choroszcz jukon welcome 9 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Insomnia napisał: BYŁ U MNIE od gacha płaskiej to każdy ma wiecej kasy (oprócz Leżaka) Ty też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Będę robić sobie Shake truskawkowy z mleka owianego. * Owsianego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: * Owsianego Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał: Ty też? tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 452 Napisano 6 godzin temu 43 minuty temu, taka_pokraka napisał: Pewnie tak, jeszcze doliczą jakiś skaling, albo coś i zawsze jest dużo. Może już będzie trzeba kanałowe bo był już kilka razy leczony. Nie ma co się zastanawiać Jeśli idziesz do nowego gabinetu gdzie nie masz swojej karty i RTG 3D, to za samo zdjęcie odlicz 400 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 9 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Insomnia napisał: tak Starego lapka i kartofle od matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 6 godzin temu Mewedron narkotykiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 155 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Chyba wytrzeźwiał i lata wściekły czepiając się bzdur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał: Starego lapka i kartofle od matki? Ewa przeloguj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Nie zrobi bo nie ma pieniedzy jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba wytrzeźwiał i lata wściekły czepiając się bzdur. Gorąco się tutaj robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Też bym chciała i bym za to dŭpeczke lizała pani magdalenie wspaniałej dostojnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 155 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Mam miesięcznie więcej, niż ty od początku roku wyciułałeś. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Mam miesięcznie więcej, niż ty od początku roku wyciułałeś. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka A ty kiedy idziesz do obozu pracy kolego żeby spłacac podatki za nienarodzone dzieci pani Magdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: A ty kiedy idziesz do obozu pracy kolego żeby spłacac podatki za nienarodzone dzieci pani Magdy Na razie śpię do 12 i później jeszcze dwa razy w ciągu dnia, a i tak jestem zmęczon, więc na ten moment praca nie wchodzi w grę. Wolę blika, albo jakaś gierkę wysępić od kogoś, komu się lepiej powodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 5 godzin temu Do 13 się spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 5 godzin temu Trole pozdychaly to i na karę dziura w dupje totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kolargol napisał: Do 13 się spi Taki jest mój cel na ten rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na razie śpię do 12 i później jeszcze dwa razy w ciągu dnia, a i tak jestem zmęczon, więc na ten moment praca nie wchodzi w grę. Wolę blika, albo jakaś gierkę wysępić od kogoś, komu się lepiej powodzi. Nie dziwię się w sumie ja się zmuszam tylko dlatego że mi szkoda starych ale by mie mogło auto rozjechać huuuh i już nie pisze więcej bo leżak się podnieci że uwięzi jakaś kalekę i zakatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu Leki na depresję też nie działają jak widzisz że wszystko umiera i te rzeczywistość to chyba nie jest depresja tylko czezwosc hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu Pani Magda by wsparla groszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, szmul napisał: Nie dziwię się w sumie ja się zmuszam tylko dlatego że mi szkoda starych ale by mie mogło auto rozjechać huuuh i już nie pisze więcej bo leżak się podnieci że uwięzi jakaś kalekę i zakatuje Też będę musiał ruszyć dope, ale na razie ogarniam przeprowadzkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Jeśli idziesz do nowego gabinetu gdzie nie masz swojej karty i RTG 3D, to za samo zdjęcie odlicz 400 zł Nie, już tam byłam nie raz ale nie wiem czy mają zdjęcia całej szczęki i czy nie będzie trzeba. Trudno nie ma wyjścia. Moja babcia mawiała że na pochyłe drzewo każda koza wlezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 5 godzin temu Ale mje suszy koli bym się napila litr kto mi postawi z dostawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 5 godzin temu Lerzak gonił cię golab może widziałam rozjechana żabę to smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kolargol napisał: Ale mje suszy koli bym się napila litr kto mi postawi z dostawo Mam zimną kole cherry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 452 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie, już tam byłam nie raz ale nie wiem czy mają zdjęcia całej szczęki i czy nie będzie trzeba. Trudno nie ma wyjścia. Moja babcia mawiała że na pochyłe drzewo każda koza wlezie. Jeśli zrobiłaś, to muszą mieć w komputerze. W twoim przypadku bardzo ułatwi leczenie lub usunięcie. Ja też byłam z takim leczonym dwa razy i stwierdził po zdjęciu, że pójdzie w pisssduuu i telas mnie nic nie boli i nie piece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 4 godziny temu I puszkę waniliowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach