Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka 22

Tanie kosmetyki niepolskich firm...

Polecane posty

Gość Ewelinka 22

Jakich tanich kosmetyków polskich/niepolskich firm używacie?? Mnie bardzo pasują cienie Joko, są niedrogie, mająsuper kolory i sąnaprawdę super. Polecam!! Zastanawiam sięteżnad mleczkiem do demakijażu z Rossmana...

Lubie inglota cienie, lakiery do paznokci i takie blyszczyki w przezroczystych tubkach (swietny efekt na ustach) poza tym z tanich to jeszcze krem matujacy daxa i soraya a i jeszcze jesli chodzi o odzywki do paznokci to tylko i wylacznie killys (ok 10-13 zl).No moze oprocz bazy przedluzajacej trwalosc lakieru bo ta im za bardzo nie wyszla. Fakt, sa tansze, ale dla mnie killys dorownuje jakoscia sally hansen (a miedzy nimi jest dosc duza roznica w cenie) Z polskich uwielbiam oceanica (antyperspirant, plyn do hig. intymnej, kremy oligovital, blyszczyki do ust w tubkach) i ziaje (plyn do higieny int.) Pozdrawiam

a ja polecam płyn do mycia twarzy Eris hypoalericzny (cena ok.15 zł)

ja polecam firmę eveline - tonik z mleczkiem (oligoproxygen, Q10), krem nawilżająco-matujące, krem do rąk, maseczka nawilżająca balsamy do ciala zwykłe i antycelulitowe 3D tania i dobra firma

Gość do anki
wszystkie kosmetyki ktore wymienilas, oprocz killys, sa polskie :D

inglota i killys nie bylam pewna, a na opakowaniach napisy sie poscieraly wiec nie mialam jak sprawdzic, no a dax i soraya to chyba ocywiste ze polskie wiec nawet nie przyszlo mi do glowy zeby to zaznaczyc;)

Gość Ewelinka 22
heh w temacie napisałąm nie/polskich ale zapomniałam że tam znaki typu"/" siękasują. Chodziło mi o polskie bądź niepolskie firmy. Tanie a dobre oczywiście. Bo tak sięzastanawiam czy opłaca siękupowaćdrogie kosmetyki.. Miałąm próbki takich drożyzn jak Clarins itp i jakośnie widziałam efektu, a skład to jak stąd do Mexyku-chemii a chemii... A kolorówka no to hmmm, wszystkie cienie mi siętłuszcząjakoś, nieważne za ile... A kolorystyka to tych tańszych dorównuje lub przewyższa te droższe... Róż np Carolla jest bardzo fajny, nie widze zresztąsensu w kupowaniu drogiego rózu np. Tusz Lancome jest dla mnie taki sam jak np Pierre Rene... I sprawdziałąm to na sobie...