Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modelka1990

Od kiedy można pozwalać facetowi na coś więcej?

Polecane posty

Gość a jakże
a już od jutra oddaj mu się cała, zobaczysz jak szybko się znudzisz mu i znajdzie sobie kolejną naiwna pannę, której powie to samo co tobie :P eeeh czy ty na serio nie czaisz takich klimatów?? porozpieszcza cię, przekupi błyskotkami a na koniec powie "żegnaj kotku" bo sobie jakąś swieżyzne upoluje :D

Gość Modelka1990
Szkoda, że tak o mnie mówicie. Ja nikogo z was nie obrażam, chcialam tylko normalnej rady, a wy od razu wyzywacie mnie. Jestescie bandą pojebańcow, którzy potrafią tylko obrażać innych. Wiedzialam, ze na tym forum nie ma nikogo porządnego. Mimo to - czekam nadal na dojrzale odpowiedzi.

Gość Modelka1990
no juz dobrze, przyznaje sie, to antonina z. zawedrowalam na kafe w poszukiwaniu kurwikow, ktore wpierdo****y mi caly owies. przykladnie je ukaram wymierzajac chloste lewym cyckiem (zwis 1,5m)

Gość kiedy kiedy kiedy
moze tak ok. roku 2008 jak uzyskasz PELNOLETNOSC !!! ;)))))

Gość ------------------------------
moja rada na tą prowokację :) facet chce cię wykorzystać, z żoną na pewno się nie rozwiedzie- to oczywiste. Jeżeli zależy ci na stalym związku- to nie ma szans- olej gościa jak najszybciej i na nic mu nie pozwalaj. jeżeli chcesz sponsora i masz ochotę na bzykanko, to możesz sobie śmiało pozwoplic na to już teraz- dla takiego związku oczekiwanie na seks jest praktycznie bez znaczenia :)