Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REGULKA

CZY KTOS Z WAS ZACZAL SIE UCZYC DZIEN PRZED OBRONA PRACY?

Polecane posty

Gość REGULKA

W srode mam oborne pracy. wyszlo tak ,ze dzios tylko w sumie wydrukowalam niecala prace a jutro zxaczne sie uczyc:( czy ktos podobnie zaczal sie uczyc jak ja dzien przed obrona? bede miala 3 pytania ,...

ja sie uczylam dzien przed ustna matura z polaka i dostalam prawie max. punktow. ale obrona pracy to troche powazniejsza sprawa :O

Gość qazx
W ogóle się nie uczyłam swojej pracy. Sama ją pisałam i znałam niemal każde słowo z ponad stu wymęczonych stron.

Myślę, że dasz radę, tylko musisz się ostro przyłożyć. Przecież nawet z samego pisania pracy coś pamiętasz.

Gość pytanie za pytanie
dokladnie obrona pracy, jesli sie ja osobiscie pisalo, to raczej formalnosc

Gość REGULKA
no wlasnie chodzi oto ,ze malo co pamietam:) musze sie nauczyc np tez co to jest ankieta wywiad itd:/ a to mi kiepsko idzie.. no i jedno z moicg trzech pytan badawczych tez tam bedzie ...nie wiem tylko czy omawiac to pod katem wykresow co mialam czy ogolnie jakos ?z %? moj promotoro nic nie powiedzial jak to ma wylgadac niestety.

Gość REGULKA
tzn ja malo pamietam z tego co pisalam , bo WPROST NIENAWIDZE psiania takich prac , wole krotsze-jakies wypracowania czy cos... to pisaniem nie strasznie zmeczylo psychicznie i fizyczniei po wpisaniu zal za ta prace ,,rzucilam ja'' w kat ze tak powiem.

Gość przecież nie tylko z samej
pracy pytają

Gość REGULKA
tak - mam jedno pytanie niezwiazane z moja praca... jedno z pytan oglonych z egz licencjackiego.

Gość REGULKA
...