Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniataaaka

Która sieć najtańsza.

Polecane posty

Gość Aniataaaka

Prosze o porady - w ktorej siecie komórkowej jest najtaniej. Teraz mam Orange 20gr za smsa i 75gr za min. rozmowy. Czy jest gdzieś taniej?

Gość jedyne wyjście to
heyah 22gr/min w sieci , poza siecia 68gr sms w sieci pół grosza a poza siecia 10gr

Gość Aniataaaka
dziękuję za odpowiedź. A jak jest w innych sieciach?

Gość No wlasnie
Jak to jest z pakietem w heyah za 5 zl? Czy dotyczy to tez sms - ów do innych sieci?

Gość brAak
w sumie zalezy która najtansza. Im dłuzej jestes w danej sieci tym wiecej masz z tego korzysci.

Gość jedyne wyjście to
w heyah kupujesz pakiet za 5,5zł i masz do wyboru albo 1500smsów albo 25 minut rozmowy , pakiet zamawiasz wysyłając smsa (za darmo) na numer#115#1*

noo masz rację, w sumie po to są te wszytskie pakiety, promocje zeby moc w czym wybierac:) i sobie usprawnić trochę zycie:)

Heyah jest najlepsza ... 3 gr za sms do sieci, 20 gr poza sieć, 60 gr za minutę połączenia do sieci, 68 gr poza sieć. Mmsy za 3 gr do Heyah i 40 gr poza sieć. Do tego jeszcze są pakiety, których używanie naprawdę się opłaca.

jak chcesz zostać przy abonamencie to polecam Play - minuta 49, SMS i MMs 15 gr. Ja mam abonament 50 zł i dostaję 70zł na wykorzystanie, co daje ok. 143 minut. Im wyższy abonament - tym więcej złotówek się otrzymuje gratis. Ponadto dostajesz dwie minuty gratis za każdą minutę przegadaną z kimś, kto dzwonił DO CIEBIE. I wiele innych plusów (playmobile.pl) . Minus? Nie wykorzystane minuty nie przechodzą na kolejny miesiąc.

metafora, a czemu przeszłaś do Playa? Z jakiej innej sieci:)

Mam wykupiony pakiet 100 sms-ów w orange za 5 zł i rozmowy za 5 groszy za minutę (5 zł/m-c), trzeba być w orange 3 m-ce.

Gość lubie rubika
a o co chodizi z tymj playem? maja tam jakies dobre oferty?jak wchodzili na rynek to taki szum robili,a reklamy ich mnie wkurzaly..ale musze zmienic siec bo orange mnie wkurza,jestemw miksie za 25 zl,juz 4yrok a oni mi porzadnego telefonu nie daaja!!opieprze ich etraz bo mi sie konczy umowa,powiem ze jak nie dadza mi telefonu to niech spierdlaja!dobre?

Pytanie pierwsze i podstawowe - czyto ma być oferta prepaid (na kartę), czy postpaid (abonamentowa) ? I żeby było jesna - nie ma czegoś takiego, jak najtańsza i najprostsza oferta. 59gr w TAK-TAKu? Tak, tak, ale po kilku 8 miesiącach bycia w programie lojanościowym! To prawie jak 60gr w Nowym Simplusie - ale po 6 miesiącach. W Nowym Orange Go opłaty spadają w zależności od wielkości doładowania od 60 do 20gr za minutę w sieci i niezależnie od wielkości 60 gr poza nią. Że nie wspomnę o usuługach obniżających koszty połączeń. Nie ma jednej najlepszej oferty.

Gość Monicaaa
w tak taku smsy za 16 gr.o,59gr.za minutę można wykupic pakiet na smsy za grosze i mmsy,pakiet 100 smsów wymiennych na 25 min.w sieci i na stacjonarne,pakiet 3 gr.za min.tzw.nocne szaleństwo

też nie wiem o co chodzi z tym playem. Muszę przyznać że bliżej się tym nie interesowałam. A fakt szumu robią wiele