Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wiarY

CHCIAŁABYM...

Polecane posty

Gość bez wiarY

...miec jeszcze wiare ze ktos na mnie gdzies czeka i juz sie znajdzie i przytuli...pokocha. Po tylu ranach i bolu nie mam juz sil na nic:( Tak bardzo pragne milosci a tak jej nie moge miec...

Gość guarana
jeden ma za dużo drugi ma za mało cóż takie jest życie ja mam nadmiar i też jestem nieszczęśliwa

Gość zakochana od niedawna
tez tak mowilam, tez nie wierzylam, ze mnei to spotka... Spotkalo i jest pieknie ale pojawil sie nowy problem- jak po dluzszym okresie samotnego zycia nauczyc sie zyc z druga osoba? Nic nie jest idealne a teraz wiem, ze zwiazek to trudna sprawa i czasem wspominam czasu gdy bylam sama i zylo sie prosto. Milosc to piekna rzecz, nie przecze ale cholernie skomplikowana

Gość Brondynka
bez wiarY - nie trać nadziei, nawet ja jej nie tracę... zawsze gdzieś czeka ktoś...:)

Gość jak ja uwielbiam takie teksty
12:40 Brondynka bez wiarY - nie trać nadziei, nawet ja jej nie tracę... zawsze gdzieś czeka ktoś... :-D:-P

Gość jak ja uwielbiam takie teksty
na kafe powinny być szablony z takimi poradami, żeby niektórzy sie nie przemęczali. wystarczy kopiuj>>>wklej i po sprawie:-D:-P

Gość to co byś mądralo
poradził/a??

Gość ruszyć dupe sprzed kompa
i nie użalać sie nad sobą:-P spadam do pracy

Gość doklejanie
11:24 hmmmmmm............. Trwaj mocna w wierze 11:26 bez wiarY z ta wiara jest kiepsciutko 12:56 przeznaczenie Ja ostatnio też tak sobie mówiłam, że nie mam wiary i kiedy już w ogóle zwątpiłam, to pojawił sie ON Ale przestał sie odywać i znów trace wiare czy się odezwie, bo zalezy mi na nim i jest kimś kogo zawsze chciałam znać i z kim chciałam być. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ja chce wierzyć w Nas, ale sama nie wiem. Mam pecha do zwiazków. A moze to moja wina. Ale czasmi aż strach sie zakochać, kiedy pomyśle ze ktos mnie opuści znów ....

Gość Bronisław Wildstein
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️🌼❤️🌼❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️🌼❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼🌼❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼❤️❤️❤️❤️🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼❤️🌼🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼❤️❤️❤️🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

a ja Ci powiem ze przestałam już chyba wierzyć w miłość. Mówię chyba bo jeszcze tli sie we mnie resztka tego marzenia. Zbyt wiele osób mnie zdradziło i zraniło dlatego nie potrafię zaufać aż tak, zresztą za bardzo przyzwyczaiłam się do swoich nawyków zeby to zmieniac. Wierzę ze jeżeli jest nam ktoś pisany to prędzej czy później się na niego trafi, najwarzniejsze to stać sie zgorzkniałą samotniczką. Więc musisz po prostu w to wierzyć a na razie zyc. Trzymaj sie :-)