Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Gość kolorowa kura
Ja właśnie teraz starałam się robić wszystko bardzo dokładnie ale za każdym razem tak się dzieje teraz zamowiłam inny żel to może będzie lepiej, a może to naprawde jest wina lampy ale jak to sprawdzić?

Gość ROKSANA J
a z ty zmatowieniem to by była dziwna sprawa, bo dlaczego podchodziłoby mi powietrze tylko pod ten biały żel, a nigdy pod inny? więc to musi zależec od tego żelu tak myślę??? oczywiście mogę się mylic.

Gość ROKSANA J
a jaką masz lapę? wiesz co ja myślę że to jednak ten żel jest nie tak, bo gdyby to były inne przyczyny to z bezbarwnym też by się coś działo prawda??

Gość kolorowa kura
Ja mam lampe z 4 żarówkami z neo nail jutro bede robic na nowych żelach to zobacze jak bedzie bo mi w sumie odchodzi ten żel od góry od białego żelu ale potem juz całe odchodzą

Gość ROKSANA J
jest jeszcze jedno forum www.wizaż.pl może tam ci ktoś pomoże.powodzenia.

Gość osiia
całkiem fajny jest zel Rendezvous ale zadki a gęsty Magic żel.(jednofazowe)Gesty jest lepiej nakładac bo niespływa tak szybko.używam rózne żele i łącze z róznych firm,z regóły łącza sie.

Gość karotkaaga
zwracam sie do specjalistek ile warstw żelu powinno się nakładać

Gość magduś86
Hej dziewczyny:) Ja mam takie pytanko nie wiem czy widziałyście, ale pojawiła sie ostatnio (fajna wg. mnie) lampa na allegro taka z bajerami, ale najbardziej podoba mi sie w niej sensor ruchowy czy fotokomórka jak zwał tak zwał chodzi o to że lampa sama sie włącza jak sie włoży ręke, można ustawić czas od 5 do 600 sekund, wyświetlacz cyfrowy i oglnie fajny designe. Ma jeszcze wiatraczek i funkcję suszenia lakieru. Oczywiście cena jest też niezła he he, ale bardzo chciałabym sie dowiedziec co o niej myślicie?? Oplacało by sie ja zakupić?? Z góry dzieki za odpowiedź:):)

Gość Olcia_fasolcia
hejka od kogo najczesciej kupujecie ozdoby????????????

Gość marta198721
magduś86 ja właśnie nie dawno kupiłam tą lampe i szczerze mówiąc jestem z niej bardzo zadowolona. Fakt że cena nie jest zbyt niska ale moim zdaniem się opłaca. Pozdrawiam

Gość magduś86
Marta198721 ja też dzisiaj ją zamówiłam i szczerze mówiąc to później zastanawiałam sie czy dobrze zrobiłam ale jak napisałaś że jestes zadowolona to kamień z serca, dzięki wielkie:) Olcia_fasolcia ja zamawiałma ozdoby u Slaydi i powiem Ci że spoko baaaardzo duuuży wybór i ceny ok:) Zaglądij sobie na tę stronke www.slaydi.pl aaa i obsługa expresowa:):) Polecam:)

Gość magduś86
Karotka mnie uczono że zasadniczo powinno sie nakładać 3 warstwy żelu podstawowa, budująca i wykończeniowa czy tam nabłyszczająca , ale powiem Ci tak, że to zależy jak się jest doświadczonym na początku nijak nie mogłam wyrobić z tymi 3 warstwami zawsze coś mi tam brakowało albo nie równo albo sie nie błyszczało na końcu. Najważniejsze żeby nie przesadzić tzn, zeby paznokcie wyglądały naturalnie. Np. jedna moja znajoma nakłada 6 warstw ale bardzo cieniutkie i pazurki wyglądają spoko, jak troche popracujesz sama dojdziesz do wprawy. Powodzenia życze:)

Gość marta198721
dziewczyny pomożcie, zrobiłam znajomej paznokcie ma je od pare dni i narzeka, że każdy paznokiec jej peka w zdłuż :/ a podobno nic nie robi. Jaka może być przyczyna?? Błagam o pomoc :(

Kupiłas kiepskie tipsy...polecam ci tipsy od andrew35, nie pekają:)...

Gość marta198721
dzięki wielkie :) duzo osob poleca tipsy od andrew35 wiec chyba bede musiala tak zrobic. Jeszcze raz dziękuje. pozdrawiam

Gość marta198721
a co myslicie o zelach ze Świata Paznokci a konkretnie o zelu french??

Nie znam tych zeli...kiedys miałam sunfuwer i nie polecam ...od dawna juz kupuje zele i tipsy od andrew 35 , a klej perfect lady...pozdrówki:)

Gość marta198721
Z tego co czytam wnioskuję, że najlepiej będzie jeśli całkiem przerzuce sie na produkty od andrew35, ja dopiero zaczynam więc bardzo zależy mi na opiniach innych. skarbek75 wielkie dzięki :)

Nie ma za co...tez kiedys zaczynalam:)klej perfect lady tez mozna kupić u andrew35...cleaner, primer, płyn do skórek, płyn do piłowania...waciki...wszystko:)serdecznie polecam...sama sie przekonałam , ze nie ma co kombinowac:)

Nie ma za co...tez kiedys zaczynalam:)klej perfect lady tez mozna kupić u andrew35...cleaner, primer, płyn do skórek, płyn do piłowania...waciki...wszystko:)serdecznie polecam...sama sie przekonałam , ze nie ma co kombinowac:)

Nie ma za co...u andrew 35 kupuje prawie wszystko...klej perfect lady i cleaner, waciki...wsio...serdecznie polecam, nie ma co kombinowac:)...tez kiedys zaczynałam:)

50 razy to samo sie pokazuje...a u mnie na kompie, ze bład wyskoczył...co za forum..:/przepraszam wszystkich:(

Gość ROKSANA J
do marta198721 mi też pękały jak robiłam bo miałam kijate tipsy-zmieniłam firme i jest już ok!!!

Gość marta198721
ROKSANA J a z jakiej firmy teraz bierzesz tipsy?? Pozdrawiam

SKARBEK czemu nie polacasz zeli sin flower??? ja na nich pracuje ponad rok i nigdy nie mialam z nimi zadnych problemow. super sie rozprowadza i trzyma sie paznokcia rewelacyjnie. klientki po 3 -4 tyg na uzupelnienie przychodza i bardzo ale to bardzo zadko mi sie zdarza zeby jakis byl zapowietrzony. pozdrawiam

sorki pomylka przy pisaniu oczywiscie mialo byc sun flower

Gość kasia345
PYTANKO Z INNEJ BECZKI CZY MOGE WZMOCNIC PAZNOKCIE ZEBY NIE PEKAŁY DODAM ZE NIE ROBIE PAZNOKCI

Mialam ten zel tylko raz...po 2 tygodniach sie kruszy...nie wiem, moze trafilam na jakiś trefny...uzywam od roku prawie zeli gabrielle i jestem zadowolna...2 dni temu niestety musialam kupic inny zel(paczka nie dotarla)...pojechalam do sklepu i kupilam zel reni nail, nie bylam tym zachwycona, ale nie mialam wyjscia...dam wam znac jak sie ten zel zachowuje po jakims czasie, bo naklada sie dobrze...pozdrawiam:))

ja dotychczas nie mialam problemow z sun flower co do reni nails to katastrofa juz nigdy ich nie kupie. pozdrawiam

Gość kasia890620
Cześć dziewczyny! Ja również używam od pół roku używam sun flower i jestem bardzo zadowolona. A dobrze wam sie pracuje na żelach od andrew35?