Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problemem

odraza do facetów...

Polecane posty

Gość z problemem

Miałyście tak? Sama nie wiem, czy to powinnam dać na uczuciowy, erotyczny, czy ogólny. Od jakiegoś czasu odstręczają mnie faceci. Żaden mi się nie podoba fizycznie, a do znakomitej większości czuję wstręt. W najlepszym wypadku czuję obojętność... Najchętniej to bym poprzestała na kontaktach z nimi na odległość, na maila itp. Zaznaczam, że nie jestem nastolatką (można powiedzieć, że wręcz przeciwnie ;) ), w dodatku zaczynam powoli myśleć o założeniu rodziny. No ale z taką postawą jak wyżej, to nie ma jak :O Czy mam próbować zwalczyć ten wstręt? Jak? Czy też przyjąć to jako fakt, a nawet zaakceptować jako pewne ułatwienie życia (brak emocji uczuciowo-seksualnych = więcej czasu dla siebie i mniej nerwów)?

Gość A co dostałas po tyłku
?? Mnie juz odstrecza od facetow od ponad roku, jestem kolo 30tki. Ponoc to minie...

Gość ja tez tak mam ostanimi czasy
faceci mnie poprostu irytują

Gość taki jeden X
a moze to przekwitanie?

Gość z problemem
Hmm... no ja też pod trzydziestkę. Nie sądzę, żeby aż tak mi dokopali - może jakaś nadwrażliwa jestem :o irytują - tak! to też! taki jeden - byłoby to wyjątkowo przedwczesne przekwitanie ;)

Gość taki jeden X
Wiem :D

Gość z problemem
X --> skoro wiesz, to może masz na to jakąś receptę? ;)

Gość taki jeden X
Kobietom się nigdy nie doradzi... tzn dogodzi :D więc na nic moje rady :O

Gość z problemem
Ejże, doradzenie i dogodzenie to dwie różne rzeczy. Wypowiedz się, czy Twoim zdaniem mam to próbować zwalczać czy nie. Ja przecież wiem, jak to musi wyglądać... wiem, że mi w oczach ten wstręt widać. Domyślam się, co mogą czuć ludzie, jak z nimi rozmawiam. Ech :(

Gość jajakata
masz przesyt facetów a ci których spotykasz po prostu ci nie pasują....wyglądem, charakterem... Odpuść na chwilę...samo przejdzie. Musisz tylko spotkać kogoś odpowiedniego...;)

Gość kkkjjj
A co czujesz do kobiet ? :) Takie sobie pytanie ;)

Gość mam_to samo_

Gość zmarznięty_marzyciel
kochać... też trzeba umieć brać i dzielić się z kimś co chwila raz po raz życiem żyć intensywniej kochać nie tylo słowami sprawdzonymi w podobnych sytuacjach kurcze wcale nie jest łatwo być miłym i fajnym facetem :) bla bla bla i tak dalej pisz na mejla a ja... miłości mam po uszy :) cały jestem miłością kochaniem tylko dlaczego sam ??

Gość ładne
to powyżej:) Dla Ciebie 😘

Gość niepewność_pełna_marzeń
są różni faceci... sobą już potrafię być niepotrzebuję inaczej wieczór bo oto chodzi miły uroczy spokojna noc i pewność jutra zabawa śmiech to to czego chcę związku z samicą z damskim przyjacielem z partnerem tak spostrzegam znaczenie słowa "facet" użyte w tym topiku :) śmiałość testosteron uśmiech zapach