Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNUPA

Czego PANICZNIE się boicie????

Polecane posty

Gość Snupa
Napisz więcej o tej zmorze.To może być ciekawe. Miałam kiedyś podobne problemy i w sumie to dlatego sie boje ciemnosci...

Gość ano__wlasnie
tego, ze nie uda mi się usamodzielnić, ataktów histerii mojej mamy, ktroa robi wszystko, zebym nie mogla się wyprowadzić tego, ze zostanę sama na stare lata, bo nigdy nie będzie mnie stać na dziecko samotnosci i braku zrozumienia

Gość JEDYNIE TEGO
S.A.M.O.T.N.O.S.C.I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość boje sie ...
porodu zastrzykow, uklucia igla :( prowadzic samochod, mimo ze mam prawko 8 lat :( ale jak mam jechac to zaczynam sie trzasc :(

Gość tego ze zemdleję ze zmęczenia
w pracy

Gość lalalalal
W hierarchicznej ważności: śmierci najbliższych mojej śmierci bólu pająków wysokości

Gość Duchy
Snupa jestes pewna, ze chcesz wiedzieć jak to jest ??? i nietylko o zmorze moge Ci napisać, ale tez o innych dziwnych rzeczach...???? cała moja rodzina od wieków ma taka dziwną zdolność przyciągania....tyle ze ja akurat te złe..:D daj znać czy coś opisać..??? moze na maila ??? bo tu moge się spotkać z kpiną i pogarda.. Pozdrawiam

boje sie byciaa sama w nocy:(:(:( to jest okropnee

Gość gusia 1
duchy napisz prosze o twoich zdolnosciach jak nie chcesz na forum to napisz mi na @..ja tez mam cos takiego tylko one trzymaja sie odemnie z daleka, ostatnio przyszedl jeden i ustal nad moja coreczka jak byla maciupka czyli jakies 4 mies temu i od tamtej pory nikt juz nie przychodzi :)

pająków (mam nawet koszmary na ich temat) :P pszczół i os :D a niby duża ze mnie dziewczynka ;) No i wysokości, ale takiej naprawdę ogromnej...

pająków (mam nawet koszmary na ich temat) :P pszczół i os :o a niby duża ze mnie dziewczynka ;) No i wysokości, ale takiej naprawdę ogromnej...

Jesli ktoś przeoczył mój drugi wpis jest z poprawioną miną zamiast ":D" miało być ":o" sorki ;)

ciekawe co w tych pająkach jest:o Ja już od dziecka się ich bałam. Inne dzieci straszyły mnie pajączkami, a ja ich innymi robakami:p Dla mnie pająk to okropienstwo. Niby mam świadomosć, że nic mi nie zrobi, ale widząc go ogarnia mnie straszna fobia, lęk, przerażenie....

Gość SNUPA
Duchy,ja chyba jednak nie chcę wiedzieć. Wierzę Ci,sama też miałam przeżycia ale chyba mniejsze-tak czy tak nie chcę bo znowu wrócą koszmary itp.Stchórzyłam i tyle......

Gość Myszara
Pająków się nie boję, odczuwam paniczny strach przed myszami. Dzieciństwo spędziłam na wsi, a tam wszędzie można było spotkać te okropieństwa. Raz poszłam na strych po pranie i zauważyłam kilka myszy, narobiłam wrzasku, zleciała się połowa mieszkańców. Ojciec musiał mnie znosić na rękach:( Ten strach nadal we mnie jest, nawet jak widzę myszy w sklepie zoologicznym:P