyczyny?? co wasi mężowie mówią? 4 x po 25 latach.. nic tylko zazdrościć..

Gość mam........
Nasz sex jest cudowny i wspaniały jak juz do niego dojdzie.Tylko ja chciałabym czesciej:(Czasmi pocieszam sie słowami "nie liczy sie ilosc,ale jakosc";)

Gość morelowa
moj tez sie skupia tylko na tej dolnej czesci i mnie to wkurza!!! chyba wlasnie dlatego mi sie nie chce. ja bym chciala zeby mnie przytulal i glaskal nie tylko w tym jednym miejscu.

Gość mam........
Jesli chodzi o mojego meza,rozmawialismy na ten temat miliony razy.Odpowiedz jedna......zmeczenie,moze i faktycznie cos w tym jest.Robote ma stresujaca bardzo i dorobił sie kulku chorób:(Ale jak juz wyjezdzamy na wakacje czy ferie to wtedy ciagle by sie ze mna kochał:D:DMoze dlatego brakuje mi tak sexu,kiedy wszystko wraca do normy......czyli maz wraca do pracy:(

Gość ja też mam już dość
ja rozmawiałam z moim mężem. w sumie to nie powiedział niczego konkretnego. Pytałam go: czy nie brakuje mu namiętności w naszym związku. Odp. nie czy nie odczuwa potrzeby seksu Odp. no ostatnio jakoś nie w łóżku go zapytałam: nie chcesz się ze mną kochać? odp. poprzytulajmy się dzisiaj tylko. dzisiaj, hm :(

Gość befata 32
mój uważa, że gra wstępna mogłaby nie istnieć..a przecież bez tego ani rusz! no i co z tym fantem zrobić?

Gość ja też mam już dość
jeżeli wykochałby mnie tak raz a porządnie to też mogłoby być rzadziej. ale ja poprostu czuję się niedopieszczona. :(

Gość mam........
Wiem,ze mnie kocha,czesto mi to mówi.Nie ma problemów aby w ciagu dnia mnie nie tulił,czy całował:DOgólnie to cudowny facet,czesto słysze naprawde super komplemety,ale kiedy juz kładzie sie do łózka natychmiast zasypia.rano jest mu zle,ze znów zasnał i stara sie mi to wynagrodzic jakims miłym słowem.W sumie to troche go rozumiem,ale czasmi jest mi zle i koniec.Kocham go i nigdy nie myslałam o zdradzie.

Gość befata 32
do: mam - moze wobec tego powinniście częściej organizować sobie jakieś wypady, które go odstresują...

Gość befata 32
mój uważa, że to nie jest w porządku, że coś jest nie tak..ale jest i już. jakos się bardziej nie zaczął starać po własnych słowach

Gość mam........
befata32🌼 jasne,ze chcielibysmy czesciej robic sobie wypady,ale mamy dorastajace córki i wykroic dla siebie kilka dni bez dzieciaków graniczy z cudem:O

Gość morelowa
a jak ma sie bardziej starac? czy uwazacie ze np: "zmuszajac" sie do sexu mozna po pewnym czasie nabrac prawdziwej ochoty?

Gość ja też mam już dość
wydaje mi się że zmuszanie to jeszcze bardziej zniechęca. dlatego muszę wziąść na wstrzymanie i nie poruszać z nim tego tematu przez jakiś czas. Tylko jak tak ostatnio próbowałam, to aż bólu podbrzusza dostałam z niezaspokojenia. :(

Gość morelowa
dziewczyny: co mi jest? za pare miesiecy stuknie mi 30-stka. kiedys czytalam ze kobiety w tym wieku sa najlepsze, naj...naj... u mnie 180 stopni w przeciwnym kierunku. czy robie sie oziebla?

Gość mam........

Gość befata 32
zmuszać się po prostu nie da. zmuszałam sie w poprzednim związku a potem byłam wśiekła na siebie.. czułam odrazę do siebie. może zadziałać odwrotnie: tzn p[okazac kompletny brak zainteresowania....zero wymówek, pretensji.. a co zrobić, zeby chciało sie seksu???

Gość morelowa
no wlasnie befata: co zrobic zeby sie chcialo seksu?

Gość propozycja
Zamiast siedziec na forum i płakac,idzie do swoich facetów i odstawcie mu taka laske,jakiej nigdy jeszcze nia miał;)

Gość ja też mam już dość
morelowa wszystko przed Tobą :) tak naprawdę to seksualnego kopa dostaje się po trzydziestce. :)

Gość befata 32
eh morelowa! to co piszesz to prawda - tylko moze nie ma osoby, która tak Cię rozpali...

Gość morelowa
befata - to mnie pocieszylas :-(

Gość ja też mam już dość
do propozycja. Też mi propozycja. jak ja mojemu robię laskę np. w kabinie prysznicowej to boję się że drzwi wylecą z zawiasów. U mnie problem nie leży w tym, że nie potrafię zaspokoić mojego męża.

Gość no dokładnie
dziewczyny a jak z sexem oralnym???????

Gość ja też mam już dość
do no dokladnie? ale co?

Gość befata 32
wydaję mi się że to jednak kwestia doboru osób... co potrafią wzajemnie się rozbudzić, zrozumieć potrzeby, sprawić by znikły kompleksy i uprzedzenia.. nie namawiam do zdrady ale przyjrzyj się innym mężczyznom? czy ktoś ci się podoba? jak reagujesz na innych panów?

Gość 12 lat po ślubie sex raz na
kwartał, tak to potem wygląda, dzieci i dom tylko tylko nas razem trzymają.